Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור לאנלימיטד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם,

כרגע נמצא בבזק, הבניין חובר לתשתית סיבים ומעוניין לבצע מעבר.

כמה שאלות:

1. יש לי ראוטר שקניתי לאחרונה במיוחד בשביל בזק - DLINK DSL 245GR שעובד מצוין. האם הוא יתאים גם לאנלימיטד? במידה ולא, מה צריך לרכוש?

2. אני מתחבר לאינטרנט מהמחשב באמצעות Wifi, האם צריך ציוד נוסף בשביל לעשות את זה באנלימיטד?

3. איך המהירות שלהם? התמיכה? אני רוצה להצטרף לחבילה של 500/50. בעיקר חשובה לי מהירות העלאה טובה שלא תרד מה-15-30 מגה.

4. מבקש המלצה גם לספק טוב באנלימיטד.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
פורסם

1- לא יתאים, כשתצטרף לאנלימיטד ישאלו אותך אם אתה רוצה נתב בהשכרה/לקנות פרטי, הם גם ממליצים על נתבים פרטים ומכווינים אותך מה לקנות.

2-לא

3-לי אין סיבים, אבל כל אינטרנט מבוסס סיבים הוא סבבה, עדיף שתיקח את החבילה של ה1000 כי זה הבדל של כמה שקלים, ואתה תקבל בערך קרוב ל1000 הורדה, ו100 העלאה שזה משמעותי.

4-עדיף שתיקח את נטוויזן כספק של IBC(כי 70 אחוז מהחברה לפי מה שידוע לי נקנתה על ידי סלקום, ונטוויזן היא חברה בת של סלקום).

פורסם
לפני 6 שעות, FuriousLift כתב:

1- לא יתאים, כשתצטרף לאנלימיטד ישאלו אותך אם אתה רוצה נתב בהשכרה/לקנות פרטי, הם גם ממליצים על נתבים פרטים ומכווינים אותך מה לקנות.

2-לא

3-לי אין סיבים, אבל כל אינטרנט מבוסס סיבים הוא סבבה, עדיף שתיקח את החבילה של ה1000 כי זה הבדל של כמה שקלים, ואתה תקבל בערך קרוב ל1000 הורדה, ו100 העלאה שזה משמעותי.

4-עדיף שתיקח את נטוויזן כספק של IBC(כי 70 אחוז מהחברה לפי מה שידוע לי נקנתה על ידי סלקום, ונטוויזן היא חברה בת של סלקום).

אתה אומר שלא יתאים בגלל שהראוטר עם חיבור RJ11 ונדרש RJ45, כי אם כן, ראיתי מתאמים/ כבלים כמו זה ברשת שלא אמורים להיות יקרים

פורסם
לפני שעתיים, Mr.Z כתב:

אתה אומר שלא יתאים בגלל שהראוטר עם חיבור RJ11 ונדרש RJ45, כי אם כן, ראיתי מתאמים/ כבלים כמו זה ברשת שלא אמורים להיות יקרים

עדיף שתדבר עם אנלימיטד והם כבר יגידו לך איזה ראוטרים פרטיים הם ממליצים לקנות

פורסם (נערך)

1. יתאים. אתה צריך לשנות סוג חיבור אינטרנט ל Ethernet ואז לבחור את אחד הפורטים של ה LAN כ WAN. לא יודע להגיד אם יצליח להחזיק בהצלחה חיבור של 500 או 1000. מאנלימיטד אתה צריך לבקש ממיר אופטי בלבד. 

2.כביכול לא. אם יחזיק את החיבור של 500 - 1000 בהצלחה אז הכל טוב. 

3. אצלינו בבניין יש את כל האופציות( אנלימיטד, סלקום ופרטנר), אנלימיטד הכי פח. אבל בגלל שאין לך אופציות אחרות אז הם עדיפים על בזק. 

4. תבדוק אם אתה יכול להתחבר לסיבים של סלקום, כי זה אותה תשתית כיון. סיבים של סלקום יתנו לך להשתמש בסלקום/נטוויזן כספק. באנלימיטד זה ספקים פחות מוכרים. אם בכל זאת רק מהספקים של אנלימיטד קח את halo. 

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם

מחובר לאנלימיטד בחבילה של 200/20. בפועל מקבל את המהירות הזו.

לדעתי המודם ראוטר שלך כן יתאים אבל כמו שנאמר תבדוק איתם. לי יש TP link VR600 והחיבור עובד מצוין.

בהתקנה הטכנאי מחבר מודם שלהם (קופסה קטנה של נוקיה) שאליו מתחבר הכבל האופטי וממנו יוצא כבל למחשב. לדעתי תצטרך להתחבר פיזית ללפטופ פעם אחת ואח"כ תוכל לעבוד באלחוטי כל הזמן. המודם-ראוטר שלך ישמש רק כראוטר. 

אני מחובר בחבילה של אנלימיטד ו- 018 ועד כה לא היו בעיות. 

לא יודע לגבי חברות אחרות כי אין לי אופציה לסיבים אחרים עדיין. רק לאנלימיטד או לאינטרנט ה'מהיר' של בזק (חבילת 100 מגה כשבפועל בקושי 20 בהורדה והעלאה מצחיקה של 5). 

image.png.639e30218b16ee74ba634759f6bdda7d.png

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שאלה דומה מאוד על בזק

דיברתי איתם עכשיו והנציג שלהם ממש כעס עלי שאני שואל אם אפשר לקבל מהם רק מודם עם מחבר רשת בודד, הוא התחיל עם "אתה בכלל יודע מה זה נתב? אתה חייב את הנתב שלנו" (20 שקל בחודש)

האם מישהו התקין בזק ויכול לספר האם המודם שלהם הוא אכן רכיב בודד שאני אכן יכול לחבר אכן לנתב לבחירתי ב RJ45 ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...