Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מיקרופון + AUX + MEDIAPLAYER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח להכוונה לחיבור מיקרופון לרכב שלי. סוזוקי SX4 2010.

קניתי לו את המערכת מולטימדיה  המגיע עם לא מעט חיבורים מאחורה אך ללא חיבור AUX

וקיבלתי מיקרופון המתחבר דרך AUX. ( מצורף גם תמונה)

מערכת מולטימדה:"2 DIN Car Android Radio multimedia Player  Quad Core 9" 1024*600 Bluetooth 2 Din Car DVD GPS Navigation

לינק:  https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.6.2.67d34c4dbe7YUT&orderId=8121608126456245&productId=32911968314

האם ניתן לחבר ישירות , עם מתאם מתאים, לאחד הכבלים המסומנים באדום ( בתמונה) באחד הכבלים רשום AUX R IN ...

במידה וכן איזה מתאם צריך? 

תודה לכולם

image.png

image.png

image.png

Capture.JPG

פורסם

Aux R / Aux L  זה חיבור אוקס רגיל לכל דבר, כמו שתחבר את הטלפון שלך לרמקול בכבל אוקס.

אתה צריך למצוא חיבור שמסומן בmic.

יכול להיות שהמערכת לא תומכת בחיבור מיקרופון חיצוני, רק הפנימי שנמצא מעל לכפתורים בצד שמאל.

הלינק ששמת לא נפתח לי אז אני לא יודע להגיד בוודאות, אבל הכי טוב שתשאל את המוכר בעליאקספרס

בתאריך 24.12.2022 בשעה 09:25, vadim6385 כתב:

...

אני כבר רואה איך מתחילים למכור פה קרוסאובר משפחתי בשם שווארמה.

• תוכן חדש...