Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ספורטיביים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לרענן את הנעליים לקופרה, אחרי פעמיים בחודש האחרון שהופעלה התרעת לחץ אוויר, ולאור 4 השנים מיום היוולדו של הצמיג. נבחרו המועמדים:

המידה 235/35/19 והמועמדים הם הפירלי P0 , המישלן PS4S ואחד שהומלץ על חבר קבוצה גודייר 235/35R19 91Y (03/20) EAG F1 SUPERSPORT FP XL TL  הזול יותר ב 25% מהשניים האחרים.

מי מכיר ומי יודע לגבי האחרון, יתרונות לצמיג הזה בהשוואה  לאחרים היקרים ממנו .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

דיילי + עוד לא ירדתי למסלול עם הרכב הזה 🙂 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הייתי בודק את הגודייר, יש המלצות טובות עליו.
יש לך גם פלקן במידה הזו - עושה את העבודה.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

מי שקט יותר? לא ראיתי השוואות, ובאתרים המקומיים לא נתקלתי באפשרות להשוות. אגב התגרזנות כיכרות, נחשב?😏

פורסם
מי שקט יותר? לא ראיתי השוואות, ובאתרים המקומיים לא נתקלתי באפשרות להשוות. אגב התגרזנות כיכרות, נחשב?[emoji57]
המקסימום שתקבל עם קופרה בכיכר זה סחרחורת ותת היגוי. סתם, אחלה רכב, מתנייד גם בכרכרה כזו.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

פורסם

אחרי 3 שנים אני כבר מכיר את נקודת התת-היגוי  :) אבל כן מי שנוסע איתי נוטה לקבל בחילות :)  (אבל זה לא חוכמה, גם עם סוברו DL הם קיבלו בחילה)

פורסם

מניסיוני עם Golf GTI וצמיגי גודייר אסימטריק 5, הם מצוינים, ואוחזים טוב. מניח שהסופר ספורט יהיו טובים יותר אפילו.

(מדובר על דיילי, לא ביקרתי איתם במסלול)

פורסם

אני רק שאלה - החזיקו לך צמיגים על קופרה 4 שנים? או שפספסתי משהו בחישוב?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אנחנו עם סט של שני ברצף של ה-F1 SS (על הטרופי) ומאוד מרוצים.

בהשוואה ל-PS4 שהגיעו במקור, ה-F1 מעט יותר רועשים ובהחלט נוקשים יותר.

בכל הקשור לאחיזה ביבש וברטוב הם עולים בכמה מונים על ה-PS4 (ולמעשה מתחרים ב-PS4S, אותם אין במידה שלי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני רק שאלה - החזיקו לך צמיגים על קופרה 4 שנים? או שפספסתי משהו בחישוב?

הרכב עלה לכביש באוגוסט 17 בשנה האחרונה עשיתי מעט מאד קילומטרים,סגר ועבודה מהבית והמרחק למשרד 17 קילומטר[emoji52]

פורסם

היו לי צמיגי Yokohama S Drive (על רכב עם הנעה אחורית), לא יכול להשוות אותם לצמיגים אחרים, כי קניתי את הרכב איתם ומכרתי את הרכב איתם.

אבל יכול להגיד שלדעתי הם היו אחלה ליום-יום, וידעו להתמודד עם גיחות לכבישים הרריים ומפותלים והחזיקו טוב במהירוית גבוהות.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

• תוכן חדש...