Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ושבת שלום,

ביום שישי נדלקה לי נורה של החום מנוע לאחר נסיעה של קילומטר ישר הגעתי למוסך וגילו נזילה מהצינור של הרדיאטור מעל המנוע, כמובן ישר טיפלתי באוטו ועל הדרך גם עשיתי טיפול שהגעתי לבית אשתי נסעה על הרכב וגם נדלקה לה הנורה שוב פתחתי את המכסה של הרדיאטור וראיתי שחסר מים אני ממלא ולא רואה שום נזילה בדקתי את השמן ניראה נקי והאוטו לא מעשן מישהו יכול לייעץ לי מה הבעיה יכול להיות שהלך הראש מנוע הרכב מניע טוב כרגע אבל מאבד מים איכשהו ואני לא שם לב.

הרכב המדובר קיה פורטה עם 220 אלף קילומטר.

פורסם

קשה לדעת . תחזור למוסך שתיקן. יש אחריות על תיקון כזה. לא עשו נסיעת מבחן אחרי התיקון ? לפחות להביא מנוע לטמפרטורת עבודה?
כנראה טעה בדיאגנוזה.
נושא אחר: אל תפתח רדיאטור אחרי נסיעה. חבל עליך.

פורסם

האמת שבגלל יום שישי נכנסתי למוסך שהיה הכי קרוב ופתוח לא עשיתי נסיעת מבחן בגלל יום שישי ולא בוצעה דיאגנוזה רק שהגעתי לבית אשתי נסעה על הרכב ונדלקה לה הנורה שוב 

זה הצינור שהוחלף

IMG_20201219_101159.jpg

פורסם

כאשר מבצעים תיקון כזה,יש למלא נוזל קירור מתאים,לבצע ניקוז אוויר ככל שניתן ולבדוק שהמאוורר נדחק בשתי המהירויות שלו ובזמן.

יש כם מוסכים שמקפידים עוד יותר ומבצעים בדיקת לחץ כדי לוודא שאין דליפות נוספות

האם כל אלו בוצעו פרט להחלפת הצינור ?

בכל מקרה,כדאי לחזור למוסך ועוד לפני כן,כאשר הרכב קר בלבד פותח פקק רדיאטור ובודק האם הוא מלא ?

אם יש חוסר משמעותי בנוזל ואין לך להוסיף בהישג יד -על אף המרחק הקצר ממליץ לגרור את הרכב ולא להמשיך לנסוע בו כדי לא לגרום נזק למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובות המהירות כל הבדיקות האלו לא בוצעו פשוט הגעתי למוסך וישר הוא שם מי ברז לראות מאיפה הנזילה ראינו ביחד שהנזילה מהצינור הוא החליף את הצינור מילא מים ירוקים עד הסוף שהגעתי לבית אשתי נסעה ברכב כי חשבתי שהוא תקין מסתבר שאני מניע את האוטו שהוא קר ממלא הרבה מים ולא רואה נזילה או משהו וגם שהאוטו חם אני נוגע בצינור אין לחץ פשוט הרגשתי שהוא ריק.

פורסם (נערך)

לא בוצעה לדבריך בדיקת לחץ  לפני התיקון כדי לגלות את מקור הדליפה ולא בוצע ניקוז אוויר ולכן הרכב ממשיך לאבד נוזל קירור/ להתחמם-בקיצור עבודה לא מקצועית.

אם הרכב לא מתחמם חזור אליו בנסיעה אחרת בגרירה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

לצערי המוסך הזה לא מקצועי פשוט הגעתי לשם בחוסר ברירה דיברתי עם בעל המוסך היום והוא אמר לשים מים ולהגיע אליו ביום ראשון,מה ההצעה שלכם גרירה או לסוע עם האוטו אני לא יכול לראות את הטמפרטורה של המנוע כיוון שאין לי מד חום רק נורה שהמנוע חם. וגם אני חושב שאין לו את הציוד הנדרש לבדוק לחץ ושאיבת אוויר.

פורסם (נערך)

אם יש מספיק מים ברדיאטור וזו מנסיעה של קילומטר אולי ודגש על  המילה אולי לא יגרם נזק.

אם נדלקת מנורת חום יש לעצור מיד את הרכב ולהזמין גרר.

הבעיה היא,שאם תבחר ללכת למוסך אחר ברוב המקרים, אין גרירה שנייה על אותה תקלה תוך זמן קצר כל כך.

אצלי על הרבה פחות מזה-נזילה שזיהיתי בוודאות מהרדיאטור) גררתי ולא חיכיתי שתדלק המנורה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם
לפני 5 שעות, Orel2060 כתב:

לצערי המוסך הזה לא מקצועי פשוט הגעתי לשם בחוסר ברירה דיברתי עם בעל המוסך היום והוא אמר לשים מים ולהגיע אליו ביום ראשון,מה ההצעה שלכם גרירה או לסוע עם האוטו אני לא יכול לראות את הטמפרטורה של המנוע כיוון שאין לי מד חום רק נורה שהמנוע חם. וגם אני חושב שאין לו את הציוד הנדרש לבדוק לחץ ושאיבת אוויר.

כמה זמן נסיעה יקח מחר בבוקר למוסך? 

כמה מים הוספת? 

פורסם

היי חברים בהמשך לנזילה היא אותרה מהרדיאטור חימום ,אחרי שהרכב עלה על הליפט כל רצפת הרכב הייתה מוצפת במים המוסכניק ביטל לי את החימום באוטו כדי שאוכל להמשיך לסוע ואמר לי שעלות החלפה לרדיאטור חדש בסביבות 2000 שקל האם זה מחיר סביר ? ואם אפשר לקבל יעוץ לגבי מוסך אמין שיוכל לבצע לי את העבודה באזור הדרום

• תוכן חדש...