Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט האם לרכוש TPMS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קיבלתי המלצה (כאן) לרכוש מערכת חישת רמת לחץ האוויר (TPMS), ובפרט מערכת כזו של חברת CareUD (מעלי-אקספרס) תמורת כ-150 ש"ח כולל משלוח.

אני יודע שמערכות כאלו קיימות באופן מובנה ברכבים יקרים כאלו ואחרים, והוזכרו לעתים כאן בפורום (דוגמה).

לי כמה שאלות:

1. אני ממלא אוויר בערך מדי חודש וחצי או חודשיים, ללחץ המצויין בתווית היצרן על רכבי (פיאט פנדה 2007). האם מערכת TPMS צפויה להשפיע עליי כלל? להנחות אותי למלא בתדירות יותר גבוהה? או שמא היא תשפיע רק במקרה שאתרשל, או שיהיה לי תקר וכו'?
  2. האם CareUD היא יצרן מוערך של TPMS? אם לאו, האם יש לכם המלצות על יצרני TPMS אחרים?
  3. האם המחיר נראה לכם סביר?

עריכה אחרונה על ידי einpoklum
פורסם

יש לי מערכת דומה אחלה מערכת לפי המשאבה בתחנת הדלק החיישן מדויק 
לא מכיא את החברה שלי עלה 100 שח בזמנו

אני קניתי את החיישנים פנימיים אני שלמתי 150 שח לפענצר מעאכר שלי להתקנה בתוך הצמיג פירק מהאוטו פירק את הציג התקין החזיר לטאסה ניפח והחזיר חזרה לרכב

• מעניין 1
פורסם

לא מכיר את החברה . למה לא תקנה סט של שיומי ? מכיר כזו ?
הוא מאפשר גם לקודד מחדש מיקום חיישן בצג. מי מאד בהצלבת גלגלים.

פורסם
בתאריך 3.6.2021 בשעה 04:11, save כתב:

לא מכיר את החברה . למה לא תקנה סט של שיומי ? מכיר כזו ?
הוא מאפשר גם לקודד מחדש מיקום חיישן בצג. מי מאד בהצלבת גלגלים.

מכיר את שיאומי מכל מיני מוצרים אחרים. בביקורת אליה קישרתי מוזכר TPMS של שיאומי, ומומלצת החברה הזו כחלופה. כרגע אני מוצע TPMS מסוג 70 mai של שיאומי רק במחירים משמעותית יותר גבוהים (פי 2-3); אולי היה מבצע שהסתיים?

לגבי הצלבת גלגלים - זה חביב, אבל בהסתברות די גבוהה אתה ממילא ממלא אוויר בהזדמנות בה אתה מצליב, אז להחליף בין חיישנים לא מאוד כואב לי. חוץ מזה, מי יודע? אולי גם במוצר שלי אפשר לעשות את זה.

בתאריך 3.6.2021 בשעה 01:53, הרקוליטו כתב:

מהניסיון שלי שווה להחזיק ברכב מד לחץ אוויר כי לפעמים נדלקת נורה ואין בכלל תקר ( בעיקר בימים שההפרש בין הטמפ' בבוקר לצהריים היא גדולה ).

ברכב שלי אין בכלל נורת תקר שיכולה להידלק.... או לפחות, מעולם לא נדלקה לי נורת תקר :-(

• תוכן חדש...