Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר ניסן מיקרה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י micha,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב סליחה על הבורות רציתי לדעת האם המצבר הותקן בכיוון נכון? 

והאם המספרים החרוטים על המצבר זה תאריך ייצור 

תודה לעונים 

792D9308-4887-47B7-960A-2B1DA569CC84.jpeg

פורסם
לפני 3 דקות, מרק10 כתב:

כיוון ההתקנה של המצבר נכון. התאריך הצרוב על המצבר הינו תאריך ניפוק המצבר מהמחסן של הייבואן.

היי תודה על המענה פשוט חשדתי שהוא הפוך בגלל ששם חברת מצבר כלפיי פנים הרכב במקום הפוך

תוכל לומר לי מה תאריך הייצור של

המצבר ?

פורסם
לפני 31 דקות, Jago כתב:

תוכל לומר לי מה תאריך הייצור של

המצבר ?

זה לא מופיע באופן מפורש על המצבר, כנראה  שעל ידי הזנת מספר ברקוד במערכת של היצרן אפשר לדעת מתי הוא יוצר אבל זה מידע שלא נגיש ללקוחות. 

גם לא כזה משנה האמת. 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

זה לא מופיע באופן מפורש על המצבר, כנראה  שעל ידי הזנת מספר ברקוד במערכת של היצרן אפשר לדעת מתי הוא יוצר אבל זה מידע שלא נגיש ללקוחות. 

גם לא כזה משנה האמת. 

היי תודה וההתקנה הכיוון שהותקן המצבר תקין ? למרות שהכיתוב שעל המצבר הוא לכיוון פנים הרכב

לפני 3 דקות, micha כתב:

התאריך הצרוב הוא מועד תחילת האחריות על המצבר. https://talronbatt.co.il/waranty/

היי תודה וההתקנה הכיוון שהותקן המצבר תקין ? למרות שהכיתוב שעל המצבר הוא לכיוון פנים הרכב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 19.6.2021 בשעה 14:36, micha כתב:

התאריך הצרוב הוא מועד תחילת האחריות על המצבר. https://talronbatt.co.il/waranty/

אני לא בטוח שמה שכתוב בקישור שצירפת מדוייק.

ראה תגובתו של נציג טלרון בפורום.

"האחריות נבדקת כשילוב של חותמות חום על המצבר, חשבונית, וכתב אחריות חתום

הבדיקה המשולשת נועדה מאחר ויש לקוחות שעושים "תרגילים"

אם חותמת החום סמוכה לתאריך שעל החשבונית/כתב אחריות - התאריך על החשבונית/כתב אחריות קובע

TR = טלרון

01/02 = ינואר פברואר

אמורה להיות חתומה גם השנה בסמוך לחודשים

אף אחד מהמשווקים בארץ לא מציג את תאריך הייצור של המצבר"

"חותמת זאת מטבעת על מצברים המשווקים על ידי טלרון החל מיולי 2010. יכול להיות שקנו את המצבר גם בנובמבר.

בכל מקרה האחריות לפי המועד שעל החשבונית וכתב האחריות."

https://carsforum.co.il/topic/178660-מצברים-מחירים-מבצעים-חנויות-וספקים/page/28/?tab=comments#comment-2836737

איזה כייף לי :)

פורסם

כל אחד ממציא מה שנוח לו.

מה שבאתר מחייב את החברה. 

מעבר לזה, סיפורי החשבונית טובים כל עוד יש חשבונית או הוכחת קנייה בתאריך הרלוונטי .

אם אין לך חשבונית כי לא שמרת שנתיים ואין לך הוכחת תאריך קניה, יחזרו לחותמת המוטבעת.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אתה טועה, אף אחד לא ממציא שום דבר חדש. אלה דברים שנכתבו על-ידי נציג בכיר של חברת טלרון.

קבלה/חשבונית בצרוף תעודת אחריות הם אלה שמעידים על תחילת האחריות על המצבר.

רוב האנשים כן שומרים קבלות הקשורות לרכב ובמיוחד קבלות שבהם מקבלים אחריות ארוכה על המוצר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...