Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, היום מישהו שפשף לי את הרכב ועשה שריטות לבנות כאלה, יש לי פוליש מעליאקספרס שדי הוכיח את עצמו בעבר, אני צריך המלצה לווקס במחיר נורמלי (50 שקל אני מניח), מכירים אחד כזה? מצאתי את הווקס שבקישור, אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת אני אשמח.

זאת פעם ראשונה שאני אשתמש בווקס לכן אם מישהו יוכל לפרט מה עושים זה יעזור מאוד.

תודה רבה.

https://www.autodepot.co.il/tipvh-vnqivn-hrkb/hvmri-tipvh-vniqivn-hrkb/vvqsim-vcipviim/8207102.html

בתמונות: השפשוף והפוליש שיש לי.

20210210_112331.jpg

SmartSelect_20210210-230438_Gallery.jpg

עריכה אחרונה על ידי carlight
פורסם

זה וקס נחמד, אבל באופן כללי הייתי ממליץ לך להשתמש באוטם צבע ולא בווקס.

אוטם גם מגן טוב יותר על הצבע וגם מחזיק כמה חודשים לעומת וקס שמחזיק במקרה הטוב 3 שבועות.

לגבי הפוליש הסיני, אני לא מכיר ואישית הייתי קצת חושש, אבל אם כבר ניסית אותו והוא בסדר מי אני שאדבר עליו. :smile:

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מה זה אוטם צבע? לא שמעתי על זה אף פעם.

הווקס הסיני דווקא די טוב אני חייב להודות.

ניתן לשים אוטם צבע אחרי פוליש?

פורסם

רצוי גם בלי קשר.

אוטם צבע הוא חומר שמכסה את הרכב בשכבה דקה ומגן על הצבע בעיקר מפני שמש, לכלוך (קל יותר לנקות) ופגעי מזג אוויר, מחזיק בין 3-5 חודשים בדרך כלל אם מיישמים כמו שצריך.

אוטם צבע מומלץ הוא menzerna PL, הבקבוק הקטן מספיק להמון זמן ככה שזה גם ממש משתלם ביחס לווקס.

יש מדריכים כאן בפורום על איך ליישם את החומר על הרכב.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

וקס לא מחזיר את השכבה שירדה בפוליש, הוא יושב על הלכה ונותן ברק אבל הוא לא תחליף ללכה, כפי שאמרתי הוא יורד אחרי זמן מה.

השימוש עצמו פשוט, תוכל לראות על הווקס שהזכרת בסרטון הבא:

פורסם
לפני 9 שעות, Adani כתב:

וקס לא מחזיר את השכבה שירדה בפוליש, הוא יושב על הלכה ונותן ברק אבל הוא לא תחליף ללכה, כפי שאמרתי הוא יורד אחרי זמן מה.

השימוש עצמו פשוט, תוכל לראות על הווקס שהזכרת בסרטון הבא:

הבנתי, תודה רבה.

לפני 8 שעות, ronrcz כתב:

אם יוצא לך לעבור בסביבת חדרה,כנס,אני אוריד את השפשוף,או את מרבית השפשוף.

תודה על ההצעה אבל כנראה שלא יצא, תודה בכל זאת!

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, yogev20 כתב:

שים לב שיש לך צבע רגיש לקילופי לכה, ממליץ לטפל בו בהקדם. (טיפול דיטיילינג, אפילו עם אוטם צבע אחת לחצי שנה)

מה זאת אומרת?

פורסם

כל צבע חייב לעבור טיפול דיטיילינג מתי תקופה כדי לשמור על המראה שלו. ברגע שלא מטפלים

מתחילים קילופי לכה, והצבע מאבד מהברק שלו. צבעים כהים או מטאליים יותר רגישים לשמש. 

• תוכן חדש...