Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב יונאי גטס 2009, אני חושדת שיש לי נזילה של הנוזל קירור (מים ירוקים), מישהו יודע כמה כוסות/ליטר הגיוני למלא במיכל? פתחתי את הפקק ויש שם מים אבל כשאני מוסיפה זה לא ממלא עד הסוף.. הוספתי בנתיים 4 כוסות 

פורסם (נערך)

נוזל קירור לא אמור להעלם, בטח שלא בכמויות שדורשות מילוי ביום יום.

על המיכל את אמורה לראות 2 סימנים, קו תחתון וקו עליון, תבדקי כשהמנוע קר שמפלס הנוזל בין הקווים האלה.

אם את רואה שחסר קצת, תוסיפי מים. יש ויכוח ארוך על האם מים מהברז או מזוקקים, מכיוון שמדובר בכמות קטנה וחד פעמית, מים מהברז זה בסדר לדעתי, אם יש לך מים מזוקקים בהישג יד, את יכולה להשתמש בהם.

אם את רואה שחסרה כמות גדולה או שגם אחרי ההוספה המפלס יורד, תפני למוסך כדי לאתר מאיפה ולמה נוזל הקירור נעלם.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

לפני 14 דקות, Max_igo כתב:

נוזל קירור לא אמור להעלם, בטח שלא בכמויות שדורשות מילוי ביום יום.

על המיכל את אמורה לראות 2 סימנים, קו תחתון וקו עליון, תבדקי כשהמנוע קר שמפלס הנוזל בין הקווים האלה.

אם את רואה שחסר קצת, תוסיפי מים. יש ויכוח ארוך על האם מים מהברז או מזוקקים, מכיוון שמדובר בכמות קטנה וחד פעמית, מים מהברז זה בסדר לדעתי, אם יש לך מים מזוקקים בהישג יד, את יכולה להשתמש בהם.

אם את רואה שחסרה כמות גדולה או שגם אחרי ההוספה המפלס יורד, תפני למוסך כדי לאתר מאיפה ולמה נוזל הקירור נעלם.

אין לי מיכל עיבוי אז אין לי את הפסים האלה.. יש לי מיכל עודפים

עד עכשיו הייתי ממלאת וזה היה עולה על גדותיו וככה ידעתי שמילאתי עד הסוף.. עכשיו זה פשוט לא קורה

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Liat24 כתב:

אין לי מיכל עיבוי אז אין לי את הפסים האלה.. יש לי מיכל עודפים

עד עכשיו הייתי ממלאת וזה היה עולה על גדותיו וככה ידעתי שמילאתי עד הסוף.. עכשיו זה פשוט לא קורה

ועל המיכל אין שום סימון?

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • תוכן חדש...