Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על סיטרואן c3 2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה על רכישת סיטרואן c3 חדשה שיין. 

מחפש רכב לאישתי, בעיקר נסיעות עירוניות, עד 10000 בשנה. תקציב כ100K עם מימון. 

בדקתי i20, יאריס היברידי, mg חשמלי (סתם מההתלהבות 🙂

על פניו, סיטרואן עדיפה בעיניי, אך מטריד אותי הנושא של 4 כוכבים בריסוק. 

מתכוון להחזיק 3 שנים, לפי הבנתי, אחרי זה יש נפילה חזקה יותר במחיר. 

מה החלופות הראויות? אולי רכב יד 2 עם מעט שנים על הכביש?

תודה מראש

פורסם (נערך)

I20 לא כדאי לקנות עכשיו , דגם חדש כנראה יתחיל להמכר בתקופה הקרובה.

היתרונות של הסיטרואן זה נוחות נסיעה, אחריות אחרוכה (בהנחה ולא החזירו מ5 שנים מלאות ל3). 

החסרונות זה איכות הרכבה בינונית, זוויות גלגול גדולות יחסית, רעידות בסרק, צפופה מאחור.

לגבי הציון בטיחות, הC3 זכתה לו בלי מערכת בלימה אוטונומית, שכן קיימת בדגמים שנמכרים כעת (בעבר הייתה רמת גימור נמוכה שהחסירה אאלט). 

היאריס תשמור על ערכה טוב יותר, תהיה חסכונית יותר, עם פנים קודר וכמובן יקרה יותר לרכישה. תא מטען קטן יותר בהשוואה. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

I20 לא כדאי לקנות עכשיו , דגם חדש כנראה יתחיל להמכר בתקופה הקרובה.
היתרונות של הסיטרואן זה נוחות נסיעה, אחריות אחרוכה (בהנחה ולא החזירו מ5 שנים מלאות ל3). 
החסרונות זה איכות הרכבה בינונית, זוויות גלגול גדולות יחסית, רעידות בסרק, צפופה מאחור.
לגבי הציון בטיחות, הC3 זכתה לו בלי מערכת בלימה אוטונומית, שכן קיימת בדגמים שנמכרים כעת (בעבר הייתה רמת גימור נמוכה שהחסירה אאלט). 
היאריס תשמור על ערכה טוב יותר, תהיה חסכונית יותר, עם פנים קודר וכמובן יקרה יותר לרכישה. תא מטען קטן יותר בהשוואה. 

תודה על המענה המהיר
אילוץ ראשון הוא שאני חייב לרכוש רכב בהקדם.
להמתין ליונדאי החדשה זה פרק זמן של חודשיים שלושה להערכתי כולל רישום וכו'.
אכן, בחלק האחורי היא פחות מרווחת מi20 אך טובה יותר מיאריס
המנוע של יאריס אומנם חסכוני אך ממש לא מעודן . לטעמנו עלות גבוהה יותר יחד עם מנוע רועש וחלק אחורי מ
שאלה האם יש משהו דומה בעלות ובסגנון שפיספסתי וכדאי לי לבדוק לפני שאני רוכש את c3

Sent from my GM1910 using Tapatalk

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.
מה עם האופל קורסה? מודרנית יותר מהסיטרואן ולפחות לפי ביקורות מציעות יחידת הינע חלקה יותר(אותו מנוע, גיר שמונה הילוכים)

פורסם

עניין הרעידות אכן יכול לעצבן בסיטרואן, אם כי לא כולם מרגישים את זה.

הקורסה גם מעולה, יחידת הנעה חלקה יותר אך היא פחות נוחה מהסיטרואן.

עוד אופציה זאת רנו קליאו, גיר רציף נעים וחלק, גם זריזה, בטיחותית יותר מהקורסה.

שלושתם עם מרווח בינוני מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התרשמנו כי הישיבה בקורסה נמוכה יחסית. כאמור, הרכב עבור אשתי והיא מעדיפה את הישיבה של סיטרואן על פני קורסה
המליצו לי היום על יוניק 2018 באותו המחיר. מה אומרים?

Sent from my GM1910 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הלבטים שלך דומים לאלה שהיו לי עד לפני כמה ימים. 

אישתי נוהגת משנת 2016 במזדה 2 Pure White שאו-טו-טו עוברת לבן, נוהגת פחות מ-10K ק"מ בשנה כשרובם בעיר. נסיעת מבחן ב-C3 היתה עבורנו משכנעת מאוד, אבל ממש. גרסת Shine Pack הוזמנה, הרכב יגיע לארץ במרץ 2021.

העפנו מבט גם על 208 שמרגישה יותר מודרנית בתא הנוסעים (עיצוב מעניין, משטחים רכים כמעט בכל מקום אבל ה-i-Cockpit יכול להוות בעייה של ממש מבחינת תנוחת ישיבה), נראית מצויין גם חיצונית, למרות שלעניות דעתי ה-C3 נראית הכי טוב חיצונית בסגמנט הזה ובכל מקרה מבחינת נוחות בנסיעה אין בכלל השוואה - רמת הנוחות של ה-C3 באמת מצטיינת. גם הקליאו נדגמה ועדיין, C3 סימנה V בכל הסעיפים שמעניינים אותנו.

אני אתייחס לכמה נקודות שהועלו בהודעות קודמות - 

"...בהנחה ולא החזירו מ5 שנים מלאות ל3": ל-C3 יש 5 שנים אחריות מלאה.

"...איכות הרכבה בינונית": לא בטוח בכלל, אולי עם השנים נראה את זה. לפחות בנסיעת המבחן (מכונית עם כ-8,000 ק"מ) הכל הרגיש הדוק, מוברג היטב ולא נשמע אפילו ציוץ אחד, גם כשהקפדנו לצלול לתוך בורות כדי להתרשם שוב ושוב מרמת הספיגה המרשימה, ולא רק במושגים של סופר-מיני. מה שכן, משטחי הפלסטיק אינם רכים ולא משדרים איכות חומרים גבוהה, אבל זה ממש לא קשור לאיכות ההרכבה.

"...זוויות גלגול גדולות יחסית": נכון, למי שזה חשוב. ב-C3 זה התשלום לרכות המתלים. את אישתי זה הדבר הכי פחות מעניין וגם כשהיא נוהגת במזדה (שדווקא די מצטיינת באגף ההיגוי) היא לא ממש מתרכזת באיכויות הניהוג או זווית הגלגול השטוחות.

"...רעידות בסרק": ממש לא היו בסרק. המנוע של ה-C3 בסרק חלק בדיוק כמו זה שבמזדה ואני הרגשתי רעידות רק בזחילת פקקים סופר-איטית. בדיון אחר בפורום היה מי שטען כי הרעידה קיימת גם בהאצה בסל"ד נמוך, אבל חייב לציין כי לא הרגשתי זכר לכך בנסיעת המבחן שלנו. כשאישתי נהגה, עד שלא אמרתי לה מה לחפש ומתי היא אפילו לא שמה לב לזה.

"...צפופה מאחור": בהשוואה למה? כל אחד והצרכים המוטוריים של עצמו. סביר להניח שב-C3 של אישתי לא ישבו יותר מידי אנשים בשנים הקרובות אז זה לא ממש מעניין אותנו.

עריכה אחרונה על ידי X9500
  • אהבתי 1

The older you get, the better you used to be

פורסם

היא צפופה מאחור ביחס לריו, איביזה/פולו , גאז,i20, בלנו.

גם אשתי לא שמה לב לרעידות עד שאמרתי לה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות, אבל זה אישו רק אם אתה מסיע נוסעים מאחור או בעניין 3 כסאות בטיחות לילדים מאחור. לא חושב שלילדים בגיל מבוגר יותר יפריעו כמה ס"מ פחות (הכל טוב כל זמן שלמסך הסלולרי יש מקום...) 

The older you get, the better you used to be

פורסם

צפופה מאחור ביחס לרוב הקטגוריה שלה.
האיכות הרכבה מההתחלה לא הייתה גבוהה לא ברור למה זה ככה, בc3 ובc5 איירקרוס העסק מרגיש יותר מוצק ועמיד. חבל שמתיחת הפנים לא הראתה שיפור בנושא הנל.

• תוכן חדש...