Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם , אני בעלים של סיאט לאון 2016 מערכת אודיו מקורית אחלה ואיכותית, יש ברשותי מנחת חדש חדש חדש לגמרי בקופסא של אודיסון 4 ערוצים דגם sli 4 

האם ידוע אם אני אחבר אותו האם אקבל משהו ?יש לציין שהשקעתי יופי על בידוד דלתות וכל הסאונד קיבל איכות מקסימום . או שסתם אין צורך ואם אין צורך היכן אני יכול למכור אותו ? החנות שממנה קניתי לא רוצה להחזיר מכיוון שעבר כחצי שנה מהרכישה. תודה לכולם

פורסם

מדובר במנחת 4 ערוצים מהטובים בשוק, כל המטרה במנחת היא הוספה של מגבר.

אם אתה לא מעוניין להוסיף מגבר אין לך צורך במנחת.

אתה יכול לפרסם אותו בפורום "אודיו מכירה" כאן באתר, ביד 2 ,או בפייסבוק במרקטפלייס 

זה ציוד שימכר בלי בעיה.

פורסם

כמו שאמר הבחור מעליי המנחת נועד כדי לחבר מגבר אפטרמרקט ואם זאת לא הכוונה, תמכור אותו

• תוכן חדש...