Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני מחפש רכב במחיר של 25K בערך 

מה שחשוב לי לפי הסדר מכוון שאני צריך להתנייד ממקום למקום

אמינות ,נוחות נסיעה ( אוטומט, שקט ) , מרווח אני לוקח נוסעים וציוד , צריכת דלק לא מוגזמת, נראות טובה יחסית למחיר.

תודה ושבת שלום לכל האלופים!!! :)

עריכה אחרונה על ידי ronbbmxx
פורסם

ידני או אוטומט?

סופר מיני או משפחתית? כמה נוסעים יהיו? איזה ציוד?

מה הנסועה הצפויה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עושה ימי הולדת עם חיות. טיפול בעזרת בעלי חיים. מתלבט אם להישאר עם משפחתית או משהו עם בגאז' גדול שבאותה הדרך גם מכער את הרכב.

אוטומט, נסיעות של 12-14 ק"מ שנתי.

אם היה בתקציב שלי ג'יפ הלוואי, אבל אני נוחת לקרקע ומבין שאם 25K-30K אני לא יכול להגשים חלומות ;)

פורסם (נערך)

מה אתם חושבים על פג'ו 2008 1.6 

שמעתי עליו ביקורות טובות ונראה חלומי...

הבעיה היא פג'ו מהיכרות שלי איתן מרחוק, חוסר אמינות משווע

פורסם

מבחינת אמינות ה-1.6 בשנים האלה הוא כבר בסדר גמור. היו לו (ולגיר שמשודך אליו) בעיות בשנים הראשונות שהוא שווק, אבל מ-2011-12 הכל כבר טופל לחלוטין. 

אבל המנוע הזה מאוד מיושן, לגיר יש רק ארבעה הילוכים אז שיוט במהירות של 110-120 הוא על בערך 3000 סל"ד ורועש. 

האוטו עצמו לא כזה וואו מי-יודע-כמה. אני חושב שההצעה סופר-מיני או משפחתית סטיישן כמו קליאו (יש גם דיזל בתקציב שלך), איביזה, פאביה, או מגאן, סיד. 

בגלל שסטיישנים בדך כלל נמכרות לציים, המחירים שלהן יורדים מהר יחסית ובתקציבים שלך ממה שראיתי עכשיו אפשר למצוא מגאן או קליאו שנת 2014-5, אני מניח שגם את האחרות תוכל למצוא בשנתונים דומים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

צריך רק לקחת בחשבון את הבלאי בגיר הרובוטי של רנו, שיכול לגרור הוצאות מסוימות על החלפת קלאצ'ים ו\או מחשב.

עדיף אולי לחפש רכב שעבר את ההחלפות האלו לא מוזמן.

לכוון לגרסאות הדיזל במקרה של הקליאו והמגאן, כיוון שהן חסכוניות יותר ולא בעייתיות כמו ה-1.2TCE שהיה בעייתי לפחות בתחילת הדרך ובשנתונים שהצעת.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למיטב ידיעתי המחיר הן של מחשב (שממה שאני זוכר כמות התקלות בו די קטנה) והן של קלאצ'ים לא מאוד גבוהה, והחסכון בצריכת הדלק יאזן לפחות חלק. יתרה מזו, קלאצ'ים הם חלק מתבלה שמחליפים מדי פעם. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

וואי אתה מזכיר לי נשכחות. אני ביחסי אהבה שנאה עם הקליאו, 

היא מדהימה מבחינת הנוחות הרכות והשקט. יש לאחי שנת 2014 לקחתי אותה לאילת. היה כיף לנהוג לה עד שפתאום במדבר באזור בלי קליטה נתקעתי ולא הבנתי מה קרה. מסתבר שיש בעיה במחשב או בגיר. סיוט, כל הלילה בחי קליטה ביליתי שם 8 שעות מחכה לנס.

אני לא מוכן לקחת סיכון כזה , למרות שהרכב מדהים. הגיר והמחשב סיוט וגם תיקון של 5,000 שח והצרות של אחי עם הרכב רק ממשיכות מאז

פורסם (נערך)
בתאריך 29.1.2021 בשעה 20:45, Potato כתב:

חפש סובארו B4 סטיישן.

מרווחת,נוחה ואוטומטית.

צריכת הדלק לא מבריקה,אבל הרכב גדול וכבד.

נשמע מעולה האמת דווקא B4 רגיל. יש מצב שאלך עליו :) תודה רבה.

מנוע חזק, נראה טוב , מקווה ששקט ואמין, בטוח צריכת דלק קצת יקרה אבל לדעתי זה שווה את הנוחות .

• תוכן חדש...