Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילת ביום כיפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברה,

מתכנן לנסוע לאילת בספטמבר והתאריך היחיד שמסתדר לי יוצא על יום כיפור, ויש לי התלבטות בעניין..

אני לא צם וכאלה, ורציתי לשאול אם מישהו במקרה היה באילת ביום כיפור ויודע להגיד מה הולך שם פחות או יותר. מניח שארוחת בוקר במלון תיהיה, אבל האם יש מסעדות פתוחות בערב?

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

נראה לי שעדיף להישאר בבית. תבוא ותראה שהכל סגור.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תטוס ליוון אם המטרה היא חופשה ואתה לא מוגבל לארץ, הדילים על כיפור אחלה בחלה בחברות הישראליות

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

תודה חברים.

לפני 11 דקות, yotams4 כתב:

תטוס ליוון אם המטרה היא חופשה ואתה לא מוגבל לארץ, הדילים על כיפור אחלה בחלה בחברות הישראליות

יש מצב שזה מה שאעשה באמת. קצת חושש מעניין הקורונה בחו"ל ושמעתי שעושקים תיירים במחירי בדיקות קורונה שמחייבים לעשות.. אולי אסגור משהו עם ביטול חינם פשוט.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

מה העניין להגיע לאילת ביום כיפור.

ככל הנראה תהיה ארוחת בוקר. יש מצב שהיא תהיה יחסית דלילה ליום רגיל (מובן למה)

כל העיר תהיה סגורה. כנראה גם האטרקציות במלון.

לדעתי. חפש תאריך אחר.

אחרת זה יהיה פלוס מינוס חדר במלון וזהו.

בשביל זה אתה הולך?

• אהבתי 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

שום דבר לא פתוח. אם כבר בארץ, במלון, ביום כיפור, אז עדיף לדעתי ים המלח וכמובן בפנסיון מלא כי אין מקום אחר לאכול בו. 

• אהבתי 1
פורסם

עבדתי בעבר באילת, ימי כיפור אלו לא ימים כיפים להיות אורח במלון.

מתכונת שבת, אין בלובי מלצרים או ברמנים כמעט, אז אין הגשות ומכירות של אוכל הכל מוכן מראש.

לדעתי בזבוז כסף כי הכל יהיה גם סגור.

לגמרי עדיפות ליוון אם מתאפשר לך. לדעתי גם אותו מחיר כמעט לסופש, סתם לדוגמא הסתכלתי על מלון רויאל ביץ' וסופש כיפור יעלה לך שם בין 4000-5000 ש"ח מרביעי עד שבת.

ברודוס במלונות 5 כוכבים יעלה פחות עם הטיסה לפי מה שאני רואה..

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם

לא הייתי נוסע לשום מקום בארץ ביום כיפור, אני עובד במלון כבר 10 שנים, מתוכם, 8 עבדתי בכיפור, אין לך מה לעשות, לא מכונים אוכל, זה הכל כמו שבת, מכינים לפני ו נשאר בחימום, הבריכות/חדר כושר/spa, הכל סגור.

נשבע לכם, לא מבין אנשים ש משלמים אלפי שקלים כדי ללכת למלון בכיפור בארץ.

לא יודע מאיפה אתה בארץ, אבל אם יש לך חוף במרחק הליכה, עדיף כבר לקפוץ לחוף מאשר לשלם על מלון ושלא יהיה לך מה לעשות.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• אהבתי 2

פורסם
לפני 19 שעות, motek כתב:

תודה חברים.

יש מצב שזה מה שאעשה באמת. קצת חושש מעניין הקורונה בחו"ל ושמעתי שעושקים תיירים במחירי בדיקות קורונה שמחייבים לעשות.. אולי אסגור משהו עם ביטול חינם פשוט.

תקנה כרטיס עם אופציה לביטול, ישירות דרך חברת התעופה ולא דרך אתר מכירות כלשהו.

אם אתה טס לפחות מ72 שעות אתה לא צריך בדיקת קורונה בחזור, ואם אתה מחוסן אז גם לא בהכרח בהלוך (למרות שרוב הסיכויים שכן כי רוב חברות התעופה והמדינות בכל זאת דורשות בדיקה)

• אהבתי 1
פורסם

תודה חברים, שכנעתם אותי. יעדים מומלצים בחו"ל לים/בריכה עם מלונות טובים ואיזורי בילוי ?

מיוון וקפריסין לא ממש התלהבתי ממה שמצאתי עד כה, או שאולי לא חיפשתי ביעדים הנכונים.. 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם (נערך)

תלוי מה אתה מחפש?

אני את יוון מאוד אוהב (בעיקר ברודוס), כיוון שאני הולך דיי לטיול בטן גב, יש גם כל מיני סיורים מסביב כמו בפעם האחרונה שהייתי עם החברה לשעבר נסענו גם ללינדוס שזה נחמד (לא עפנו יותר מדי אבל איזור יפה).

הרבה טיולים בעיר ובאיזור העתיק כל מיני שווקים, מרבית הזמן שלנו היה בבריכה / במסעדות / כל מיני פאבים ומסיבות שטויות באיזור התיירות, ובמיטה 🤣

נוסע לבד? עם בת זוג? עם חברים?

מלון לדוגמא שהייתי בו והופתעתי מרמת המחיר הנמוך והתמורה - La Marquise Luxury Resort, לדעתי מקום מושלם לזוגות, כל השאר מצריך השכרת רכב או מוניות לטיולים מסביב.

מלון אחר מרכזי יותר - Amathus beach hotel שניהם אמנם 5 כוכבים אבל הלה מרקיז מנצח בכמה רמות מבחינת האיכות מלון בעיני.

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 1

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

תודה, אבדוק. נוסע עם בת זוג, מחפשים בעיקר בטן גב, מקומות בילוי ואטרקציות מגניבות זה תמיד טוב, זורמים על הכל, לא משהו ספציפי.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם (נערך)

יו"כ נופל באמצע ספטמבר, זה עוד למעלה מ-3 חודשים, צריך להיות מוכן לשינויים, גם אם המשמעות היא כרטיסי טיסה והזמנות מלון יותר יקרים. וכמובן ביטוח נסיעות מקיף ככל האפשר, כולל לסיכוני קורונה. חשוב על החבר'ה שנתקעו בבידוד בסיישל כיוון שבדיקות הקורונה לפני החזרה ארצה יצאו חיוביות. גם 10 ימי בידוד במלון וגם הפסד ימי עבודה.

צריך לבדוק מתי נגמרת עונת התיירות באי, כי זה משהו די חד, יום אחד בו כל העובדים הזמניים נשלחים לביתם והמלונות נסגרים עד העונה הבאה.

לגבי שכירת רכב באי יווני - אל תוותר על החוויה. מעבר לכך שאפשר להנות מכמה ימי טיול באי, בחלוקה לכמה שעות טיול ואחריהן כמה שעות בבריכה. לא צריך להזמין מראש, בכל לובי של מלון יש נציגים של חברות השכרה (וגם של טיולים מאורגנים), ובכל קרן רחוב יש חברת השכרה משפחתית. רק אל תשכח להביא רשיון נהיגה ישראלי (פלסטיק) ובינלאומי (קרטון מממסי).

לגבי מלון - אין לי המלצות כי הייתי ברודוס לפני די הרבה שנים. עם זאת רצועת החוף ביאליסוס - ממערב לעיר רודוס - משופעת במלונות מהסוג שאתה מחפש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 9.6.2021 בשעה 14:42, liav12 כתב:

מלון אחר מרכזי יותר - Amathus beach hotel

אני ממש מתלבט בין המלון הזה למלון קצת יקר יותר (Four Seasons Hotel), ועד שנסגרתי על עצמי לגבי היעד, שמעתי מחבר דברים לא כלכך טובים על העיר לימסול וזה די ביאס אותי. אני תוהה אולי הוא ספציפית פחות נהנה שם או שהוא פשוט היה באיזורים פחות מוצלחים של העיר, ולכן אמרתי נשאל אותך כי אני מבין שהיית בעיר. אז מה אתה חושב? לדבריו העיר לימסול ענייה, דלה, מעופשת, מיושנת ומשעממת. יש אמת בדבריו לדעתך?

ושוב תודה חבר.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

• תוכן חדש...