Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש התחלתי בתהליך חיפוש של רכב יד שניה (3008 HDI PREMIUM ).
מכיוון והרכב מבוקש הנחתי שהגיוני שמחיר פתיחה של המוכר יהיה מעל מחירון .

עתה החלטתי לנסות קצת להרחיב את החיפוש והתחלתי לבדוק עוד מספר דגמים וגם בדגמים אלו ( suv ) כגון אטקה טיגואן  כמעט כולם מבקשים מעל מחירון ולא מעט !!

מה נהיה ?🤔
זה הסגמנט או הקורונה?:conf::conf:

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם

אז חפש מ0 ק"מ. אם אתה מחפש 3008, קח אופל גרנדלנד ב120 עם אחריות מלאה ל4 שנים. מתחת לעיצוב, זה בדיוק אותו האוטו.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

מאז הקורונה יש קפיצה בביקוש לרכבים יד שניה על חשבון רכבים חדשים.

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם
לפני 52 דקות, guy.a כתב:

אז חפש מ0 ק"מ. אם אתה מחפש 3008, קח אופל גרנדלנד ב120 עם אחריות מלאה ל4 שנים. מתחת לעיצוב, זה בדיוק אותו האוטו.

איפה יש ?
גם אם יש זו בטח הגרסה הפחות מאובזרת ה joy , אני מעוניין ב innovation  .

פורסם
לפני 13 שעות, guy.a כתב:

בדיוק, אבל בדיוק אותו אוטו.

רק שהוא לא נראה כמו 3008, לא מרגיש כמו 3008 ולא מהנה כמו 3008 

• רעיון טוב! 2
פורסם

מי ישמע, ה 3008 זה פרארי 308gts. כולה ג'יפון עם תא נוסעים מיוחד. כל השאר כולל ניהוג זה גרנדלנד
ואם, כל מה שהוא מחפש, זה תא נוסעים מענג וניהוג ספורטיבי, שיבדוק cx30 היא עדיפה על הפיג'ו

פורסם (נערך)

אותי לימדו פה שמחירון זה פיקציה.

אם כולם מוכרים מעל המחירון, כנראה שזה אומר משהו על המחירון. 

אני למשל מתעניין במאזדה 3 ספיריט. 

רכב מאוד מבוקש, וכנראה שבגלל שיש ביקוש שגובר על ההיצע, הרכב הזה נמכר מעל המחירון (יש כאלה שדורשים 5-7 אלף מעל המחירון אם הנתונים טובים). 

אם זה שווה לך לשלם או לא, זה כבר שיקול שלך. 

יש כאלה שהם סבבה עם זה, ויש כאלה שגם אם ימות העולם הם לא ישלמו אפילו מחיר מחירון ורק יחפשו לקנות מתחת למחירון.

עריכה אחרונה על ידי yorng
פורסם

קודם כל אתה לא חייב לשלם מה שמבקשים,אני מציע לך לגשת לטרייד מוביל ,יש להם מבחר גדול של 3008 יפות ואני מאמין שיהיה לך יותר קל להסתדר איתם מאשר בן אדם פרטי שנמצא בסרט שהוא מוכר את הבת הבתולה שלו ולא חתיכת פח עם גלגלים..

יש כמה דגמים ,רובם גיפונים שהם מבוקשים מאד ולכן אנשים מרביצים,ה3008 מבוקש מאד,אני מתפלא שבן אדם עם טיגואן מעיז לבקש מעל ,אבל ככה זה ,יש הרבה דגים בים.

פורסם
לפני 9 שעות, GTאי כתב:

בדיוק, אבל בדיוק אותו אוטו.

רק שהוא לא נראה כמו 3008, לא מרגיש כמו 3008 ולא מהנה כמו 3008 

צודק, הגרנדלנד, עם אותה מערכת הנעה שם דגשים במקומות אחרים, שמרני יותר, תחושה מסיבית וחסונה יותר, וכן שובב מעט פחות. ענין של העדפה אישית, יש מי שמעדיף את זה כך, יש אחרים. על דבר אחד אין מחלוקת, הוא זול משמעותית והכי הכי הכי חשוב יש לו כפתורים בשביל המיזוג שאפשר למשש.

פורסם (נערך)

נושא המחירון הוא נושא מורכב.

יד 2 מתיימר לשקף את המחירים שבפועל הרכבים נמכרים בהם, ולעיתים ראיתי שהוא גם צודק. לוי יצחק גם לא ברור לי עד הסוף.

הלקוחות מצביעים ברגליים ומשלמים בסופו של דבר את הסכום שמשקף לטעמם פער הגיוני בין רכב זהה חדש לבין רכב יד שניה.

כבר יצא לי למכור רכב שמור מאוד מעל למחירון. חלק מהקונים מתרעמים ומתוסכלים - מה פתאום מבקשים מעל למחירון :) (כאילו מישהו מכריח אותם לקנות) אבל בסופו של דבר יש ביקוש והרכב נמכר.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Bull-81

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ממתי המחירון של לוי יצחק משקף את המציאות של המחיר
שבהם הרכבים נסחרים במיוחד כאשר מדובר בסחירות של רכבים מידיים פרטיות.

האם למי מכם שפרסם מודעה למכירה רכב, אופנוע, דירה, 
יצרו קשר ממשרדו של השמאי לוי יצחק בע"מ - סקרים ושמאות רכבים, אופנועים ונדל"ן.
כדי לברר בכמה מכרתם את הרכב שלכם, האופנוע שלכם, הדירה שלכם?

כידוע מי שמפרסם בלוח יד 2 יכול לשתף את המשתמשים באתר במחיר מכירה של רכושו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לוי יצחק הוא הקובע לענייני מחיר של הרכב מבחינת פיצוי ביטוחי ולכן הוא המוצא שלפיו צריך להתייחס,

אם אתה משלם עוד כמה אלפים על רכב שמור שיקול שלך אבל מחירון יד 2 לטעמי הוא פיקציה (לפחות עד לרגע שחברות הביטוח יכירו בו).

פורסם
בתאריך 1.2.2021 בשעה 00:54, guy.a כתב:

מי ישמע, ה 3008 זה פרארי 308gts. כולה ג'יפון עם תא נוסעים מיוחד. כל השאר כולל ניהוג זה גרנדלנד
ואם, כל מה שהוא מחפש, זה תא נוסעים מענג וניהוג ספורטיבי, שיבדוק cx30 היא עדיפה על הפיג'ו

לא מתחבר לתא נוסעים של מאזדה , בכלל לא מבין מה עפים על התא נוסעים שלהם , משעמם כמו כל שאר היפניות.
ללא קשר לעיצוב פנים כל המאזדה מבחינת טכנולוגיית מנוע\גיר קצת מאחור , ללא מנועי טורבו , גיר 6 הילוכים , וצריכת דלק לא משהו בכלל.

פורסם

המחירון אמור לשקף את סחירות הרכב ביקוש וכדומה...

לכל אדם יש זכות לדרוש כמה שהוא חושב,שמגיע לו...

אני מטפל ברכב כל 10 אלף ק"מ במקום 15 מתדלק רק 98 הרכב עבר מהיום הראשון ציפוי מדבקה קומפלט על כל הרכב(רק זה עלה 18k)

ובכללי שומר עליו מכל.משמר...

כשאמכור בע"ה אדרוש מעל המחירון מי שיעריך את מה שהושקע יסכים לשלם יותר במידת ההגיון כמובן...

מי שמקובע יכול להיות שירכוש מתחת.למחירון אבל לך תדע מה קנה...

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...