-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
-
תכנים דומים
-
מאת PEARL
היי חברים,
התייעצות - רכשנו רכב חדש בחודש דצמבר 2019
מיצובישי ASX INSTYLE
במידה ואנחנו לא נוהגים בו 3-4 ימים המצבר מתרוקן.
הכל התחיל בחודש אפריל - באנו למוסך ואחרי ויכוחים החליפו מצבר.
כלמוביל טוענים שלפי הספר חייב כל יום - כל יום! לרדת לרכב ולהתניע ואין שום בעיה ברכב.
והיום אחרי אי שימוש של 4 ימים ברכב המצבר התרוקן שוב.
היו לנו רכבים בעבר חדשים ופחות חדשים- וזה לא קרה אף פעם - גם לא לאחר שבוע.
מתסכל להגיע עם רכב חדש כל פעם למוסך\להטעין את הרכב כאילו זה רכב משומש מ1994.
האם למישהו קרה?
האם זה הגיוני שזה קורה?
אודה לחכמת ההמונים :)
-
מאת Erel Brand
ערב טוב,
לראשונה רוכש רכב אחרי שצה"ל דאג לי עד כה.
זה מורכב מששיערתי, מתכונת התעסוקה הלא ברורה כעת לא תורמת לעניין.
התחלתי מנטייה לרכב לזמן קצר, זה הביא אותי לפרטיפעולי של שלמה עם אפשרות יציאה בלי קנס. במקביל, קיבלתי הצעה (מגלי ליסינג) לליסינג מימוני עם התחייבות לרכישת הרכב. המימון היה יקר אז השגתי באופן עצמאי הלוואה טובה יותר. להבנתי, זה הפך לסוג של רכש 0 ק"מ, אך בלי לציין יד 1 מליסינג, ועדיין התחייבות לרכישה ב"מחירון לוי יצחק וכתלות במחיר השוק ומצב הרכב". זה הוריד אותי מהליסינג התפעולי אחרי שפער העלויות לא הצדיק את התמורה לדעתי.
הרכב היחיד שהוצע לי ומצא חן בעיני הוא הניסן קשקאי 1.3 שנת 2021 (הדגם הבסיסי כיאה לליסינג). כמו רבים, זו קטגוריית הרכב שכיוונתי אליה מלכתחילה (הנוכחי, איוניק, טוב כשלעצמו אך מאסתי ב"שבלול" הילדים כדי להכניס ולהוציא אותם מהרכב...). עם שווי ההטבות שהוצעו לי המחיר האפקטיבי עומד על אזור ה-145 אלף.
חשוב לי, מעבר לעניין מרווח הפנים, חווית נהיגה כיפית (מבחני הרכב נותנים תקווה), צריכת דלק סבירה (כנ"ל) ומערכות בטיחות (כאן הוא קצת חסר למיטב בדיקתי). אני גם אוהב שהוא אמנם פופולרי אך לא מציף את הכבישים כמו לספורטז' וטוסון אך זה לא שיקול מהותי.
אשמח לחוכמת ההמונים הקיימת כאן, הן לגבי דגם הרכב וכמובן שיטת הרכישה (הבנתם שאני מעדיף להמנע מהתמודדות עם המכירה, אולי אני מגזים??).
תודה רבה
-
מאת ceyal
בשורה משמחת למשתמש אאוטלנדר.
תמונות חדשות שפורסמו בחשבון האינסטגרם של @allcarnews, ופורסמו באתר caradvice, מראים את האאוטלנדר הבאמת חדש של מיצובישי כשהוא חשוף לחלוטין וללא הסוואה כלשהי.
הצלם טוען שהרכב עמד בחניון פתוח.
התמונות מראות שהעיצוב של האאוטלנדר החדש נצמד לעיצוב הקונספט של אנגלברג שהוצג לראשונה במרץ 2019.
ככל הנראה האאוטלנדר יחלוק את המרכב והמנועים עם הניסן X-TRAIL החדש ולפי הדיוחים ממשרד התחבורה האמריקאי, לפחות לשם האאוטלנדר יגיע עם מנוע הבנזין מרובע הצילינדרים בנפח 2.5 ליטר של ניסן המפיק 180 כ"ס.
עושה רושם שהאאוטלנדר החדש חולק עם הX-TRAIL החדש גם את העיצוב של קורת D, האחוריים ואפילו קצת את הפרופיל.
במיצובישי אמרו כבר לפני כשנה, שהעתיד של רכבי מיצובישי יכלול רכבים שמשדרים עיצוב עוצמתי ומלא השראה ומבחינתם "העתיד נראה נפלא"
המיצובישי החדש עתיד להחשף בתחילת השנה ולהגיע לשווקים לקראת הרבעון השלישי של 2021
הניסן X-TRAIL החדשה, להשוואה.
-
מאת gabby164
מיצובישי אאוטלנדר 2017 , 5 מקומות אינטנס (אותו גודל כמו ה 7) , בובה של רכב, במצב מעולה, נוסע מעולה ושקט , 28,800 ק"מ , נהג יחיד.
יד ראשונה מהחברה (לא ליסינג ולא 0 ק"מ)
מערכת מולטימדיה, חיישני רוורס, מצלמת רוורס
טסט בינואר
מחיר 108K (מחירון 105, משוקלל 113)
-
מאת Dodoike
אהלן, אני אמור לקבל עוד חודשים רכב מהעבודה ואנחנו מוגבלים לדרגה 3 עד 145 אלף, איזה רכב אתם ממליצים לבקש? עד עכשיו היה לי טויוטה קורולה שכבר נמאס ממנה חשבתי אולי על איזה suv נוח ומאובזר יש חיה כזאת? יש לציין שאני נוסע המון עם הרכב כל יום, אשמח להמלצות על suv למינהם או רכבים גדולים ונוחים
תודה.
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 1 תגובות
- 38 צפיות
-
- 4 תגובות
- 98 צפיות
-
- 1,602 תגובות
- 120,276 צפיות
-
- 0 תגובות
- 29 צפיות
-
- 55 תגובות
- 2,742 צפיות
-
- 0 תגובות
- 54 צפיות
-
- 5 תגובות
- 161 צפיות
-
ראיתי ב WAZE שעוד 200 מטרים יש מצלמת מהירות לפני והתחלתי להאט מ 80 ל 60, האם המצלמה קלטה אותי?
מאת roeibar77, בתוך פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
- 9 תגובות
- 529 צפיות
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
- 23,032 תגובות
- 835,901 צפיות
-
- 25 תגובות
- 2,070 צפיות
-
- 6 תגובות
- 307 צפיות
-
האם ההצעת מחיר שקיבלתי לטיפול גבוהה מידי? סקודה פאביה 1.4 ידנית 2013
מאת perez123, בתוך טכני, אחזקה וטיפולים
- 2 תגובות
- 98 צפיות
-
- 36 תגובות
- 2,581 צפיות
-
- 45 תגובות
- 2,061 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.