Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

תדלקתי בטעות רכב דיזל 4×4 עם בנזין במקום סולר ונסעתי במשך 10 דק 

1 האם נגרם נזק לרכב והאם זה דורש בדיקה במוסך שמבין 

2 האם אני יכול פשוט לשאוב את זה מהמיכל או שזה דורש טיפול יותר רציני כמו שטיפה של המערכת וכו...

תודה למגיבים

פורסם

נושא שחוזר בפורום.
אם זה רק כמה ליטרים וכל שאר המיכל מולא סולר זה מבהיל אבל כנראה שאין כל נזק. כנראה גם לא הרגשת שינוי בהתנהגות במנוע . בכל מקרה, את הנעשה אין להשיב. כבר נסעת .
ניתן להזמין צוות שאיבה שיעשה ריקון בבית. כמו צוות חילוץ מצבר. לא פעולה מסובכת אבל תתן לך ראש שקט. פעם הבאה תזמין אותו כבר בתחנת דלק.

יש כל מיני נהגים מוזרים שמוסיפים בכוונה קצת בנזין כי לגרום לדנטונציה חזקה יותר (במנוע דיזל ) לשפר את ניקוי המנוע. אין עדויות שזה עובד ואני לא ממליץ על בנזין בתור תוסף ניקוי.

אל תרגיש רע עם עצמך , זה קורה לטובים ביותר.

פורסם

לא היה סולר במיכל מילאתי 200 שח בנזין 

כנראה שזה המקרה היותר קשה מאשר מיכל מעורבב.....

פורסם (נערך)

כל טיפת בנזין במערכת סולר תגרם להרס מזרקים משאבת סולר וגם dpf.

אל תניע את המנוע תגרור למוסך לרוקן ולהחליף מסנן סולר.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

אם מלאת ₪200 בנזין אז זה כבר לא קצת .גרר למוסך. דווח מיד לביטוח המקיף . אני מקווה שיש לך ביטוח מקיף , כי זו תאונה.
יש פסיקה בנושא. הביטוח יכול להשתתף בעלות ובגדול . קח לך שמאי פרטי , לא זה שהביטוח מציע. גם זו זכותך.

https://www.kalir.co.il/articles/153

• תוכן חדש...