Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 2008 או רנו קפצ'ור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר רכב חדש בתקציב של 135 אלף לנסיעות עירוניות, כאשר חובה שהרכב יהיה כמה שיותר מפנק ומאובזר, הגעתי בסופו של דבר ל2 המכוניות האלו.

רגיל לג'יפונים כי נוהג על כאלו כבר 9 שנים. היום יש ברשותי קקטוס.

המלצתכם? אני לא מכיר את הרנו, אז אשמח להרחבה עליה, גם מה זה המנוע Light Hybrid?

פורסם

שני רכבים טובים מאד,מה שאני לא אוהב ברנו זה שיש לו גיר רובוטי,בפיגו גיר פלאנטרי יפני 8 הילוכים.

עשית נסיעות מבחן בשני הרכבים?.

היברידי מתון זאת מערכת שמורכבת ממנוע חשמלי קטן שעוזר קצת לרכב בהאצה בכדי למנוע זיהום אויר,בגדול.זה לא ממש משמעותי או תורם במיוחד לנסיעה עצמה.

תבדוק זמני אספקה בפיגו כי הפרמיום זה הרמת גימור הכי נמכרת.

פורסם

אכן שני רכבים בטופ של הקטגוריה. לרנו עדיפות לנוסעים מאחור (קצת יותר מרווח ופתחי אוורור), אך במידה וזה פחות חשוב זה כבר באמת עניין של העדפה אישית. יש כאלה שיעדיפו את הגיר הפלנטרי בפיז׳ו, ואחרים שאוהבים את הרובוטי דו מצמדי הזריז ברנו.

לא תיפלו עם אף אחת מהן, ואני מציע בחום לבצע נסיעת מבחן על שניהן.

פורסם

ביצעתי נסיעת מבחן על 2 הרכבים. 

הרנו יותר זריזה, אבל הנסיעה בפג'ו הרגישה לי יותר חלקה.

שאלתי לגבי עניין הLight Hybrid ברנו, נאמר לי שבפקקים (עד 8 קמ"ש) נכנסת לעבודה הסוללה. לטענתם הרכב עושה 1 ל18.

אני רוב הזמן בפקקים, אבל קשה לי להעריך האם אכן זה יגולם בחיסכון משמעותי אל מול הפג'ו.

מבחינת עלות הרכב כולל הכל, שתיהן מסתכמות בכ-140 אלף ש"ח. חייב לומר שקיבלתי הצעה דומה לגבי הקיה נירו (לא רציתי לעבור את ה-135 אלף אבל כבר הגעתי ל140...).

עכשיו הדילמה מתרחבת, בין 2 מכוניות סופר מפנקות לבין סוס עבודה מוכח.

פורסם

את זה רק אתה תוכל להחליט.

אם אתה הולך על הרנו בסוף תרחיב אחריות ל5 שנים (סביר שתוכל להוציא את זה מהם ללא תשלום נוסף במיוחד אם אתה לא עושה טרייד אין).
אין לי מושג אם זה אפשרי בפיז׳ו אבל נדמה לי שלא.

אגב אתה מדבר עם גרסאות האמצע של ה-2008 והקפצ׳ור? (פרמיום ואקזקיוטיב), ועל אילו דגמים ביצעת את הנסיעות מבחן?

פורסם

2008 - פרימיום.

קפצ'ור - יש 3 דרגות - נסעתי על הכי בכירה, אבל ההבדל בינה לבין הדרגה האמצעית שאני רוצה הוא בקוסמטיקה (גג+טעינה אלחוטית+חניה אוטומטית+מצלמה 360). כן. 5 שנים אחריות אקבל במחיר.

פורסם

אם אתה רוב הזמן בפקקים וקונה רכב לטווח ארוך ( מעבר ל 5 שנים ), תבחר בפיג'ו ולא ברכב עם גיר רובוטי ( לא משנה האם הוא של רנו, סקודה, יונדאי או קיה ).
הבלאי של המצמדים ( גם "הרטובים") מואץ בנסיעות מהסוג הזה.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזק... רכב שעומד כל היום בפקקים "יגמור" מהר יותר את הקלאצ'ים. לא משנה כמה מודרני הרכב וכמה שידרוגים קיבל הגיר עם השנים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...