-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
- התחברו כאן
- או
- הרשמה
רעש מהמנוע/גיר. הונדה סיוויק 2008 מנוע 1800
-
תכנים דומים
-
מאת Avir678
יש רעש של תקתוק אך ורק שהרכב על מצב הילוך דרייב ורוורס מה זה יכול להיות ?
VID_20200804_153913(0).mp4 -
מאת vagers
שלום חברים
לא מזמן רכשתי רנו קליאו 1.2 טורבו, גרסת collection, הרכב עבר פחות מ-30K ק"מ.
הרכב יפה, חזק, כייפי (אמנם לא נוח בעיר אבל מהנה מאוד) אני מאוד אוהב את הדגם, וסה"כ מאוד מרוצה.
אבל
בכל יום שעובר אני שומע יותר ויותר רעשים מהפלסטיקים של הקונסולה, בעיקר הפלסטיק שמעל המחוונים, אזור המולטימדיה
וקצת גם מדלת הנהג. כל זה קורה בעיקר בנסיעה בעיר, וזה נורא מעצבן. המכסה שמעל הדשבורד מעצבן במיוחד, ההוא ממש
רועד ורועש, ורק כשנוגעים בו תוך כדי נסיעה הוא מפסיק להרעיש.
הרכב בן פחות מ-3 שנים ויש לו עדיין אחריות יצרן. היה בבעלות פרטית (לא ליסינג).
האם זה משהו שאפשר לטפל בו בקלות? או שזאת השקעה גדולה ולא משתלמת? מה כדאי לעשות?
בלי קשר, כבונוס - ממש היום נדלקה לי נורית מנוע ועל המחוון הראשי כתוב "check anti pollution system". מישהו מכיר?
תודה מראש!
-
מאת OrenW
היי.
סוזוקי בלנו 2002, גיר אוטומטי ארבע הילוכים 300,000 ק"מ.
אשמח להכוונה ולהצעות.
הסימפטומים התחילו כאשר המנוע חם במהירות שיוט הגיר התחיל להוריד באופן עצמאי הילוך מOD להילוך שלישי. הגיר נשאר בהילוך שלישי בטורים גבוהים ולסירגין היה חוזר להילוך רביעי, כאשר בדקתי ונורת OD OFF מכובה לאורך כל הדרך ומצב גיר בNORMAL.
לאחר-מכן התחילה תופעה שהרכב נכבה במהירות נמוכה וגם בתחילת נסיעה כאשר המנוע חם - שוב לא באופן קבוע.
לא נדלקה מנורת מנוע.
כמו-כן כמה פעמים שמתי-לב כי בנסיעה זוחלת הטורים גבוהים ובעזיבת הברקס הרכב כאילו "קופץ".
בעמידה אחרי נסיעה כאשר המנוע חם ובהילוך P הטורים עולים ל1100 סלד, וכאשר המאוורר נדלק הסולד יורד לטווח נורמלי של ~700 וכאשר המאוורר נכבה עולה חזרה.
כל התופעות התחילו בזמן האחרון ולא ונגררו מהעבר (למעט שסתום EGR תקול שהוחלף לאחרונה).
בדקתי:
1. החלפתי נוזל ממסרה לחדש - הנוזל הישן הוחלף לפי תוכנית הטיפולים לפני 60,000 ק"מ ויצא בהיר ללא ריח.
2. ניקיתי מצערת ומנוע צעדים ובדקתי תקינות של האחרון בחצי סוויץ.
3. בדקתי קודי שגיאה במחשב גיר - אין קודי שגיאה (לשמחתי ברכב זה אפשר לקבל קודי שגיאה ממחשב הגיר ע"י גי'מפור וספירת הבהובים של נורת OD OFF).
4. סנסור טמפ' מנוע, כאשר הוא מורכב ולא מפורק הראה התנגדות הגיונית, אבל הספרות יצרן מתייחסת לטמפ' ספציפית שבלי לפרק את הסנסור אני לא יכול לוודא.
5. צינורות ואקום בין הבוסטר לסעפת יניקה הוחלפו לחדשים לפני שנה.
תהיות:
1. האם חיישן טמפ' מנוע או חיישן טמפ' גיר תקולים יכול לגרום לתופעות האלו?
2. האם חיישן מהירות כניסה ויציאה מהגיר מזייפים יכולים לגרום לתופעה?
3. בספרות יצרן מצאתי את הטבלה הבאה שמראה שבמקרה וסולנואיד 2 מזייף הוא יכול להשפיע על הילוך ראשון ורביעי. האם במקרה זה לא מתקבל קוד תקלה במחשב גיר?
4. אני מניח שקפיצות מעמידה יכולות להיות קשורות לסלאנויד טורק TCC, אבל למה שיורגש רק בראשון ושוב האם לא בהכרח ירשם קוד תקלה במחשב גיר?
תודה רבה!
-
מאת Pilot99
הרכב:
קיה ריו 2013, ידנית 1.2 5 דלתות.
הבעיה:
בזמן סיבוב ההגה (בעיקר לצד ימין) נשמעים רעשים בעיקר כמו חריקות של ספינת עץ... ופעם ב יש גם נקישה...
הבנתי מחיפוש בפורום שישנה בעיה נפוצה בדגמי קיה/יונדאי של קופלונג הגה.
אבל הבנתי שאם זה הקופלונג אז אפשר לשמוע בצורה ברורה שהנקישות באות מהכיוון שלו (מתחת להגה) וזה לא המצב אצלי- אלא הרעש מגיע מכיוון כללי ימני מתחת לפלסטיקה הראשית...
איך אני יכול לדעת יותר מדויק האם מדובר על קופלונג או אולי משהו אחר במסרק (אולי להחליף מסרק??) או בכלל משולשים/תפוחים?
חא באלי להיכנס למוסך ש'ישחק' בנדמה לי ויחליף כל פעם חלק אחר בלי שבעצמו ידע ב100% מה הבעיה.
-
מאת Shahar Bitton
שלום לכולם,
יש לי מאזדה 6 שנת 2008, 275,000 קילומטר ללא כל בעיות עד לאחרונה.
לפני כחודשיים הרכב נכנס למצב חירום (בעיטות ברוורס, ללא יכולת לנסוע בחצי אוטומט, בעיטות והחלקות בהורדת הילוכים בעיקר בנמוכים) ונורת ה AT + נורת המנוע נדלקו.
הלכתי לאחד ממכוני הגיר המומלצים בצפון (מומלץ גם פה בפורום), היו שתי תקלות במחשב,
נדמה לי 772 , 752 לא סגור שאלו התקלות, אם צריך אחפש את המספרים המדוייקים.
איפסו לי את המחשב ולאחר נסיעה קצרה ברכב, אמרו שיכול להיות שאין כלום כי הגיר נשמע תקין,
ואם הבעיה תחזור נחליף מחשב.
לאחר יומיים הנורות חזרו והרכב נכנס שוב למצב חירום.
פירקו את המחשב של הגיר ושלחו לתיקון, חזר מתיקון ולאחר כמה ימים התקלה שוב חזרה.
החליפו סוללנוידים ושוב התקלה חזרה.
כאן בעל המקצוע אמר שהוא חושב שהמחשב דפוק ולכן החליפו למחשב אחר שנשלח במיוחד, הבעיה חזרה לאחר נהיגה קצרה של כמה קילומטרים.
פה ניתנה לי האפשרות להחזר כספי או לעבור לשיפוץ הגיר.
בשיפוץ הגיר החליפו לגיר אחר משופץ והבעיה שוב חוזרת , בעל העסק אמרלי שהוא סיים לעשות מה שהוא יודע ואין לו עוד מה לעשות.
אשמח אם למישהו יש נסיון עם מקרה דומה שיכווין מה עכשיו?
למיטב הבנתי יש את המחשב, את הגיר ואת צמות החוטים שבניהם, אם תיקנו את המחשב ואחר כך שיפצו את הגיר בעצם יכול להיות שכל הבעיה היא בחוטים שמחברים בניהם?
יש איזה מומחה שאפשר להתייעץ איתו?
תודה מראש.
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 15 תגובות
- 327 צפיות
-
- 7 תגובות
- 161 צפיות
-
- 4 תגובות
- 53 צפיות
-
- 6 תגובות
- 110 צפיות
-
- 23,337 תגובות
- 848,740 צפיות
-
מחפש מגבר דיגיטלי למרצדס E350 2008 תואם HARMAN/KARDON 9071 LKQ 1 2 3
מאת Haim_gds, בתוך פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
- 35 תגובות
- 1,884 צפיות
-
- 34 תגובות
- 1,528 צפיות
-
תאונה שארעה הבוקר בכביש איילון דרום
מאת loacker, בתוך פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
- 8 תגובות
- 219 צפיות
-
- 3 תגובות
- 28 צפיות
-
- 1 תגובות
- 25 צפיות
-
- 159 תגובות
- 8,000 צפיות
-
- 6 תגובות
- 51 צפיות
-
- 13 תגובות
- 220 צפיות
-
- 1 תגובות
- 60 צפיות
-
- 11 תגובות
- 288 צפיות
-
פוסטים מומלצים
הצטרף לדיון
ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.