Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים יקרים.

אני מידי פעם בודק בלוחות על אבארטים שיוצאים למכירה ועלתה הצעה מעניינית 

https://www.yad2.co.il/vehicles/private-cars?manufacturer=227&open-item-id=21ct7ava&viewPage=item-page-popup

העקב אכילס שלה כנראה שהיא מסוחר ואין לי איך לדעת את ההיסטוריה של הידיים שלה. 

למזלי גיליתי את המספר רכב 57-550-11

כך שאם למישהו יש מידע על הרכב כי הבנתי שבקהילה של הבאראטים שומרים אותם קרוב.

שנית, אני כנראה אבצע טרייד אין עליה (על טיוטה יאריס 2014) ככה שזה יוצא ממש נוח בסך הכל אם הרכב תקין והכל בסדר.

יש ברכב לפי התמונות קיט אסאסה, אבל לא צלחות מאווררות, אמור גם להיות קוני ועוד שדרוג של כוחות סוס, זה אמור להיות כתוב ברשיון?

היא אוטומטית, יש מחלות בשנתונים האלו/דברים ידועים שצריך לבדוק? 

תודה לעונים :) 

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם (נערך)

הגיר ברכבים האלו הוא נקודת תורפה.

צריך לבדוק שהוא תקין, היחידה הרובוטית נוטה להתפגר אחרי 4-5 שנים בערך +- ולדעתי גם פחות בנסיעה ברכב כזה כיוון שהגיר נוטה לעבוד שם יותר קשה.

הייתי ממליץ על ידנית אם תמצא אבל זה שיקול דעתך.

לגבי הקיט כמדומני שזה מופיע ברשיון כתוספת.

הפלסטיקים במשולשים ליד המראות נוטים להתפורר מהשמש או סתם מאיכות חומרים ירודה, אז תבדוק את המצב שלהן, בדוק נזילות במערכת הקירור גם זה דבר מוכר (צינורות סביב המיכל ואת המיכל עצמו שנוטה להסדק).

בדוק שאין נזילות מהגג הנפתח.

כמדומני שהקיט מגיע עם צלחות מאווררות אז כנראה שהחליפו אותן כבר למשהו זול יותר.

לגבי ההיסטוריה של הרכב - ממה שאני יודע ניתן באתר של משרד הרישוי להכניס את מס' הרכב תמורת כמה שקלים וזה מדפיס לך את ההיסטוריה.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 5 שעות, liav12 כתב:

הגיר ברכבים האלו הוא נקודת תורפה.

צריך לבדוק שהוא תקין, היחידה הרובוטית נוטה להתפגר אחרי 4-5 שנים בערך +- ולדעתי גם פחות בנסיעה ברכב כזה כיוון שהגיר נוטה לעבוד שם יותר קשה.

הייתי ממליץ על ידנית אם תמצא אבל זה שיקול דעתך.

לגבי הקיט כמדומני שזה מופיע ברשיון כתוספת.

הפלסטיקים במשולשים ליד המראות נוטים להתפורר מהשמש או סתם מאיכות חומרים ירודה, אז תבדוק את המצב שלהן, בדוק נזילות במערכת הקירור גם זה דבר מוכר (צינורות סביב המיכל ואת המיכל עצמו שנוטה להסדק).

בדוק שאין נזילות מהגג הנפתח.

כמדומני שהקיט מגיע עם צלחות מאווררות אז כנראה שהחליפו אותן כבר למשהו זול יותר.

לגבי ההיסטוריה של הרכב - ממה שאני יודע ניתן באתר של משרד הרישוי להכניס את מס' הרכב תמורת כמה שקלים וזה מדפיס לך את ההיסטוריה.

קפצתי לראות את הרכב,

בעל המגרש טוען שהרכב טופל באוטו איטליה. 

כמו כן מה שתיארת לי עם המשולשים בהחלט היה במצב לא מרנין.. משום מה כל בעל מגרש נראה לי לא אמין במיוחד במכוניות עדינות כאלו מה שגם בלוח המחוונים היה נורה לקריאת תיקון... החלטתי לוותר על הקזמפל... 

פורסם

אין דבר.

עם קצת סבלנות (אולי הרבה...) יש לך סיכוי טוב לגוד אחת מוצלחת.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם
בתאריך 25.3.2021 בשעה 21:05, CarloAbarth כתב:

קפצתי לראות את הרכב,

בעל המגרש טוען שהרכב טופל באוטו איטליה. 

כמו כן מה שתיארת לי עם המשולשים בהחלט היה במצב לא מרנין.. משום מה כל בעל מגרש נראה לי לא אמין במיוחד במכוניות עדינות כאלו מה שגם בלוח המחוונים היה נורה לקריאת תיקון... החלטתי לוותר על הקזמפל... 

לומר לך את האמת אני ממגרשים סולד והאמון שלי בהם נוטה ל 1% במקרה הטוב, כל מה שהולך לשם זה לרוב כאלו שלא הצליחו להמכר באופן פרטי ושודרגו דרך טרייד אין (או בצורה מסוכנת יותר עברה תאונה שופצה וחזרה לכביש כ"חדשה ללא שריטה").

אפילו אדם S כמו שלי, שיש אולי 25 חתיכות בארץ מתוכן אולי 20 פעילות, אחי מנסה למצוא כבר חצי שנה וגם חבר אותה תקופה ואני מפנה אותם רק למודעות ידיים פרטיות..בגלל הסיבות הנ"ל.

תנסה להשיג אחת מקבוצות או חברי פורומים שבקבוצות שונות, יש הרבה אבארט בארץ יחסית ואלו ששמורות היטב עוברות בין חברים אז אולי כדאי לנסות להכנס לשם או לפחות להודיע למישהו שם שאתה מחפש אחת זה בטוח מעלה את הסיכוי למצוא דגם טוב ושמור.

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 21 שעות, liav12 כתב:

לומר לך את האמת אני ממגרשים סולד והאמון שלי בהם נוטה ל 1% במקרה הטוב, כל מה שהולך לשם זה לרוב כאלו שלא הצליחו להמכר באופן פרטי ושודרגו דרך טרייד אין (או בצורה מסוכנת יותר עברה תאונה שופצה וחזרה לכביש כ"חדשה ללא שריטה").

אפילו אדם S כמו שלי, שיש אולי 25 חתיכות בארץ מתוכן אולי 20 פעילות, אחי מנסה למצוא כבר חצי שנה וגם חבר אותה תקופה ואני מפנה אותם רק למודעות ידיים פרטיות..בגלל הסיבות הנ"ל.

תנסה להשיג אחת מקבוצות או חברי פורומים שבקבוצות שונות, יש הרבה אבארט בארץ יחסית ואלו ששמורות היטב עוברות בין חברים אז אולי כדאי לנסות להכנס לשם או לפחות להודיע למישהו שם שאתה מחפש אחת זה בטוח מעלה את הסיכוי למצוא דגם טוב ושמור.

יש לך מושג אולי איך נכנסים לאחת הקבוצות הללו? חוץ מהמועדון (הדיי) סגור של עומר גליבארט לא מצאתי שום מועדון שכזה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז אחרי שנה מפתיחת השרשור הזה עדיין לא קניתי את העקרב הנחשק.

הידע רק נצבר , כבר יודע בוודאות מה לחפש איך ובמה להביט, התקציב עלה וכך גם הדרישות והציפיות מהעקרב. אני במעקב כמעט יומי על לוחות היד 2, הרוב פירות חמוצים.. מי שמוסיף משהו שנראה טוב דורש הרבה (מאוד) מהמחירון, זאת גלולה שאני עדיין מתקשה לעכל, גם במצב השוק הנוכחי זאת עדיין מכונית נישה.

ברצינות כבר שוקל לקנות חדש ההפרש לא כזה גדול 😅

בכל מקרה הלב עדיין מחסיר פעימה כל פעם שרואה אחת ברחוב. אז אני מניח שהעקרב עדיין בוער בי.

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 1

פורסם

אז פשוט תלך ותקנה חדש… ההפרש לא גדול לפי מה שאתה אומר אז אני הייתי הולך על חדש עם אחריות.. אחריות שווה הרבה כסף

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...