Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חששות לגבי הסיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן צהריים טובים , אני בחששות קצת לגבי הרכב שלי , מדובר בסיאט לאון fr 2019 1.5 קניתי מהחברה באוגוסט 2019 עשה 9,800 ק״מ  אני ממש מבסוט עליו אבל מכל הדברים המלחיצים שאנשים אומרים על הגיר זה גורם לי לחשוב אם כדאי לי להפטר ממנו כמה שיותר מהר .. נכון שיש אחריות עד 2023 והכל טוב אבל מה יהיה אחרכך ? עם כל מה שאומרים על הרכב הזה הגיר עלול לההרס כל רגע ולא מתאים לי להוציא הרבה כסף על תיקונים .. אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בראש זה יהיה מצויין.  

פורסם

הגיר לא עלול לההרס כל רגע.

מדובר במצמדים (קלאצ'ים) שעשויים להישחק במוקדם או במאוחר, בתלות בסגנון הנהיגה שלך.

אחריות עד 2023? יש לך עוד המון זמן להנות מהרכב עד אז.

פורסם
לפני 3 דקות, pasat04 כתב:

הגיר לא עלול לההרס כל רגע.

מדובר במצמדים (קלאצ'ים) שעשויים להישחק במוקדם או במאוחר, בתלות בסגנון הנהיגה שלך.

אחריות עד 2023? יש לך עוד המון זמן להנות מהרכב עד אז.

כן זה נכון שיש לי זמן להינות ממנו פשוט אני בתסביך שהגיר בעייתי ובתום האחריות הוא יתחיל עם הבעיות ואצטער על זה שלא מכרתי עכשיו והפסדתי ערך עצום ובנוסף עם חור בכיס על החלפת גיר.. יכול להיות שאני ממש קיצוני במחשבה לגבי כל זה וזה נובע מתגובות של אנשים בפורומים שמדברים על הגיר היבש או שזה באמת ככה 

פורסם

מעניין אם קראת מה שכתבתי.

הגיר לא בעייתי. לא מחליפים גיר. בעבר, אם הייתה בעיה, היו מחליפים את מח הגיר (המחשב ששולט על הגיר). בעיות מסוג זה פחתו מאוד.

המצמדים, שיש להם בלאי טבעי, לפעמים מואץ, הם אלה שיוחלפו, במידת הצורך.

אל תיכנס לתסביך מיותר, ובטח שלא צריך לקחת כדורים.

תהנה מהרכב, יש לך ממה להנות, וגם יש לך אחריות.

אני כבר עם רכב רביעי עם הגיר הזה, ואני חי טוב עם זה. בשני מתוכם, הוחלפו מצמדים פעמיים, באחריות.

• אהבתי 4

• ספונסר פורום
פורסם
לפני כשעה, Leonroy1 כתב:

כן זה נכון שיש לי זמן להינות ממנו פשוט אני בתסביך שהגיר בעייתי

שב, תנוח, קח אויר, תרגע - ותפסיק לקרא את (90%) השטויות שכותבים לעיתים בפורום כזה או אחר!

עכשיו תסתכל במראה ואמור לעצמך: "יש לי אוטו נהדר, החיים יפים, אתחזק אותו במוסך טוב (כמו "רון" בת"א) והכל יהיה בסדר" !

נא לחזור על התהליך 3 פעמים ביום עד שתסמיני החרדה המיותרת הזו יחלפו ללא שוב!😜

ותובנה רצינית אחת שתיקח עמך: רוב הבעיות נולדו במכוניות שננהגו 

1. בתנאי נסועה קשים של פקקים (גוש דן כזה)

2. ...וגם ע"י אנשים עם רגל ימין כבדה וגסה במיוחד, שעבורם החיים הם רק 0-100 כל הזמן.

במילים אחרות - נהיגה מודעת וזהירה מבחינה מכנית, כזו שמתחשבת במצמדים ולא מחממת את המכטרוניק (מח) בפקקים, תביא אותך לחיים מאושרים עם הלאון.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

זה רק רכב.

רכב מקולקל - מתקנים.

ונכון שזה פורום רכב - אבל שאילו רק תהיינה דאגותינו (כי בני אדם קצת יותר קשה לתקן).

הרבה בריאות.

גם לרכב.

• אהבתי 3

alfa 156 2.5.

פורסם

אחי קח באיזי כל רכב שיש לו גיר ידני מחליפים מתישהו קלאץ , אז אותו הדבר יש לך רכב שהוא ידני אוטומטי ומתישהו אתה תצטרך להחליף את המצמדים הכל בסדר.

ואם אתה חושב על הכסף אז שתדע שהdsg מאוד חסכוני בדלק אז אתה יכול לחשוב על זה שזה מתקזז עם ההחלפה של הקלאצים

פורסם
לפני 51 דקות, Arteko כתב:

אחי קח באיזי כל רכב שיש לו גיר ידני מחליפים מתישהו קלאץ , אז אותו הדבר יש לך רכב שהוא ידני אוטומטי ומתישהו אתה תצטרך להחליף את המצמדים הכל בסדר.

ואם אתה חושב על הכסף אז שתדע שהdsg מאוד חסכוני בדלק אז אתה יכול לחשוב על זה שזה מתקזז עם ההחלפה של הקלאצים

צודק מקווה שאצליח לשמור עליהם כמה שיותר הרכב במצב חברה 9,800 קילומטר זה יהיה הזוי אם בקרוב משהו ישתבש בגיר 

פורסם

זה נכון שהגיר הזה מושך הרבה תשומת לב, וכן מתקלקל לפעמים, כמו כל חלק ברכב מודרני.

לפני חצי שנה הרכב שלי התחיל לעשות לי רעשים הידראולים בתחילת נסיעה, הבעיה היתה בשמן גיר.

לפני שבועיים קיבלתי מכתב בדואר שמישהו תבע את צ'מפיון על הבעיות בגיר והם מרחיבים לי אחריות לשנה + 250 שקל קופון לתיקונים.

אז כן, יש הרבה רעש מסביב לגיר הזה.

האחריות ברכב שלי נגמרה, אבל אני אישית החלטתי להשאיר את הרכב. הרכב הקודם היה עם הגיר הזה ונסע 50 אלף ללא תקלות גיר, והרכב הנוכחי נסע 40 אלף.

הגיר לא מתקלקל לכולם באופן גורף כמו שזה היה ב2008-2011, לכן זאת לא סיבה מספיק טובה להחליף רכב, בטח לבטח כשהרכב שלך עדיין באחריות.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

חייב לומר שהיו לי לפחות 6/8 רכבים ידניים לאורך השנים, מעולם, לא החלפתי מצמדים בשום רכב שאני זוכר

גם לא כאלה שנהגתי בהם כמה שנים רצופות. אולי צורת נהיגה, אולי רכבים ישנים שהיו יותר עמידים. (אין לי תשובה ברורה, רק מציין עובדה)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, Leonroy1 כתב:

כן זה נכון שיש לי זמן להינות ממנו פשוט אני בתסביך שהגיר בעייתי ובתום האחריות הוא יתחיל עם הבעיות ואצטער על זה שלא מכרתי עכשיו והפסדתי ערך עצום ובנוסף עם חור בכיס על החלפת גיר.. יכול להיות שאני ממש קיצוני במחשבה לגבי כל זה וזה נובע מתגובות של אנשים בפורומים שמדברים על הגיר היבש או שזה באמת ככה 

לדעתי אתה פרנואידי מאוד, אתה חושב על דברים לעוד שנתיים + , כאשר האוטו שלך חדש יחסית ובעל נתונים טובים מאוד (אני פשוט מקווה שאתה מטפל בו כל שנה לפי ספר החברה). 

טיפ לחיים, תתחיל ליהנות ממה שיש לך ואל תסבך את עצמך בדברים פשוטים. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...