Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההליך למכירת מונית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אבא שלי ז״ל נפטר לא מזמן ויש לו מונית בבעלותו (אני היורשת) 

אין לו מספר ירוק (כלומר מדליה) והרישיון רכב שלו מופקד במשרד הרישוי מאחר ובבקשתי מהבנאדם שהשכיר לאבא שלי את המספר ירוק להוריד מהרכב את המספר על מנת שאפסיק לשלם שכירות על המספר כל חודש.

פניתי למשרד הרישוי והוא מוכן להחזיר את הרישיון רכב רק אחרי שאמציא להם מספר ירוק למונית למרות שאני מעוניינת למכור ולי אין רישיון למונית. כלומר אצטרך להשכיר שוב מספר בשביל למכור??

השאלות שלי 

1. אני מעוניינת למכור את המונית והייתי רוצה לדעת מה ההליך. ? האם בכל זאת אני צריכה להשכיר מספר ירוק אפילו שאני מעוניינת למכור רק כדי לקבל חזרה את הרישיון רכב? 😳

2. אם יש מישהו שמעוניין לקנות את המונית אך אין לו רישיון למונית והוא רוצה להפוך אותה לפרטית (לשלם למכס) מה ההליך? 

פורסם

ממליץ לך לפנות לעסקים שעיסוקם בסחר במוניות. למשל העסק הזה (אינני מכיר אותו) 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בגדול:

- בכדי למכור את הרכב לפרטי אינך זקוקה למספר ירוק - אלא לשלם את המכס ולהעביר לפרטי.

- בכדי למכור את הרכב למונית תצטרכי להביא מישהו עם מס' ירוק שיעביר בעלות על שמו.

- אם הרכב הוא מעל 3 שנים ומנועו דיזל הרי שאת פטורה מתשלום מיסים ויכולה למכור לפרטי (במשרד הרישוי).

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 29.3.2021 בשעה 20:53, 1242lee כתב:

1. אני מעוניינת למכור את המונית והייתי רוצה לדעת מה ההליך. ? האם בכל זאת אני צריכה להשכיר מספר ירוק אפילו שאני מעוניינת למכור רק כדי לקבל חזרה את הרישיון רכב? 😳

לא, הקונה מביא איתו מספר ירוק

בתאריך 29.3.2021 בשעה 20:53, 1242lee כתב:

2. אם יש מישהו שמעוניין לקנות את המונית אך אין לו רישיון למונית והוא רוצה להפוך אותה לפרטית (לשלם למכס) מה ההליך? 

אני בספק עד כמה זה משתלם, אלא אם הרכב אכן עם מנוע דיזל ועברו 3 שנים.

בנוגע לסחר במוניות יש את יהודה מזרחי, אפשר ליצור איתו קשר ולברר. אם צריך אני יכול גם לעשות לך "הפניית היכרות" איתו (למרות שעם יהודה לא צריך הפנייה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

משתתף בצערך על מות אביך.

סעי לרחוב הר ציון בתל אביב, שם נמצאת "ממלכת המוניות". יש שם כל מני בתי מסחר למוניות והם יוכלו להציג לך את כל האופציות. ממליץ כמו קודמי על סוכנות יהודה מזרחי.

בהצלחה!

• תוכן חדש...