Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן במיוחד לשם כך פורום קניה\מכירה של ציוד יד 2. 

מעבר לכך מה הם הקריטריונים שאתה מחפש בסאב? לאיזו מטרה? מה התקציב? 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי, 

מתנצל אני עוד לא בקיא.

התקציב שלי בערך 800 ש"ח.

בעבר היה לי סאב פיניקס גולד אר 1 שנשרף הבוקר, והיה מעולה למה שהייתי צריך.

הציעו לי כל מיני סאבים שלצערי אני לא מכיר בתקציבים שונים כמו:

דף בונס לייט חדש

גלדן זירו יד 2 ( מעל התקציב)

אסקנדנט ארסנל יד 2 ( לדעתי הוא דיי ישן)

והרץ סנטו חדש.

תוכל לחוות דעה?

תודה.

פורסם

הסאב שהיה לך הוא יותר וופר מאשר סאב - נצילות גבוהה של 91 דיבי על יכולת ספיגה מקסימלית נמוכה יחסית שנעמדת על 200 וואט. 

השניים הכי קרובים לזה הם ההרץ סנטו והגלאדן רק שהגלאדן הוא סאב סדרה גבוהה ומעבר לתקציב. 

הייתי מתאמץ על הגלאדן אם להיות כנה - הוא סאב מדהים! 

לא מכיר את הסנטו אבל מבחינת הדברים שרשמת - הוא זה שנשמע לי כבחירה הכי הגיונית בהתאם למה שהיה לך והיית מרוצה ממנו. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 3 שעות, עומר00009 כתב:

התקציב שלי בערך 800 ש"ח.

בעבר היה לי סאב פיניקס גולד אר 1 שנשרף הבוקר, והיה מעולה למה שהייתי צריך.

המגבר שלך מספק 180RMS בגישור ,זה מספיק לסאב בסיסי טוב 

יש לך את זה כתחליף אם אתה רוצה להמשיך באותו קו.

https://www.cheaper.co.il/product/סאבוופר-10-כולל-תיבה-תוצרת-phoenix-gold-10-אינץ

פורסם

אל תשכח שנתון הספיגה של הסאב הוא לא הדרישה שלו להספק - הנצילות של ההרץ סה"כ בטווח היותר גבוה לסאב וופר - אני מצפה שהגלאדן יצליח להזיז גם אותו בצורה שתענה על הצרכים שלך למוזיקה. 

בכל מקרה גם תחפש סאב וופרים של אלפיין שמגיעים בתיבת רפלקס מוכנה - Alpine SBG1044BR

היה לי אחד כזה - הוא יזוז על כל מגבר שמוציא בין 50-150 וואט - מוצר זול ומאוד חביב. יש להם גם 12 אינטש 

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה אחפש.

מחר בצהריים נוסע גם לראות את הסאב של חברת deaf bonce מוצר יחסית זול ונשמע שלא מקבל פה מספיק חשיפה.

מכירים אולי?

פורסם

deaf bonce מאוד ידועה בחול זה מותג מבית Alphard 

זה הסאב שאתה מדבר עליו :

https://deafbonce.com/subwoofers/machete-ml-102-d2

זה סאב עם שני שלילים של 2 אום שאמור לעבוד בהתנגדות סופית בחיבור סידרתי ב 4 אום 

הוא סאב עם יכולת ספיגה של 350RMS ובנצילות נמוכה של 86DB

אני לא הייתי משדך את הסאב הזה למגבר שלך ,הייתי מחפש אופציה 

לסאב יותר נציל.

פורסם

דף בונס לפחות ממה שאני יותג הינו מותג מתחום הSPL - יתכן ואני טועה והם גם מכוונים מוצרים לעולם הSQ - לא מכיר אותם היטב למעט זה שהם מותג רציני בSPL. 

כמו שאודיו קינג ציין - הוא לכוון הפחות נציל אם כי סאב וופרים בין 86-88 דיבי זה תחום מאוד ממוצע לנצילות - 89-92 מדובר בסאב נציל מאוד וצפונה משם זה כבר בד"כ ציוד הגברה מקצועית, קטרים גבוהים יותר בגלל תדר נמוך סופי גבוה יותר. 

כאשר 85 ומטה מדובר כבר בסאב לא נציל, קשה להזזה ושם כבר רצוי לעלות בהספקים. 

המגבר שלך מוצהר להוציא באזור ה200 וואט ולכן אתה מחפש סאב שיהיה נציל ונתון ספיגה נמוך יחסית. 

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...