Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב עד 55 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני מחפש רכב שנת 2014 ומעלה עם ק"מ נמוך (עד 15 אלף ק"מ לשנה) ויד שנייה מקסימום. 

אני מחפש כבר כמה ימים יונדאי i25 1.6 גרסת פרימיום/i35/קיה ריו ואני לא מוצא משהו נורמלי בתקציב הזה, כדי להמשיך לחפש או שאולי חברות ודגמים טובים שלא חשבתי עליהם? אולי סקודה וניסאן גם לשקול? 

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Doraaa12344
פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

אתה מחפש משפחתית או סופר מיני גם מתאימה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משפחתית, אהבתי את ה i35 2014 גדולה, נוחה ונראת טוב אבל אין הרבה כאלה ביד 2 במצב טוב בתקציב הזה. 

ראיתי ניסאן סנטרה שהיא שנתון גבוהה יותר 2016 ובאותו תקציב, יש עליה חוות דעת טובה רק לא התחברתי במאה אחוז לעיצוב החיצוני שלה.

פורסם

ממליץ לחפש גם סיוויק 2013-2015 סדאן

בכללי בתחום המשפחתיות האטמוספריות יש באמת לא מעט ורובן יהיו אמינות

סובארו למיניהן,מאדדה 3 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

ראיתי באחת מחברות הליסינג יונדאי אלנטרה 2016 בסביבות 60 מאמין שאפשר להוריד כמה אלפים. איך היא בהשוואה ל i35 2015? נראה שפחות מאובזרת אבל אם יצליח להגיע למחיר טוב אז אולי אשקול את זה.

עריכה אחרונה על ידי Doraaa12344
פורסם

תוסיף לחיפוש גם את הקיה פורטה כמעט זהה לi35.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...