Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב - דאסטר 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום,

עוזר לחבר עם רכישת דאסטר 2015, דיזל טורבו ידנית. הרכב נרכש ביד הקודמת לפני 3 חודשים, ומצורפות תוצאות הבדיקה מאז. האם יש טעם לקחת לבדיקות נוספות מול מוסך ומכון, או שכבר עכשיו נדלקות נורות אדומות?

תודה רבה מראש ויום מקסים.

20210407_082055.jpg

פורסם

לפני הכל יש לי שאלה - מתי הרכב הזה צריך לעבור טסט?
בבדיקה רשום שמספר המנוע לא זוהה. אם המנוע לא מקורי ולא רשום ברישיון הרכב, יכולה להיות בעיה רצינית.
להגיד לך על סמך הבדיקה שזאת מציאה גדולה אני לא יכול. חוסר שמן במנוע ( חסרה כמות רצינית?), סימני דליפה מהטורבו, מצמד לא ברור עד כמה בלוי. אם הוא עדיין מקורי - כנראה שההחלפה מתקרבת, 4 צמיגים חייבים להחליף. כריות בולמי זעזועים קרועות - לא עובר טסט, צריך להחליף. סימני תאונות ( כנראה ללא פגיעה שלדה ) גם מקדימה,וגם מאחורה.
בקיצור, המון השקעה.
אבל גם אם המוכר מוכן להוריד את כל הבלאי מהמחיר, חייבים לוודא שהמנוע הקיים תואם למה שרשום ברישיון הרכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב לא נשמע כמו מציאה. 

אם אפשר לשאול מה המחיר המבוקש?

אבי קנה דאסטר לפני כחצי שנה (4x4 דיזל) עם ק"מ גבוהה (יותר מ200k) בכל מקרה גם אצלו היו נזילות מהטורבו ובסופו של דבר בעיות בצנרת של הטורבו.

למרות שהמנוע והרכב הזה יחסית נפוצים בארץ עלויות התיקון היו גבוהות מאוד והיה קושי רציני למצוא חלפים, שאת רובם בסופו של דבר הזמנו מחול עצמאית. 

מה שאני בא לומר הוא שאם אתה מצליח לרכוש את הרכב בזול, ומוודא את הדברים המהותיים כמו מספר מנוע וחוסר שמן מנוע אולי שווה לרכוש את הרכב אבל לקחת מרווח ביטחון במחיר. 

בהצלחה!

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה על העזרה!

מתברר שהרכב כבר הוכנס לעוד בדיקה שתוצאותיה להלן. נפתר העניין עם מספר המנוע.

לפי הבוחן החביב, העניין של הרטיבות מהטורבו סביר ברכב לא חדש.

לגבי קורת הרוחב - האם זה משמעותי? האם זה עלול להיגרם מנהיגת שטח או משהו דומה?

עוד משהו שכדאי לשים אליו לב?

סליחה על השאלה החוזרת, ושוב - המון תודה מראש! 

20210407_120814.thumb.jpg.aa22fee04dd061908f559555ffaebc17.jpg

פורסם

עצם העובדה,שהרכב נקנה ביד הקודמת לפני  3 חודשים די היה מעלה לי כקונה סימני שאלה ותמרור עצור אדום.

הרכב עבר תאונה מאחור,שמשמעותה האמיתית אינה ברורה,חריקה מתיבת ההילוכים אינה כסת"ח ועלולה להיגמר בתיקון יקר מאוד כולל החלפת גלגל תנופה)

אני הייתי מוותר על התענוג,לא נראה כמו מציאה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חריקות בהכנסת הילוך שלישי מעלות חשש לנזק לסנכרונים, מה שמוביל לשיפוץ הגיר.
אותו חוסר שמן מנוע ( כמו בבדיקה הראשונה ) שכנראה נובע מדליפה בטורבינה.
מעיכה בריצפת הבגאז' מצביעה על כך שהמכה מאחורה היתה לא קלה.
לכל רכב יש מחיר.
מה גורם לך להתעכב דווקא על הרכב הזה? המחיר מאוד נמוך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 33 דקות, vladclar כתב:

חריקות בהכנסת הילוך שלישי מעלות חשש לנזק לסנכרונים, מה שמוביל לשיפוץ הגיר.

היה כאן שרשור ארוך והנזק יכול להיגמר גם בהחלפת קלאץ'+ החלפת/חריטת גלגל תנופה בנוסף או במקום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ערב טוב, תודה רבה לכל העוזרים! העברתי למר חבר את כל המידע, בהחלט עזרתם לעשות סדר בבדיקה.

• תוכן חדש...