Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

התקינו לי מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס בסוזוקי קרוסאובר 2013.

המצלמה הותקנה לא במרכז תא מטען, כי במרכז יש מנגנון פתיחה ומצדיו תאורת מספר רישוי.

הבעיה שמצלמה מראה תמונה לא פרופורציונלית, כלומר הצד הרחוק ממצלמה מופיע במסך כאילו הוא ממש רחוק למרות שבפועל זה לא, וזה ממש מסוכן.

פניתי למתקין הוא טוען שאין מה לעשות. הוא הזיז זווית המצלמה למרכז שקצת שיפר את היחסים שבתמונה אבל עכשיו מדרכה/קיר מאחורי הרכב עקום.

האם יש פתרון?

בחיפוש באינטרנט מצאתי מצלמות אשר המתלבשות על מספר רכב. האם קניית מצלמה כזאת יכולה לפתור את הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

כמעט כל המצלמות רוורס מראות תמונה לא פרופורציונלית, לדעתי כל זמן שאין לך שטח מת פשוט תתרגל.

אני למשל שמתי מצלמת דרך קדמית שמגיעה גם עם מצלמת רוורס, וכל מה שאני רואה זה רק משהו כמו חצי מטר מהרכב. אבל תכלס, לא צריך יותר מזה, בשביל מה יש מראות ?!

toyota avensis 2007 manual

פורסם

אני לא יודע אם יש פתרון לפות"ש אבל מצלמות הרוורס המקוריות שבטויוטה יאריס ובטויוטה אוריס שברותי מראות תמונה מצוינת ובהחלט אפשר להסתמך עליהן בלי להפנות את הראש אחורה (מה שאני משתדל לא לעשות...).  השאלה "בשביל מה יש מראות" נראית לי לא במקום. אני הייתי שואל בשביל מה יש מצלמת רוורס אם אי אפשר להסתמך עליה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

התקנתי את מערכת המולטימדיה רק בשביל המצלמה, כי הבת שלי מתחילה לנהוג על הרכב הזה.עד עכשיו היא נהגה ברכב הליסינג שלי, מאזדה cx5 שיש לה מצלמה מצויינת שמראה תמונה איכותית ואמיתות. 

דור הצעיר שמוציא רשיון ברכב עם מצלמת רוורס, נבדק בטסט עם מצלמת רוורס לא מבין איך חונים רק עם מראות.

מבאס ששילמתי 2100 ש"ח ואני לא יכול לסמוך על המצלמה.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 15.3.2021 בשעה 19:31, motior כתב:

השאלה "בשביל מה יש מראות" נראית לי לא במקום. אני הייתי שואל בשביל מה יש מצלמת רוורס אם אי אפשר להסתמך עליה

לפני 18 שעות, ksuzo כתב:

דור הצעיר שמוציא רשיון ברכב עם מצלמת רוורס, ... לא מבין איך חונים רק עם מראות.

• לא הבנתי... 1

toyota avensis 2007 manual

• תוכן חדש...