Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מסתיימת תקופת הליסינג של ה קיה ספורטאז של ההורים שלי

כל ההצעות מחיר של ליסינג נוסף על קיה ספורטאז חדשה נוספת יקרות ב 500 שקלים לפחות מהמחיר שהם משלמים היום

זה ממש מוזר לי אבל זה המצב אחרי סקר שוק

גם שהם עשו בירור על להישאר עם הרכב לשנה נוספת ביקשו מהם להוסיף כסף

הם היו מאוד מרוצים מהרכב אבל ההצעות מחיר של היום פשוט מחוץ לתקציב והם יצטרכו ללכת על רכב אחר

איזה רכבים דומים וזולים יותר אתם מכירים ? אשמח שתרשמו כמה מילים על חסרונות ויתרונות יחסית לספוטאז

האם המחיר של הליסינג של גם שאר הרכבים הדומים התייקר ב 500 שקל ?

מאוד חשוב שבדגם הבסיס של הליסינג יהיה מצלמת רוורס

פורסם

האם מדובר על ליסינג פרטי או תפעולי?

האם הם משלמים שווי שימוש?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הC3 במחירים אטרקטיבים - נוחה סה"כ מרווח סביר, 

גם הרנו קאפצ'ור והסקאלה של סקודה מוצעים היום במחירים טובים,

מכיוון שאנחנו לא יודעים כמה שילמתם עד היום אז אי אפשר לחפש הצעות "אטרקטיביןת" אחרות.\

תצליחו

פורסם

האם הם השוו מחירים בחברות ליסינג נוספות?

ייתכן שבחברת ליסינג אחרת הם ימצאו עסקה דומה לזו שיש להם על הספורטאז' הנוכחית.

לחלופין הייתי ממליץ לבדוק מחיר של סיאט אטקה/סקודה קארוק בליסינג, במידה והם לא צריכים באמת את הגודל של הספורטאז' אז גם רכבים מדרגה נמוכה יותר יוכלו לעשות את העבודה (פיג'ו 2008, סיאט ארונה וכו').

הייתי מגדיר קודם כל את הצרכים שלהם מהרכב, מגבש רשימה של 3-4 דגמים, לאחר מכן פונה לחברות הליסינג השונות ומבקש הצעות מחיר לאותם הרכבים.

פורסם

אני מניח שהתעריפים בחברות הליסינג האחרות לא יהיו שונים בהרבה כולם מתבססים על אותן טבלאות ירידת ערך, וסבעיר שאלו של הספורטאז' התעדכנו כלפי מטה, ומחיר הליסינג עודכן בהתאם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...