Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב יד 2 שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מצאתי רכב עם מעט מאד ק"מ (2019 עם 3700 ק"מ). לקחתי לבדיקה, הכל נראה תקין.

היום הייתי אמורה לעשות העברת בעלות , אך לאחר שביקשתי לראות את הרשיון, ראיתי שיש שעבוד לבנק  .

הוא הראה לי מכתב כוונות מהבנק כלומר שאם יכנס כסף הם יסירו לו את השעבוד, ז"א הוא רוצה שנלך לדואר יחד, אני אעשה לו העברה ואז הבנק ישלח מיידית מכתב שחרור מהשעבוד ונוכל להעביר בעלות. אני קצת חוששת.

לא קניתי אף פעם רכב יד 2. האם בד"כ קודם משלמים או קודם מעבירים בעלות? או במקביל כמו שהוא מבקש? האם זה נראה סביר מה שהוא מבקש?

תודה רבה

פורסם

אני לא הייתי עושה את זה. את מוכנה לסכן סכום כזה?

אולי הכי טוב שתחתמו חוזה, שיקח הלוואה ליומיים, יסיר את השיעבוד ותסיימו את העסקה.

אולי יש דרכים יותר טובות, לא ידוע לי.

תמתיני לתגובות נוספות כי אני לא מתמצא בעניין, על פניו כך נראה לי.

פורסם

בעולמינו היפה ישנם אנשים לא כל כך הגונים, 

אל תתפלאי אם לאחר העברת הכסף הוא ייזכר שסבתא שלו לא רוצה שהוא ימכור את האוטו..........

(גם אם הוא לא נוכל, עדיין ייתכן שהוא חייב כסף לאנשים וכדו" )

בקיצור -לדעתי כמובן-  לא עושים את זה!

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

תדדרשי ממנו מכתב חתום מהבנק שאומר במפורש שהרכב לא משועבד. תחתמו על זכרון דברים לפני שאת מעבירה את הכסף. בעיקרון נהוג להעביר כסף לפני העברת בעלות.

אם כל זה לא מתקיים, אני לא הייתי מבצע את העסקה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

הייתי בסיטואציה דומה לפני כמה שנים.

לא הסכמתי להעביר למוכר את הסכום לפני הסרת השעבוד.

הלכנו ביחד לבנק הממן שלו, שהסכים להסיר את השעבוד ומשם עשינו העברת בעלות ורק אז העברתי לו את הכסף בהעברת זהב.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...