Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פורד פוקוס, והבנתי שאפשר לשים אך ורק גודל של 7'5 בדלתות.

מכיוון שאיני יכול להרשות לעצמי (מפאת חוסר תקציב) להרכיב סט של קומפוננט מקדימה וסאב בבגאז' (וכמובן לשני אלה אני אצטרך גם מגבר) - לצערי, סט כזה יהיה לי יקר מדיי.

רציתי לדעת, אם בכל זאת יש רמקולים טובים ואיכותיים בגודל 7'5 שאני אוכל לשים בדלתות?

(או שפשוט חבל על הכסף).

תודה, שי.

פורסם

מחיפוש קליל באתרים בארץ מצאתי את הרמקול המעפן הזה:

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1162,normal_sales

שאני לא ממליץ בכלל, עדיף להשאר עם המקורים. אם עדיין רוצים להשאר במסגרת

הארץ - אולי יש את האפשרות להשתמש באמת במידה סטנדרטית (אם אני לא טועה, זאת

מידה שיכולה להתאים לחמש ורבע כשמתאימים אותה)

אבל בחו"ל: דוגמא קלילה...

https://w5inter2.hivelocity.net/indoaudio/index.asp?page=itemsfound&Brand=viewall&Sizes=5x7+Inch&Category=186&Price=viewall

אני מאמין שכדאי להתלבש על זה שמייבא אינפינטי לארץ, אולי הוא הביא באמת כאלה..

Race Smart

פורסם

לגבי מידה סטנדרטית אני מתכוון ל 6.5 או 5.25, לגבי איזה חברה או דגם אז אני ממליץ ללכת ולשמוע כל מיני סוגי רמקולים ולבחור מה שנשמע לך לאוזן וכמובן לתקציב.

פורסם

תודה על התשובות.

עוד שאלה ברשותכם:

דיברתי עם סאונד fx בטלפון לנושא הגודל בדלתות (בפורד פוקוס כמובן) ושאלתי אותו אילו רמקולים מומלצים לשים באוטו, והוא אמר לי שאפשר לשים מידה של 5'6 עם איזשהוא תיבה או משהו...לא בדיוק הבנתי (ולא רק 7'5 ). הוא המליץ לי לשים סט של קומפוננט מקדימה (בגודל של 6.5 כמובן) לבינתיים ובעתיד להוסיף מגבר (כידוע לכם - התקציב קצת מוגבל). לאור כל זה יש לי כמה שאלות ברשותכם:

1. לנושא גודל ה- 6.5 בדלתות - האם זה באמת אפשרי לשים גודל כזה בדלתות?? (שאלתי מתקין אחר והוא אמר לי שאי אפשר וגם אם כן אז לא ישמעו טוב - הוא הסביר לי שזה לא "יישב" טוב בדלתות), אז האם זה אפשרי וכדאי??

2. אם נצא מנקודת ההנחה שכן אפשר לשים סט קומפוננט בגודל 6.5 או אפילו בגודל של 5.25 - האם זה יהיה עדיף מאשר לשים זוג רמקולים איכותיים של 5.7?

תודה על הסבלנות, שי.

פורסם

אין שום בעיה להכניס שם 6.5 ואת "הרוווח" שנותר אוטמים(אני הכנסתי שם גם 6X9)לגבי דברי המתקין שאמר לך שלא ישמעו טוב כניראה שהוא מאלה שלא אוטמים את הרווח ובשביל זה לא שומעים טוב.

היתרון בקומפוננט על פני רמקול קואקסיאלי הוא שניתן "לשחק" עם האלמנטים שלו כדי להשיג תוצאה טובה יותר. במחיר של 5X7 איכותי ניתן להשיג קומפוננט טוב ואם אתה כבר בסאונד FX אז אני מניח שתמצא שם משהו שיתאים לאוזן שלך.

• תוכן חדש...