Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט כלי עבודה נטענים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

לאחרונה אני נתקל בפרסומת של כלי עבודה נטענים עם ראשים מתחלפים.

יש גוף שאתה יכול לחבר אליו מברגה , אימפקט , מסור ועוד.וכל התענוג הזה במחיר של פחות מאלף שקל.

בעברי עבדתי בחנות כלי עבודה ויש לי ניסיון מר בכלים סיניים שהם לא מותג . ההבדל בין מקיטה / דה וולט וכד' לבין מותג סיני זה שמיים וארץ. 

מצד שני יש את המותג American eagle 

שיש לי מוצרים שלהם והם טובים מאוד.

השאלה אם זה יהיה ככה גם בכלי העבודה שלהם?.

מה דעתכם? שווה לרכוש את הערכה?

set_20201019124150.jpg

פורסם

אם בעבר היה לך ניסיון מר, פה אתה תאכל מרור.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• אהבתי 1
  • מעניין 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

האמת- קונספט מגניב, אבל כמו שאמרו לפניי- אולי מתכון לצרות.

כמה מהכלים בתמונה אתה באמת צריך? אם רק חלק אז במחיר של 1000 שקל שראיתי אז זה אתה יכול לקנות כל כלי בניפרד ורוב הסיכויים ישרתו אותך טוב יותר.
לאחרונה קפצתי על הטרנד הסיני של מברגות אימפקט מסין וקניתי מברגה עם 2 סוללות+מטען  וראש בוקסא חצי אינץ' משולב ביט בכ150 שקל כולל משלוחה, הולך לנסות בביצוע הטיימינג הקרוב.

5177e8aa-d3cf-416b-9eb5-3e3f37b4cc55.jpg.webp

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 5 דקות, hwgeek כתב:

כמה מהכלים בתמונה אתה באמת צריך? אם רק חלק אז במחיר של 1000 שקל שראיתי אז זה אתה יכול לקנות כל כלי בניפרד ורוב הסיכויים ישרתו אותך טוב יותר.
לאחרונה קפצתי על הטרנד הסיני של מברגות אימפקט מסין וקניתי מברגה עם 2 סוללות+מטען  וראש בוקסא חצי אינץ' משולב ביט בכ150 שקל כולל משלוחה, הולך לנסות בביצוע הטיימינג הקרוב.

זה נראה טוב מידי כדי שיהיה אמיתי

630nm ?..תעדכן כשתקבל..

פורסם (נערך)

כן קונספט מגניב- ממש מה שרצו לעשות בסמארטפונים מודולאריים.

קיבלתי את המברגה, הנתון הזה בטוח אופטימי מידי (כולל נתוני הסוללה)אבל כבר ראיתי ביקורות על המברגות הסיניות האלה ואין להן בעיה לפתוח כל אום ברכב, הן לא באותו רמה בידיוק כמו המקור אבל םמחיר שלהן הן מעל ומעבר.
יש לו שליטה במהירות עם הכפתורים(מנוע ללא פחמים) וגם אפשרות עצירה לאחר מס' סיבובים בפתיחה.
המחיר מאז כמובן הוכפל, זה היה בערב אחד שבאנגגוד הפכו את המישלוח ISRAEL DIRECT לחינם משום מה אז קפצתי על המציעה, חבל שלא קניתי עוד אחד  הייתי מעביר במשפחה.

• אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

רק לציין - אין דבר כזה "מותג אמריקן איגל", זה מותג מדבקה ישראלי ששמים על מוצרים שונים, לרוב מסין, בבעלות פרומט לדעתי.

יש "אמריקן איגל אאוטפיטרס" שזו חברת הלבשה, ללא שום קשר לעולמות הרכב/DIY.

• אהבתי 3

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לעיתים יש הצדקה לרכישת כלים סיניים וזולים. בעיקר בכלים שהם לא לשימוש קבוע/תדיר.

רכשתי למשל מסור חרב, מלטשת, דרמל (משחזת ציר) ופולישר של חברת דקו. אלו כלים שאני משתמש בהם פעם ב...

אבל מברגה או כלים מסוכנים כמו מסור עגול וכ'ו את זה קונים רק של חברה מוכרת. הסט שהראת כאן מן הסתם לא עושה שום פונקציה כמו שצריך.ץ כל כלי דורש מומנט ומהירות שונים.

• אהבתי 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 29.1.2021 בשעה 08:56, hwgeek כתב:

קיבלת אותה? אני רוצה להזמין כזאת ומתלבט. היא יכולה לפתוח ברגים של גלגלים?

פורסם (נערך)

כן קיבלתי, לא בדקתי עדיין אבל לא אמור להיות בעייה לפתוח איתו, זה דיי אותו הדבר כל החיקויים הללו בגירסת המנוע בראשלס עם נתונים הדומים.
מצטער שלא הזמנתי עוד סט, המחיר שלו הוכפל מאז.
זה מה שהזמנתי, כמו שרואים המחיר הוכפל, שאני הזמנתי מסיבה כלשהי הם שינו את מחיר משלוחי הISRAEL DIRECT לחינם, אז יצא קצת פחות מ150 שקל עד הבית.
https://www.banggood.com/21V-320N_M-1-or-2-inch-Brushless-Cordless-Electric-Impact-Wrench-W-or-2pcs-Batteries-p-1735668.html
עריכה: אני רואה בתמונות של הביקורות שאנשים החלו לקבל בתוך קופסת פלסטיק, את שלי שהזמנתי לפני שהיו ביקורות קיבלתי בקופסת קרטון עם כיתוב Drillpro.
משקל כל סוללה אם זה משנה: 316 גרם.
הכפתור בתחתית תומך במצב מהיר ומצב איטי יותר, ובבסיבוב נגד כיוון השעון יש אפשרות לבחור עצירה אוטומטית לאחד מס' סיבובים.

WhatsApp Image 2021-03-02 at 12.18.52.jpeg

• תוכן חדש...