Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מאזדה 2 2015 Pure white

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכב הנ״ל, בגדול עונה על כל הדרישות שלי (אמין, יפה, מאובזר בטיחותי ומהנה יחסית לנהיגה). מה דעתכם עליו? אם יש למישהו ניסיון איתו אשמח לשמוע חוות דעת.

כמו כן, שמתי לב שמרבית הרכבים למכירה משנה זו והלאה ולאו דווקא ברמת האבזור הזו מתומחרים (יחסית הרבה) מעל המחירון. זה תקין? האם הגיוני לשלם מעל המחירון עבור אקזמפלר כזה עם נתונים טובים?

תודה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

כמו שכתבתה הרכב אמין ויחסית מאובזר ולרעתו שני דברים:

1) הרכב צפוף יחסית למתחרות

2) שוק מאד חזק שגורר מחיר רכישה גבוה

לגבי המחיר, היה פה מספיק דיונים ובסוף זה הכל היצא וביקוש.

יש הרבה ביקוש לרכב ולכן המחירים עולים, האם שווה לשלם מעל המחירון זה השיקול שאתה צריך לעשות.

אני אישית תמיד יעדיף להוסיף קצת מעל המחירון עם אני יודע שאני מקבל רכב שמור ומטופל.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...