Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פרטי רכב- 

רנו קליאו 2020 RS LINE

8500 ק״מ

continental 205/45 r17 h xl 

לפני יומיים התגלה שיש לי פנצ’ר בגלגל הקדמי של הרכב.

המסמר שנכנס לגלגל שרט אותו והוציא סיבים (לפי מה שהבחור בפנצרייה אמר).

הייתי אצל שני פנצריות אחד אמר לי להחליף את השני הצמיגים (לאור הק״מ ושהם לא יהיו מאוזנים).

השני היה יותר הוגן ואמר שצריך להחליף רק גלגל אחד, אבל שאין לו במלאי וגם לכל הספקים שלו אין אפילו של חברה אחרת באותו קוד מהירות (h).

בנתיים שם לי גלגל במידות דומות 205/55 r17 ושם אותו מאחורה.

השאלה אם שווה להזמין 2 גלגלים אחרים?

או שלפי דעתכם אוכל למצוא את הצמיג מאותו סוג ואם כן אז אשמח לדעת איפה.

פורסם

צמיגים על אותו סרן צריכים להיות זהים.
8.5K ק"מ זה יכול להיות כלום אם הרכב חונה במקורה וסבתא נוהגת בו ויכול להיות המון אם אתה חונה בשמש ומגרזן עם הרכב בימי מסלול.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מניח שהגלגל הרזרבי לא בגודל מלא...

לדעתי, לא תמצא שום צמיג ( לא משנה מאיזה יצרן ) במידה הזאת עם קוד מהירות H. זאת מידה ספורטיבית.

מה שלא רשמת בהודעת הפתיחה, זה קוד עומס ( 84? 88? ).
הפתרון בשבילך יקר מאוד, לצערי.
לקנות זוג צמיגים עם קוד מהירות V ולהתקין אותם מאחורה.

אתה יכול לפנות למוסך מרכזי של רנו ולברר בקשר לקיומו של צמיג מקורי אצלם. אבל גם אם יש אותו במלאי אצל יבואן הרכב, המחיר יהיה דומה לזוג צמיגים איכותיים, ואז זה לא שווה.
דוגמה לצמיג מעולה ( בתנאי שלרכב שלך נדרש קוד עומס 88 , קוד עומס חייב להיות זהה בכל הצמיגים)
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4750&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=18

תעשה את החושבים שלך זריז, כי נכון לעכשיו ( לפי מה שרשמת ) הרכב נוסע על צמיגים בגודל שונה מאחורה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא רשם במידה XL, אז כנראה 88. וקוד המהירות H.

לפי חיפוש בגוגל, לקונטיננטל יש רק את דגם ה-EcoContact 6 שעונה על הקריטריונים. לא בדיוק צמיג ספורטיבי ;) 

פורסם

אין בעיה שזה לא ספורטיבי , רק צריך למצוא את הקונטיננטל הזה איפשהו במלאי.

ואם הוא עולה קרוב ל 1000₪ ( בהיותו נדיר ), אז עדיף כבר זוג מישלין - לפחות לא יהיה בין שני הצמיגים על אותו הסרן הפרש של 8.5 אלף קילומטרים בשחיקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...