Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור בלמים לרכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה 3 2005 ויש לבצע טסט עוד חודש. קבלתי רשיון לחידוש ולא כתוב בו כלום על אישור בלמים למרות שעברו 16 שנים מעלייתו לכביש.

אם אגש לטסט , ידרשו אישור ?

פורסם

ככל הידוע לי - כן.

אלא אם כן הם ישכחו...

מניסיון לפני חודש.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

בתחתית רשיון הרכב רשום שצריך אישור בלמים. מעניין מאוד שלא רשום אצלך. הייתי לוקח אישור שמה יבקשו ממך.

פורסם

כן ידרשו אישור.

יש פספוסים בקטע הזה במשרד הרישוי, ההערה לא תמיד מופיעה. העדר הערה ברשיון לא נותן פטור מאישור. 

פורסם (נערך)

להבנתי בשנה הראשונה תמיד לא רשום, אבל צריך.

אצלי בכלל יש אוטו מיושן שכבר דורש אישור אחר, וברשיון החדש לא רשום כלום (למרות שבשנה שעברה היה רשום שצריך אישור בלמים). רק בטסט הבא זה יהיה רשום כנראה. 

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

יש לי רכב מיושן כבר 9 שנים ומעולם לא צוין ברישיון שצריך אישור, אבל בפועל בטסט הם תמיד מבקשים את האישור מהמוסך על רכב מיושן.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

זה מאוד פשוט. רכב שמבצע טסט בשנתו ה 16 משנת הייצור והאלה (שנת הייצור, לא עליה לכביש) צריך אישור בלמים. 

רכב שמבצע טסט בשנתו ה 20  משנת הייצור והאלה (כנ"ל, מתייחסים לשנת ייצור ברישון ולא לתאריך עליה לכביש) צריך אישור רכב מיושן וטסט פעמיים בשנה. 

ההערה הרלוונטית ברשיון רכב יכולה להופיע ויכולה לא להופיע, יכולה גם להופיע פעמיים בצורה של גם אישור בלמים וגם אישור רכב מיושן (כשבפועל נדרש רק אישור אחד).

כאמור יש עם זה פספוסים במשרד הרישוי. 

העדר הערה ברישיון רכב לא פוטר מהצורך להציג אישורים. 

• תוכן חדש...