Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איירובוט וחבריו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, 

עברתי לגור לבד לא מזמן, עם החברה, הכלבה והחתולה. 

סובלים מאוד מהפרווה והלכלוך בכל הבית ורוצים לקנות שואב בסגנון האיירובוט, משהו שיעמוד בכל הפרווה הזאת ועדיף גם שוטף. 

הייתי רוצה להשקיע 1000-1500 ש"ח, ראיתי דילים על roborock s5max וs6 שעולים כמעט אותו דבר. 

אנחנו בבית לא גדול, 4 חדרים. 

אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון אישי, תודה. 

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תודה, לפי מה שאני מבין שום שואב בטווח הזה לא יתן יותר מדי בשטיפה, ובאופן כללי נראה שהרובורוק אמין ועובד יפה, בנתיים נראה שאלך על הs6

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

הבעיה שהם כבר ניהיים יקרים מדי לתקציב שלי. 

קראתי עוד קצת ונשמע שדווקא הs5 max יתאים יותר מאשר הs6. 

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לדעתי אין לך מה לחפש אצל השוטפים, כי הם לא.

ייקח זמן לדעתי עד שזה יבשיל, אולי כבר יש אותם אבל כאמור יהיו יקרים מאד.

לי יש רומבה 870 או 880, לא זוכר. סוס עבודה ועובד היטב.
לאחר שינקה האזור, תעביר סמרטוט לח מבושם, אלה שקונים בסופרים למיניהם (אגב גם כאן, יש סמרטוטים טובים יותר ויש פחות. אם זה מענין אותך, אסתכל על הנוסחה המנצחת והזולה אגב, שיש אצלנו בבית).

פורסם (נערך)

מוסיף על ה s5. אמנם אנחנו בדירה קטנה, אבל ב2-3 מעברים עם סמרטוט לח הבית נקי ואפילו כתמים קשים על הרצפה מתנקים.

אני לא זוכר מה זה לטאטא או לעשות ספונג'ה.

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • תוכן חדש...