Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,  קניתי רכב  היום וביצעתי העברת בעלות על שם הבן שלי,  התחרטתי ואני רוצה לרשום את הרכב על שמי בלבד.  האם יש אפשרות להעביר,  לומר 💭 שהיתה טעות ללא תוספת יד? 

פורסם (נערך)

לפי אתר משרד הרישוי אפשר אם שניכם רשומים.

אם רק הבן להנבתי לא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מצויין בפירוש, אבל להבנתי הסרת שותף אינה מוסיפה יד.

פות"ש לא היה לגמרי ברור. אם מדובר ברישום על שלו יחד עם בנו זו הסרת שותף, ואז לא נוספת יד. אל רק הבן רשום והוא רוצה להעביר על שמו זו הוספת יד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

" קניתי רכב  היום וביצעתי העברת בעלות על שם הבן שלי,  התחרטתי ואני רוצה לרשום את הרכב על שמי בלבד"

מה לא ברור לך? זה כתוב בעברית קלה

סלע

פורסם (נערך)

כדי להבהיר - הנה הקישור לאתר משרד הרישוי.

וזה ההסבר לגבי הסרת שותף:

image.thumb.png.44b12295e9a386fcb7c29174c01e6877.png

image.thumb.png.a8f7793ff1405da1c9b35ab4f9ac1665.png

אין התיחסות להעברת בעלות בתוך המשפחה, אבל לפי הסעיף האחרון מובן שמדובר בהוספת יד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

איפה ראית הסרת שותף???

הבנאדם רוצה לבטל את העברת בעלות הרכב על שם בנו, ולרשום את הרכב על שמו.

רק אם יצליח לקבל אישור חריג לא תהיה כאן יד נוספת.

בכל סיטואציה אחרת מדובר פה על יד נוספת לכל דבר ועניין.

אין צורך להתפלפל במקום בו התמונה ברורה וחדה.

סלע

פורסם

נסה לשלוח מייל מיידי למייל הזה. טען שהיתה טעות ולא שהתחרטת...

image.thumb.png.3a375c3e7842772a16892fe0fc843fd7.png

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

@tinoki שים לב לתנאים לביטול העברת בעלות - זה רק במצב בו למוכר שני כלי רכב והבעלות הועברה על הרכב הלא נכון. אבל, מי יודע, אולי יסכימו לרשום את האב במקום בנו. אני לא אופטימי, אבל לשלוח מייל לא עולה כסף.

• תוכן חדש...