Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר, ניסאן ג'וק טורבו 2011

מעבר לפיתרון נפתר ע"י dotan123,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן ג'וק 2011 (דגם nissan juke (f15) 1.6 dig-t 4x4 petrol 190hp)

K100 ק"מ 

אין לי ספר לגבי טיפולים , התקשרתי למוסך מורשה ביקשתי לדעת מתי אני אמור לעשות החלפה לשמן גיר קיבלתי תשובה לא מבצעים החלפה שמן גיר בניסאן ג'וק 

בדקתי בכל מקומות גירים וגם קיבלתי תשובה לא כדאי להחליף 

או תבוא נעשה החלפה ב 600 שח והשמן עצמו עולה 400 המקורי והגישה היית לא מקצועית 

בסוף חזרתי למורשה עוד פעם ונאמר להביא את הרכב לבדיקה ולפי זה יבדוק אם צריך לבצע החלפה של שמן גיר  הבדיקה 550 שח 

אשמח לעזרה מקצועית תודה 

פורסם
לפני כשעה, itzik123 כתב:

אם אצל כולם זו התשובה שקיבלת, כנראה שלא מחליפים. הם לא סתם אמרו לך. אבל אם אתה רוצה להיות בטוח, תחפש בגוגל ספר טיפולים לרכב שלך.

חפרתי את גוגל , לא מצאתי זכר לספק טיפולים 

לפני כשעה, itzik123 כתב:

אם אצל כולם זו התשובה שקיבלת, כנראה שלא מחליפים. הם לא סתם אמרו לך. אבל אם אתה רוצה להיות בטוח, תחפש בגוגל ספר טיפולים לרכב שלך.

זה הגיוני לא להחליף 

שמן לא מאבד מהתכונות שלו עם הזמן ? 

פורסם

@Buki אם אתה יכול להרחיב מה השיקולים כן או לא להחליף (כפי שאמרו לו במוסכים), במה זה תלוי (סוג רכב, סוג גיר וכדומה) ומה ההשלכות, אני (וכנראה שגם פות"ש) אודה לך..

פורסם

מומלץ להחליף חפש בפורום ובמיוחד בנוגע לגיר רציף יש כמה דיונים.

יש טענה שהחלפה אחרי שהשמן כבר איבד מהתכונות ויש נזק לגיר תגרום אולי לנזק בלתי הפיך. 

בדרך כלל ההחלפה תעשה רק טוב.

מומלץ ללכת למכון גירים כמו יניב גירים אוטומטים בסגולה שהוא מומלץ ע"י הרבה בפורום. 

פורסם
לפני 50 דקות, Buki כתב:

מומלץ ביותר להחליף. חפש הוראות החלפה לגיר Jatco JF011E. 

היית שמח אם תוכל להרחיב אם יש סיכון בזה , ולמה במרכזי אמרו לי לא מחליפים שמן ולא מומלץ 

תודה מראש 

לפני 29 דקות, הדיין כתב:

מומלץ להחליף חפש בפורום ובמיוחד בנוגע לגיר רציף יש כמה דיונים.

יש טענה שהחלפה אחרי שהשמן כבר איבד מהתכונות ויש נזק לגיר תגרום אולי לנזק בלתי הפיך. 

בדרך כלל ההחלפה תעשה רק טוב.

מומלץ ללכת למכון גירים כמו יניב גירים אוטומטים בסגולה שהוא מומלץ ע"י הרבה בפורום. 

שמעתי עליו המון , מחר אתקשר אליו , גם אם אני מבצע החלפה אעשה אצלו למרות שאני מהצפון 

פורסם

לידע כללי, בג'וק טורבו מותקן גיר Jatco JF011E, אותו גיר שיש ברנו סניק ופלואנס  2.0 ליטר וניסאן קשקאי דור ראשון 2.0 ליטר, בתוספת יציאה להנעה אחורית. 

זה גיר חזק, וותיק ואמין יותר מגיר Jatco JF015E שמתקן בג'וק 1.6 אטמוספרית רגילה.

נושא החלפת שמן גיר כולל בתיבות הרציפות נידן פה בעשרות שירשורים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 1.1.2021 בשעה 07:59, Buki כתב:

לידע כללי, בג'וק טורבו מותקן גיר Jatco JF011E, אותו גיר שיש ברנו סניק ופלואנס  2.0 ליטר וניסאן קשקאי דור ראשון 2.0 ליטר, בתוספת יציאה להנעה אחורית. 

זה גיר חזק, וותיק ואמין יותר מגיר Jatco JF015E שמתקן בג'וק 1.6 אטמוספרית רגילה.

נושא החלפת שמן גיר כולל בתיבות הרציפות נידן פה בעשרות שירשורים. 

יש לי עוד שאלה בחברה לא ידעו לתת לי תשובה כל כך והם מרחו אותי בלא יודעים , 

אני צריך לדעת מה השמן המקורי של התיבה , כרגע רכשתי NS3 , וחלק אומרים לי שזה ns2 , ומהבנה שלך בגיר (ש 95 אחוז מהמוסכים לא נתנו לי תשובה מפורטת ככה) 

בהחלפת השמן (החלפה חלקית 4 ליטר) מחלפים גם אטם ופליטר ? 

פורסם

פילטר לרוב לא צריך להחליף כי נדיר שהוא תופס משהו.

אם אין לך בורג ריקון ואתה צריך להוריד את הקרטר אז צריך להחליף את האטם.

לא חייב לקנות אטם אם זה יקר מאוד/לא זמין אלה מספיק ליצור אחד כזה עם RTV יעודי כמו זה https://www.autostore.co.il/product/סיליקון-שחור-85-גרם-wurth/

• תוכן חדש...