Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כיסוי פגושים - להפעיל?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, 

לצערי הרב שפשפתי את הטמבון שלי במעקה בטיחות, ונעזוב את זה שרעדתי בכל גופי,  כרגע אני מעוניין להיעזר בכם כדי להבין מה שווה בעצם כיסוי פגושים ב AIG.

 

להבנתי כיסוי פגושים ב AIG מאפשר כיסוי לנזק לפגוש בעלות של עד 8,500 ש״ח, ללא רישום כתביעה, ואני אמור לשלם בתמורה השתתפות עצמית של 350 ש״ח. 

 

אבל, האם זה כולל גם תיקון של הגריל בטמבון?

מדובר בשפשופים די קשים של הטמבון (לא רק צבע ואפשר להרגיש אותם במעבר עם היד) אמנם רק בצד השמאלי של הטמבון. 

 

בנוסף - האם מישהו ניסה ויוכל לומר לי אם זה יהיה תיקון מקצועי? ויחזור להיראות כמו קודם? האם מתקנים פגוש או מחליפים אותו לגמרי? 

(* כשהצטרפתי ל AIG אמרו לי שהשירות הזה מתבצע דרך שגריר או זברה, לא זוכר בדיוק)

 

אני חבר בכמה קבוצות וואטסאפ, ואחד מחברי הקבוצה הציע לי לרכוש ממנו גריל שתואם לרכב במצב טוב במחיר של 500 ש״ח, כך שנשאר לי רק לבצע פחחות לרכב כולל ההרכבה של הגריל. 

 

אני כמובן מעדיף לשלם 350 ש״ח לביטוח (שכאמור לא נרשם כתביעה) אבל הפחד שלי שהעבודה שלהם לא תצא טובה ואצטער ששילמתי על מימוש כיסוי פגושים הזה.

 

אשמח לשמוע את עצתכם. 

אני די מבולבל ואודה לעזרתכם.

 

תודה רבה ושבוע טוב

* מצרף תצלום של הטמבון.

 

43CE7704-0600-4514-AC41-A284BA672156.jpeg

2013634A-CC4C-42FE-B972-4B5F98592490.jpeg

4BC0AD07-8C29-4089-9E8A-F7B9C8FE058F.jpeg

F188CF6F-1859-4D86-BCCC-F4007DA6A7EA.jpeg

7E809747-6E77-42F5-85E2-AD1D885A201E.jpeg

75B5E291-0E0C-414D-AC23-8A0D4B71B302.jpeg

3B9E538A-58AA-4531-91D5-D20A8AAF98D6.jpeg

DB9F1156-2A8C-4D61-8961-0485CABCF103.jpeg

8A9E62C6-7582-4125-B11C-0DEAC99B26A2.jpeg

פורסם

מי שמבצע את העבודה של תיקון הפגושים זה מוסכי פחחות ולא חייטים.

זה בוודאי יהיה טוב יותר מהקיים. רק תבדוק שלא מחרטטים אותך ומנסים להוציא השתתפות עצמית על כל שריטה בנפרד.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אני אשמח אם תספר לנו מה התהליך שעברת איתם.

 

עשיתי גם את הביטוח הזה ומישהו שפשף את הפגוש. אני מעוניין לתקן אותו גם בצורה הזאת.

פורסם

רוב האנשים לא מודעים שזה לא נרשם כתביעה רק במידה ותחדש אצלהם את הפוליסה בשנה הבאה אם תעבור חברת ביטוח זה נרשם תביעה ככה לפי מה שהבנתי גם הכיסוי פגע וברח של ליברה.

אני אישית קודם הייתי מתחיל לבקש הצעות מחיר לתיקון ורואה את ההפרש ולפי זה מחליט איך להמשיך 

פורסם
לפני כשעה, haimkm כתב:

זה לא נרשם כתביעה רק במידה ותחדש אצלהם את הפוליסה בשנה הבאה אם תעבור חברת ביטוח זה נרשם תביעה

מה מה???

מהיכן הבאת את זה?

מראות, פנסים ופגושים הם הכיסויים החכמים יותר, שמשות וטייפ פחות.... 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 7 שעות, haimkm כתב:

שזה לא נרשם כתביעה רק במידה ותחדש אצלהם את הפוליסה בשנה הבאה אם תעבור חברת ביטוח זה נרשם תביעה ככה לפי מה שהבנתי גם הכיסוי פגע וברח של ליברה.

לגבי הפגע וברח בליברה אתה צודק.

פגושים, מראות וכו' לדעתי לא נרשם כלל.

פורסם
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

מה הבעיה עם כיסוי שמשות?

הסיכוי למימוש התביעה מול עלות ההחלפה בהשוואה לפרמיה - ממש לא משתלמת, אלא אם אין רכבים כאלו במשחטות או ברכב חדש

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

×
×
  • תוכן חדש...