Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיבלתי דוח חניה מעירייה ביולי 2019 וערערתי עליו לעירייה.
לפני מספר ימים אני מקבל דרישת תשלום עם התראה על סכום המקורי של הדוח.( אחרי שנה וחצי כמעט) .
בבירור טלפוני עם העירייה מוסרים ששלחו לי דחייה לערעור שלי ב9/2019 ואין להם אישור משלוח כי לטענתם נשלח בדואר רגיל וזה לא בעיה שלהם אלא של דואר ישראל.הפקידה גם מוסרת שהיא לא רואה את העתק תשובת הדחייה של התביעה העירונית. אני לא נוטה להאמין לסיפור שלהם.העניין הוא שאני רוצה להגיש בקשה להישפט אבל החוק מאפשר להגיש בקשה כזו בתוך 30 יום מקבלת דחיית הערעור שבעצם לא קיבלתי אותו ולפי טענתם נשלח אליי ב9/2019.
מה אומר החוק לגבי אופן משלוח וקבלת הדואר?
מרגיש שעושים עליי קומבינה .מה אפשר לעשות??
פורסם

כתוב מכתב לעיריה

תודיע מפורשות כי לא קיבלת מכתב דחיה לא במכתב רגיל לא במכתב רשום.

הראיה שאין להם אפילו העתק מן המכתב.

האם ביקשת לבטל את הדו"ח או ביקשת להישפט עליו?

האם לך יש אסמכתא ששלחת לעיריה ואת העתק המכתב ששלחת אליהם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

על פי 237 לחסדפ, היו מחוייבים להמציא לך את מכתב הדחייה בדואר רשום.

בהנחה שפנייתך לעירייה בבקשה לביטול נעשתה במסגרת המועדים הנקובים בחוק, ובהנחה המחמירה שפנית המועד האחרון - נראה שדין הדוח להתיישן.

• תוכן חדש...