Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 3008 צורה ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הייתי באחד מסחרי הרכב הידועים בארץ וביררתי לגבי הפיז'ו 3008 בצורה הישנה כי הדגם החדש יקר לי מאוד. הנציג של החברה אמר לי שלא כדאי לי ועדיף רכבים אחרים ונתן למשל את הפיקסו של סיטרואן, שזה אותה חברה.

מה אתם יודעים על הרכב? מה הבעיה או בעיות שידועות?

פורסם

מאיזו שנה? ברוב השנים, ה-3008 שווקה עם מנוע THP156 שסבל ממספר כשלים לא מבוטל. בסוף 2015, הייתה מתיחת פנים של הדגם אשר במהלכה הוחלף המנוע לדגם מעודכן THP165 - דגם זה הרבה יותר מוצלח ואמין. 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לשים שלב שב-2015 ו-2016 שווקו גם מכוניות עם המנוע 156. לכן יש לבדוק ברישיון הרכב את ההספק לפני הרכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל כתוב לך "הספק(כ"ס) 165" , 

בקיצור, מדובר כאן במנוע הטוב, השאלה באיזה מחיר אתה קונה, הדגם החדש עדיף בהרבה, אפשר להגיד אפילו שמיים וארץ.

וגם סחיר.

פורסם

לבדוק היטב את הרכב (אלא אם מדובר בטרייד אין של יבואן...וגם אז..)

הרכב זוכה לביקוש גבוהה ואם הגיע למגרש משמע שמשהו לא בסדר , לא חייב להיות משהו קריטי אלא גם תאונה קלה אשר גרמה לנזקי פח בלבד .

בקיצור פקח עינים ואוזנים וקח למכון בדיקה מטעמך עדיף שלא באיזור של המגרש.

בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

הרכב זוכה לביקוש גבוהה

הדור השני זוכה לביקוש גבוה - כאן מדובר בדור הראשון (לאחר מתיחת הפנים)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...