Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כדאי עם 0 ניסיון בתחום. זה אוטו מעולה אבל במודלים האלו מתאים רק למי שיש לו קצת רקע והבנה במכונאות וחשמל. גם יחסית יקר לאחזקה. 

פורסם

מדובר במנוע 1.6?

ממה שידוע לי, דווקא מדובר בשידוך די אמין שלא נחשב בעייתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שידוך לגיר אוטומטי AL4, בעיות חשמל קטנות.
המנוע באמת לא בעייתי.
בכל מקרה, רכב כזה בן 12 לא מזדקן כמו ג'אז, יאריס, סוויפט, מאזדה 2 וכו.
המחיר הזול הרכישה יכול לצבור הוצאות בלאי לא קטנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מחפש יונדאי גטס, עדיף ברמות אבזור gli/glx/gls.

פשוטה ואמינה, אך בכול זאת רכב ישן אז הפתעות מפויות להיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 43 דקות, vladclar כתב:

שידוך לגיר אוטומטי AL4, בעיות חשמל קטנות.

ממקור אמין שיודע דבר או שניים בנוגע לרנו, אין בעיות חשמל ידועות בקליאו III וה-AL4 בשנתונים האלו כבר נחשב אמין יותר.

בכל מקרה בשביל רכב לחצי שנה, הייתי מתמקד ברכב במצב טוב ככל הניתן, טסט ארוך ומזגן תקין. כל השאר בונוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

את צריכה להבין שכל רכב בגיל כזה ובתקציב כזה יצריך השקעה. 

את לוקחת סיכון לתקלות שעלולות להגיע לסכומים לא מבוטלים ביחס למחיר הרכב. 

אז אם אין לך חבר/קרוב משפחה עם רקע במכונאות, לא הייתי עושה צעד כזה. 

מה גם שלא קל למכור קליאו/אביאו 2008 כשתרצי בעוד חצי שנה. 

מציע לרדת מהרכישה (אם לא חייב) ולהסתדר חצי שנה בתחבורה ציבורית ומוניות. 

זה יעלה לך פחות. 

תעשי חשבון כמה יעלה לך להחזיק רכב כזה (ביטוח, טסט, דלק, תיקונים וטיפול). 

חייבת רכב? נסי להגדיל התקציב ולקנות רכב פופולרי שיהיה קל למכור תוך זמן קצר מבלי להפסיד הרבה: 

דייהטסו סיריון. 

סוזוקי ספלאש. 

מאזדה 2.

ניסן מיקרה. 

שוב, יש חשיבות למצב הרכב והנתונים שלו. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...