Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדרך? פולקסווגן ID4 Pure

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב קבלתי אזהרה אז אני אהיה עדין יותר. חלק מהמגיבים כאן שוכחים שחברה כמו קבוצת פולקסווגן עוסקת במחקר וניסוי ברכבים חשמליים כבר מעל לעשור. הגרסאות הראשונות של המודל S היו מוצר נחות למדי, מוצר שברור שמי שתכנן אותו לא ממש הבין בתכנון רכבים חשמליים וגם לא השקיע יותר מידי במחקר. את כל זה הם עשו כרגיל על חשבון הלקוחות שלהם. 

פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

כמו שאנשים קונים גולף וA3 במחירים מופקעים למרות הDSG, כי זה גרמני איכותי וזה.

כמה דעות קדומות מושפעות מחינוך סובייטי.....איזה גיר הייתה רוצה להצמיד למנועים החזקים שלהם TSI/TFSI 2.0L ? פלנטרי או קללת "רציף" :O

כנראה אתה עוד תקוע בדורות הראשונים של DQ250,עוד לא מוכר לך השימוש המורחב "באח הקטן" של DQ500 המצוין DQ381 משנת 2017 בפלטפורמות MQB,בסטוק תומך ב-43 קג"מ!

אין עוד גיר אוטומטי מהיר כזה,הכי קרוב והמלך החדש כנראה זה ZF 8HP עם ממיר מומנט,השימוש בו רק יוגבר בעתיד,וגם שם יש תקלות,תתפלא.

בקיצור דיי עם שליפות DSG,או שלא ניתן לעובדות להפריע לפאנצ'ים שלך :D

לפני 10 שעות, avargel כתב:

מי יקנה את הדבר הזה ולא טסלה (אם הוא בקטע של חשמלי) או כל ג'יפון מכובד אחר ב200k (אם הוא לא בקטע של חשמלי) אין לי מושג

בהחלט יהיה מצחיק התמחור הזה מול 

2021-06-28_20-47-37.thumb.png.7ea3ca5d8cab925dbf35a3e698bc2f5d.png

אפילו הדגם שאני חוסך לקראתו אולי יהיה מחיר כזה,אבל לא בר השוואה

2021-06-28_20-46-39.thumb.png.207459aed02bb94d912fd54ee980cbae.png

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 27 דקות, ocsi4u כתב:

2021-06-28_20-47-37.thumb.png.7ea3ca5d8cab925dbf35a3e698bc2f5d.png

2021-06-28_20-46-39.thumb.png.207459aed02bb94d912fd54ee980cbae.png

גם אני מחכה לדגם ה GT, האם נכון להסיק שהוא לא יגיע לפה לפני אמצע 2022? לפי הפירסומים טווח הנסיעה הוא כ 510 ק"מ, איך זה ירד ל 410 - 395? 

פורסם

דגם ה- GT ישווק באירופה במחצית השנייה של 2022, כך לפי קיה לפחות. האם זה גם היעד לישראל? אין לי מושג אבל מכיוון שלא מדובר בדגם מיינסטרים כמו שאר גרסאות הדגם לא חושב שבדגם זה תהיה עדיפות לשוק האירופי ועם היחסים הטובים של היבואן המקומי עם היצרן, אולי נפגוש בדגם לפני. 

האתר הזה אוהב להמציא לעצמו נתונים. לקיה EV6, בשלב זה, אין אפילו נתוני WLTP סופיים אלא רק הערכת יצרן: 510 ק"מ לדגם הנעה אחורית, 460 ק"מ לדגם הנעה כפולה ו-400 ק"מ לדגם GT - נתונים לסוללה הגדולה כמובן. 

פורסם (נערך)

ה-GT לפי דעתי לא יגיע לארצנו לפני 2023 אפילו תחילת 2024 (בדיוק הזמן להחליף את הרכב 2019 PHEV שלהם).

מה שכן הגרסה הרגילה כן ינחת פה ב-2022 לפי דעתי,ובאמת מקווה שהיבואן באמת יביא את GT !

מצד שני אל תבלבל עם GT LINE !
כרגע הוכרזה 4 דגמים

2021-06-28_21-28-41.thumb.png.4432b1ae265f62ddad978aea3445f816.png

אבל מי יודע מה היבואן יביא,אולי גרסה מותאמת לפי דרישה של יבואן,ישראל שוק מאוד חשוב לקוריאניות (שניהם,וטלקאר לפי דעתי יותר אגרסיבי בתמחור)

בכלל תתעדכן פה,היותו קוריאני,לרוב תמיד בין הראשונים שמקבל רכבים להדגמה !

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם

הגרסה הרגילה 2WD עם סוללה קטנה בטוח,אני מדבר על GT !

אם יהיה לפני 2023 אכן זאת תהיה הפתעה נעימה,וחור בתקציב מותרות שלי....

פורסם
בתאריך 28.6.2021 בשעה 21:36, ch2856 כתב:

400 ק"מ לדגם GT - נתונים לסוללה הגדולה כמובן. 

טווח מבאס. והטווח הריאלי יהיה עוד יותר מבאס. אולי אעדיף להסתפק ב - GT LINE עם טווח גדול יותר. כנראה שטסלה 3 פרופרמנס חזרה לרשימה שלי. יש צפי הגעה למודל Y? 

פורסם
לפני 4 שעות, llaavvii כתב:

כנראה ההקצאה שהם מקבלים צפויה להיות נמוכה....

המחיר הזוי.

אתה מתכוון למודל y או ה ev6?

פורסם

זה יבוא מקביל, או ייבוא רשמי של צ'מפיון?

כי המחיר הזוי. הוא יותר מתאים ליבואן מקביל שמביא כמות קטנה של רכבים בצורה חד פעמית.

פורסם (נערך)
בתאריך 28.6.2021 בשעה 19:32, ch2856 כתב:

הגרסאות הראשונות של המודל S היו מוצר נחות למדי, מוצר שברור שמי שתכנן אותו לא ממש הבין בתכנון רכבים חשמליים וגם לא השקיע יותר מידי במחקר. את כל זה הם עשו כרגיל על חשבון הלקוחות שלהם. 

מודל S? מודל S של טסלה? זו שקיבלה את הציון הכי גבוה מעולם בCar and Driver?

זו שיוצרה בלי הרבה שינויים כבר 10 שנים?

זו שהכירה לעולם את טסלה?

זו שהביצועים שלה הם עדיין מהשורה הראשונה?

זו שהמסך שלה ומערכת ההפעלה שלה השאירה ועדיין משאירה אנשים פעורי פנים?

לא הבינו בתכנון רכבים חשמליים ולא השקיעו במחקר?

איך אפשר להתייחס לתגובה כמו שלך ברצינות?

בבקשה רק בשבילך:

אני מקווה שאתה מבין אנגלית, ויש לך כמה כובעים בחדר עם רוטב צ׳ילי. שיהיה בתאבון.

לא הבינו בתכנון ולא השקיעו במחקר. מגוחך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 שעות, farkash7 כתב:

מודל S? מודל S של טסלה? זו שקיבלה את הציון הכי גבוה מעולם בCar and Driver?

זו שיוצרה בלי הרבה שינויים כבר 10 שנים?

זו שהכירה לעולם את טסלה?

זו שהביצועים שלה הם עדיין מהשורה הראשונה?

זו שהמסך שלה ומערכת ההפעלה שלה השאירה ועדיין משאירה אנשים פעורי פנים?

לא הבינו בתכנון רכבים חשמליים ולא השקיעו במחקר?

איך אפשר להתייחס לתגובה כמו שלך ברצינות?

בבקשה רק בשבילך:

אני מקווה שאתה מבין אנגלית, ויש לך כמה כובעים בחדר עם רוטב צ׳ילי. שיהיה בתאבון.

לא הבינו בתכנון ולא השקיעו במחקר. מגוחך.

+1

@ch2856, אין לי מושג מאיפה הבאת את שק השטויות הללו, תראה לי רכב של VW שמתיישן בצורה כמו הטסלה מודל S. הן מתפרקות לאחר 5 שנים.

• תוכן חדש...