Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני 50-65 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סופרמיני חסכונית שמתאימה לצעירים.

מעדיף אוטומט אבל פתוח גם לידני אם ממש משתלם.

אם יש מערכות בטיחות מה טוב, יכול להסתפק גם במובילאיי.

קיבלתי המלצה על הוואגיות (פולו,פאביה,איבזיה) והבנתי שלפני 2017 לא מומלץ בהן אוטומט.

אשמח להכוונה.

פורסם

אפשר לבדוק סיטרואן c3, מעוצבת מאוד, מאובזרת, די זריזה ונוחה מאוד.

ברמת אבזור הבכורה shine pk יש שילוב שנקרא קולורדו (עור בז) ניראה יפה.

יותר מקורית היא הסיטרואן קקטוס, איכות חומרים עדיפה ולדעתי מושבים תומכים יותר, מנוע וגיר דומים לc3.

כיוון שידני אופציה, אפשר לחפש איביזה fr ידנית, נראית ספורטיבית יותר, מושבים טובים וזריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

אפשר לבדוק סיטרואן c3, מעוצבת מאוד, מאובזרת, די זריזה ונוחה מאוד.

ברמת אבזור הבכורה shine pk יש שילוב שנקרא קולורדו (עור בז) ניראה יפה.

יותר מקורית היא הסיטרואן קקטוס, איכות חומרים עדיפה ולדעתי מושבים תומכים יותר, מנוע וגיר דומים לc3.

המראה שלהן קצת פחות לטעמי.

פורסם

ערכתי והוספתי את האיביזה fr/ או לאון fr שאהובה מאוד על צעירים בזכות המראה שלה, הוא איכותית מהאיביזה וחזקה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה שנה היית ממליץ לגבי האיביזה?

אוטומטי בעייתי בגלל הגיר? מישהו אמר לי שמ 2017 יש דור חדש וכבר אין תקלות עם הגיר.

ומה עם פולו לדעתך?

פורסם

אישית הייתי נמנע מהגיר האוטומטי, הוא מהיר ותורם לביצועים, אבל אני חושש מהאמינות לאורך זמן.

בכול מקרה, מצמדים עולים כ 3.5 אלף ש״ח, שיפוץ מכטרוניק כ 4 אלף בערך.

פורסם

יש משהו קטן שאני לא מבין, אולי זה ישמע טיפשי.

לידני יש 90 כ"ס. גם לסוזוקי סוויפט יש 90 כ"ס, אז מה עושה את האיביזה יותר חזקה?

פורסם (נערך)

מומנט גבוהה יותר ורצועת כוח יעילה יותר וגיר יעיל יותר עם יותר יחסי העברה.

כוח סוס זה רק אחד מעשרות נתונים שונים שמייצגים את כוח המנוע של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

הטורבו עושה את כול ההבדל, כמו שגרגיק ציין.

• תוכן חדש...