-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
- התחברו כאן
- או
- הרשמה
-
תכנים דומים
-
מאת dramaniken
אהלן,
יש לי סוזוקי ספלאש מ2012 עם קילומטראז' מאוד נמוך(6000). ביום שני האחרון העברתי את הרכב טיפול תקופתי והכנה לטסט במוסך מורשה סוזוקי, ולא עלו בעיות מהטיפול. בבוקר למחרת לא עברתי טסט לרכב(!)
הבלם של הגלגל הימני אחורי פשוט לא עבד (לא עצר את הגלגל בכלל, בעיה בABS לפי מה שאמרו כשחזרתי למוסך).
רציתי לשאול אם מהידע שלכם המוסך היה אמור לבצע בדיקה בה זה היה מתגלה (גם משהו פשוט כמו לסובב ידנית כל גלגל בנפרד וללחוץ על הברקס), שכן בבירור לא עשו לי אותה, ועכשיו בשירות לקוחות טוענים שלא היה סיכוי לעלות על התקלה.
איך מוסך רגיל אמור לבדוק בלמים בטיפול תקופתי? רק בנסיעת מבחן? הם היו אמורים לבדוק לפחות את הדוושה? (בדיעבד הדוושה לפני ואחרי התיקון של התקלה התנהגה בצורה אחרת לחלוטין).
תודה מראש:)
-
מאת orrgoren
היי,
אני רוצה להזמין מנורות חדשות (לבנות - שיהיו חוקיות) לאורות הבאים:
אור דרך, אור גבוה, מנורות לוחיות רישוי ותאורת סלון.
מישהו יודע אילו מנורות צריך? כי אני רואה שיש כל מיני סוגים H7 H5...
וכמו כן, איך אדע שמה שאני מזמין באמת חוקי וניתן להרכיב ללא בעיות על הרכב?
תודה רבה לעונים!
-
מאת POLTIGAM
היי
יש לי פורד פוקוס 2012 ונדלקה לי נורה אזהרה brake lamp bulb fault
אז פעם ראשונה ניסיתי להחליף נורה בעצמי ומה שקורה עכשיו זה שהנורה נדלקת כל פעם לשניה אחת ומיד נכבית.
מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
יכול להיות שאני אמור להחליף את הנורה גם בצד השני או שמתי שפתחתי את מכסה הפלסטיק הזזתי מגעים ?
-
מאת kobyby
honda civic 2008 הרכב לא עצר במהירות נמוכה
זה קורה לאטים רחוקות מאוד 3 פעמים סה"כ בשנתיים
הבחנה במוסך: הדוושה יורדת נמוך נעמר שצריך להחליף מודולטור ABS
במוסך של הונדה קיבלתי הצעת מחיר עבור חלק חדש 5111 ש"ח+עבודה ומהפירוק 2500
התקלה כנראה מכנית ושום נורת תקלה לא דולקת.
אני מעדיף מישהו שמתקן את החלק שלי ולא מהפירוק במצב לא ידוע יש המלצעות לבעל מקצוע אמין מאיזור נתניה, השרון והמרכז.
ואם אפשר לסמוך על התיקון, אולי היה למשהו ניסיון לטפל בהחלפת או תיקון של מודולטור ABS
-
מאת sashka_u
שלום חברים,
כמו שרשמתי בכותרת, שלושת הנורות נדלקות לי במהלך נסיעה כל פעם בזמן אחר, כלומר לפעמים לאחר כמה דקות ולפעמים אחרי שעה או יותר.
הייתי המוסך (לא מורשה) הם עשו בדיקת דיאגנוסטיקה ולא מצאו בעיה באחת ממערכות הרכב, הבדיקה נעשתה כשהנורות היו דלוקות!
חיברתי את רכיב אנג׳י לשקע הדיאגנוסטיקה והוא התריע שיש לי בעיה במצבר, נסעתי שנ״פ לבדוק את המצבר והם אמרו לי (לא מפתיע) שהמצבר שלי לא תקין ושכדאי שאחליף אותו.
לאחר שהחלפתי את המצבר נסעתי עם הרכב 4 ימים רצוף כ 3 שעות כל יום והנורות לא נדלקו.
כשהייתי כבר בטוח שהתקלה תוקנה, אתמול הנורות שוב נדלקו עדיין יש לי הרגשה שמשהו במערכות החשמל עושה את הבעיה ולא מערכת ABS כיוון שמחשב הרכב לא מזהה תקלות פעילות.
ד״א הייתי במוסך מורשה, נציג המוסך אמר לי שרק עלות הבדיקה הראשונית היא 450 וכמו שאומרים השמים הם הגבול..., כמובן שאפשר להחליף את כל המכלולים וזה יפתור את הבעיה אבל מדובר על אלפי שקלים.
יש לי חשד שאולי האלטרנטור עושה בעיות כי הוא מראה על 13.2V בעומס כאשר בכל מקום קראתי שתחת עומס הטעינה אמורה להיות לפחות 14V.
האם משהו נתקל בבעיה דומה ויודע מה כדאי לבדוק או לפחות משהוא עם מזדה 6 בשנתון דומה שיכול לבדוק טעינה בעומס ולהגיד לי האם הטיענה שלו היא יותר מ 14V.
תודה וסליחה על החפירה
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 35 תגובות
- 1,706 צפיות
-
- 1 תגובות
- 3 צפיות
-
- 6 תגובות
- 282 צפיות
-
- 32 תגובות
- 1,987 צפיות
-
חודש במובן משפטי בפסק דין
מאת כל 1 מי1חד, בתוך פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
- 5 תגובות
- 58 צפיות
-
קנס עירוני - המדרכה נצבעה לאחר שהרכב חנה ולאחר מכן הוצמד דו"ח
מאת Reverse Direction, בתוך פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
- 9 תגובות
- 172 צפיות
-
- 2 תגובות
- 183 צפיות
-
- 2 תגובות
- 157 צפיות
-
- 10 תגובות
- 147 צפיות
-
- 21 תגובות
- 996 צפיות
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
- 0 תגובות
- 14 צפיות
-
- 2 תגובות
- 156 צפיות
-
- 5 תגובות
- 204 צפיות
-
- 6 תגובות
- 241 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.