Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב שלי ( פיג'ו 208) עבר תאונה וגילחו לו את הפגוש,הרכב תוקן במרכזי על חשבון הביטוח של בעל הרכב הפוגע.

רק עכשיו שמתי לב לסוג של שניצים שבורים מפלסטיק שמבצבצים.

לא יודע למה,יש לי הרגשה שלא החליפו את הפגוש,אלה רק שיפצו.

הרכב רק 4 חודשים על הכביש

IMG_2361.jpg

IMG_2359.jpg

IMG_2360.jpg

IMG_1996.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם

קודם כל אמור להיות לך חשבונית מה בדיוק החליפו ומק"ט האם מקורי, חליפי או משופץ.

שנית, לי זה נראה כאלו חלק פנימי כלשהו מאחורי הפגוש, אולי כונס אויר כלשהו, שלא הורכב נכון . 

פורסם (נערך)

העלתי חשבונית.

והרכב רק 4 חודשים על הכביש,כל חלק אמור להיות מקורי לפי מה שאני יודע.

יש את החלק שמחובר מהפגוש למתחת למכסה מנוע ומאחורי בגריל,החלק הזה כנראה לא הוחלף,כי המדבקות הם מקוריות מתאריך יצור הרכב,והשניצים השבורים קשורים אליו

PEUGEOT-208-LIFT-ALLURE-ZDERZAK-PRZOD.jpg

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם

קשה לראות מהתמונות, החלקים שחורים וצריך צילום עם יותר תאורה כדי לראות טוב יותר, אבל כמו שאמרתי, יש כנראה כונס פנימי שמוחזק בתוך בפגוש שכנראה לא הורכב כמו שצריך.

חזוק למוסך שביצע את התיקון. 

פורסם

אפשר להגדיל את התמונות פה בפורום.

והעלתי עוד תמונה שמסבירה את המצב,הפגוש האדום הוא פגוש דומה,חוץ מזה שהגריל הוא S LINE,

אפשר לראות למה אני מתכוון

• תוכן חדש...