Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם בבחירת רכב ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

אשמח לעזרה...

אני צריכה לרכוש רכב לטובת נסיעות לעבודה ופיזור הילדים בבוקר והתקציב שלי מאוד מוגבל. כמו כן אני רוצה שהרכב יהיה לטווח ארוך ולכן יחסית חדש.. מדובר על רכב שני ולכן נסיעות משפחתיות ארוכות יהיו מעטות בלבד. 

יש לי 3 ילדים ובגלל שהנסיעות הארוכות מעטות (אחת ל להורים שלי כ140 קמ) אין בעיה שהגדולה תשב ליד הנהג על בוסטר.

אני נוסעת מדי יום עבודה  כ64 קמ פחות או יותר.

אשמח לדעת אם רכב קטן כדוגמת קיה פיקטנו או יונדאי 10  יוכלו להתאים או שבגלל הגודל ונפח המנוע הם יהרסו יחסית מהר..

תודה

פורסם

תקציב? גיל הילדים? 

ילד מתחת לגיל 8 לא מורשה לשבת ליד הנהג. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

לי יש קיה אוטו מדהים ומבטיח לך שהוא לא יהרס מהר נסעתי על רכב דומה בצבא עם 150 אלף ק"מ הוא נסע ממש טוב ושלא נדבר על המזגן המצוין ברכב מה שכן בגלל הטכנולוגיה המיושנת ברכב הצרכת דלק טיפה גבוה בסביבות ה15 ק"מ לליטר אני הצלחתי גם להגעה עם הרכב לאילת הלוך וחצי חזור עם מכל אחד מאזור המרכז בקיצור קיה זו בחירה מעולה אבל תיקחי בחשבון שהמושבים מאחורה צפוף מאוד רק לנסיעה קצרה בעיר 

עריכה אחרונה על ידי orelel1
פורסם

אף מכונית  מהשנים שלפני 2010, לא תיהרס מהר יחסית, בטח לא אם תקני אחת מטופלת היטב, ותמשיכי לטפל בה נכון.

מ- 2010 יש כל מיני מחלות, לכל מיני מכוניות, אז צריך לבדוק כל דבר לגופו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אורך החיים של רכב לא מושפע מגודלו. עם זה רכב קטן, במיוחד כזה שמסיע שלושה ילדים, יהיה גם לא נוח גם לא מרווח מספיק, גם פחות בטוח. עדיף ללכת על רכב גדול יותר ובתקציבה של הפיקנטו אני מאמין שאפשר למצוא מכוניות עדיפות ומתאימות יותר, דצ'יה למשל.

פורסם
בתאריך 14.12.2020 בשעה 11:23, markb205 כתב:

תקציב? גיל הילדים? 

ילד מתחת לגיל 8 לא מורשה לשבת ליד הנהג. 

לא מדויק. אם מבטלים את כרית האוויר מקדימה- ניתן להושיב גם תינוק בסלקל/ילד בכסא בטיחות/בוסטר.

פורסם

מה התקציב ? על איזה שנתונים מדובר ?

קיה פיקנטו/ שברולט ספארק/ מיצובישי ספייסטאר הם אחה דוגמאות לרכב שני למשפחה, אין שום בעיה לשנע שם 2 ילדים בכסאות בטיחות ואחד גדול יותר מקדימה (תלוי בחוקיות של המצב כמובן) והוא יקח אותך בכיף מא- לב בלי דרמה.

ההבדלים בינהם מינוריים, אפשר לתת לך נתונים על הבדלי צריכת דלק וגיר אוטומטי פלנטרי של הפיקנטו על פני גיר רציף של הספארק אבל ככול הנראה לא באמת תרגישי את ההבדלים ומדובר יהיה באוסף של פרטים טכניים ותו לאו.

לצרכים שלך מדובר יהיה בבחירות מצויינות כשאת צריכה לשבת בכל אחד מהם ולראות מי מתחבר לך יותר ואז לבחור באקזמפלר הכי חדש עם הקילומטראז הכי נמוך שיכנס לך בתקציב, כמובן שכל קניה חייבת היסטוריית טיפולים מלאה ובדיקת סליקת עבר ביטוחי, רצוי מאוד רכב מידיים פרטיות ולא רכב שהיה בליסינג/ השכרה.

אין לאף אחד מהכלים האלו בעיה לראות 150-160 אלף קילומטר על השעון ואף יותר והעובדה שהם קטנים לא הופכת אותם לאמינים פחות או לשבירים יותר בהנחה שהם טופלו כראוי ובזמן לפי הוראות יצרן תוך שימוש בחלפים איכותיים (פה נכנסת היסטוריית הטיפולים שדיברתי עליה קודם).

אל תתפתי לחפש רכב גדול יותר, לא בטוח שיש לך צורך בזה והפשרה תהיה כרוכה בשנתון נמוך יותר וקילומטראז גבוה יותר תמורת מרווח פנים שלא בהכרח נחוץ לך.

פורסם

מבחינת מרווח הספייס משמעותית מרווחת יותר מאחור, לכן תהיה עדיפה על הספארק והפיקנטו מהבחינה הזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...