Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב לזוג עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

בהמשך לפוסט הישן שלי לגבי חיפוש רכב עבור זוג נסיעות יומיות לעבודה + מספר פעמים בשבוע מרכז ירושלים

חשוב לי אמינות ראש שקט, חסכוני בדלק

הגעתי להתלבטות על 5 דגמים:

1, סוזוקי ספלאש ידני

2. פיזו 208 ידני

3. שברולט ספארק ידני 1.2 סמ"ק 

4. יונדאי I25 

5. פאביה 1.2

אשמח לעזרה

פורסם

הייתי בוחר ב208.

היא תהיה הנוחה ביותר, חסכונית, מעוצבת, כדי לחפש ברמת אבזור הבכירה אקטיב, העניין היחידי שצריך לשים לב - רצועת טיימינג.

הרצועה יכולה להתפורר ולגרום נזק, ב2017 יצאה רצועה משופרת, לכן צריך לבדוק האם הוחלפה ואם לא, להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

yulianx 

החלטתי על הדגם שהמלצת ומתחיל בחיפושים.

למעט הרצועת טיימינג צריך לבדוק עוד משהו קריטי? משנה השנתון?

פורסם
לפני 11 שעות, liorlev1 כתב:

כל מי ששאלתי על 208 ישר צעק עליי לא להתקרב לצרפתיות בקטע של אי אמינות ותיקונים..יש דברים בגו?:) 

הייתה לאותם אנשים 208? או לפחות מכונית מקונצרן PSA עם מכלולים זהים\דומים?

אם לא, הייתי מתעלם.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה פיאט פונטו איבו.
מנוע 1
4 ידני חסכונית מאוד, אמינה ותשאיר אותך עם יופי שך עודף.
בץקציב של 15 אלף תמצא אחת שנתון 11 או 12 ותעשה יישור קו עצבני.
חיפשתי לעצמי אחת לא מזמן.
מפורסמת ביד 2 אחת שנתון 2014 שנראית חדשה לגמרי בצבע כחול, הייתי בודק אותה.
*** אין לי שום קשר למוכר, לא מזמן קניתי אחת וזאת נכנסה כמה ימים אחרי שקניתי ( חייב להיפטר מההרגל להכנס לבדוק מה קןרה אחרי שקניתי)

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
לפני 16 שעות, liorlev1 כתב:

כל מי ששאלתי על 208 ישר צעק עליי לא להתקרב לצרפתיות בקטע של אי אמינות ותיקונים..יש דברים בגו?:) 

יש סטיגמה על רכבים צרפתים, לפעמים נכונה ולפעמים לא, הכול תלוי בדגם.

חבר למשל מחזיק ב208 שנת 2014, הוא היד הראשונה של הרכב, הרכב עבר באזור ה120 אלף ק״מ,למעט משאבת מים ולאחרונה משהו בבולם לא זוכר בדיוק לא היו תקלות.

גם בפורום בעלי הרכב די מרוצים ממנו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

yulianx תודה רבה.

כתבת באחד השרשורים שהדגם 208 בסוף 2015 קיבל מנוע טורבו ותיבת הילוכים יפנית - איך אני יכול לזהות כי ראיתי בלוחות 2015...

אגב, הוצע לי בטרייד מובייל 208 יד 1 1600 סמק אוטומט שנתון 2014 או 15, 115 אלף ק"מ אחרי מיקוח ב24 אלף..

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם

מנוע הטורבו הוא בנפח 1.2, לפני כן היה 1.6.

פורסם

דגם הטורבו הגיע עם תיבת הילוכים אוטומטית בלבלד והמחירים שלהם מתחילים מאזור ה40 אלף שקל... לכן הדגם לא ממש רלוונטי לתקציב.

מחזק את מה שאמרו קודמי בנוגע ל208 החזקתי ברכב למשך 3 שנים והייתה לי היסתוריית טיפולים מלאה מלבד רצועת טיימינג והחלפת ממיר קטליטי באחריות לרכב לא היו בעיות ותקלות ובהשוואה לשאר הרכבים באשימה מדובר ברכב שמציע הכי הרבה יתרונות. (נוח, מרווח, מודרני, שקט וכו...) כרגע ה208 הוחלפה ב308.

אמנם לדעתי סוזוקי ספלאש תהיה יותר אמינה בגלל שהיא פשוטה יותר וחסכונית באותה המידה אך תצתרכו להתפש על הרבה מאוד נוחויות ותקבלו רכב הרבה יותר פשוט וספרטני.

פורסם

האמת שה-208 זמינה בעוד שתי גרסאות טורבו, פחות נפוצות מה-1.2 טורבו:

1.6 טורבו דיזל.

1.6 טורבו בנזין (ב-GTI).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מצאתי מישהו בלוח: שנת 2015, 142 אלף ק"מ, דורש 18 אלף..הבן אדם החליף את הטיימינג, אחרי טיפול וטסט עד יולי לדבריו אך לא מתחייב בשום דבר בבדיקה.

כדאי להיכנס לזה ולקחת את הרכב לבדיקה כללית במוסך?

פורסם

תלוי במצב של הרכב אפשר לבצע בדיקה מקדמית של מצבו (תרשמו ביוטיוב איך בודקים רכב לפני קניה) ואם מצב הרכב טוב תתקדמו לבדיקה.

או לחילופין אפשר לבדוק עם מוסך אורן או מוסך גבע הם בדר"כ מציעים שירות של בדיקה מכאנית של הרכב בחינם אבל כחו בחשבון שזה בדרך כלל לוקח קצת זמן.

פורסם

ק״מ גבוה מאוד.

תבקש דוח סליקה של חברות הביטוח, שלא יהיו הפתעות מבחינת שילדה אם הוא לא מתחייב על זה.

• תוכן חדש...