Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 3008 יבואן או 0 קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3008 בנזין 1200 active pack 

הרכב לאשתי ולא ימכר ב3-4 שנים הקרובות.

0 קמ קיבלתי הצעה של 146,000 כולל רישוי +טיפול ראשון מתנה. זמינות עוד 3 ימים.

יבואן רשמי 160,000 כולל רישוי זמינות עוד חודש לפחות.

מתלבט בין ההצעות..

פורסם

0 ק"מ ישחטו אותך גם במכירה, 

ותהיה יד שניה,

בשביל הפרש כזה ותקופה כזו הייתי קונה מיבואן,

אך אם אתה ממש תקוע בלי רכב ומתכוון להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה לפחות 5 שנים, אז אולי ישתלם ללכת על הצעת ה 0 ק"מ, מה שכן, יש הצעות 0ק"מ טיפה יותר זולות מזו שקיבלתה,

תבדוק אתר carcost או carclick

פורסם
לפני שעתיים, wildlands2019 כתב:

0 ק"מ ישחטו אותך גם במכירה, 

ותהיה יד שניה,

בשביל הפרש כזה ותקופה כזו הייתי קונה מיבואן,

אך אם אתה ממש תקוע בלי רכב ומתכוון להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה לפחות 5 שנים, אז אולי ישתלם ללכת על הצעת ה 0 ק"מ, מה שכן, יש הצעות 0ק"מ טיפה יותר זולות מזו שקיבלתה,

תבדוק אתר carcost או carclick

עם השובר שלהם והרישוי זה אותו מחיר.

פורסם

לתקופה של 3 שנים הייתי מעדיף לקנות מהיבואן, יהיה קל יותר למכור בהמשך וסכום המכירה יהיה גבוה גם כן מאשר אם תהיה יד 2 מ0 ק"מ

פורסם

פער של 14000 שח + חודש הוא פער גדול. 

בפער כזה אני הייתי קונה 0 קמ. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה לא רק פער של 14000 שח, מדובר גם על חודש שכירות על רכב אחרשצריך לשלם , אני מאמין שזה פלוס מינוס  2500 שח לרכב בסיסי . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...