Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים לפורד פריפקט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

דרוש לחבר , שמשה קידמית של פורד פריפקט שנת 60

ומנוע לרכב הזה , ראש שטוח . לא חשוב מצב המנוע .

תודה מראש לכל מי שיודע ויכול לעזור .

דרור .

prefect.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לדעתי המקום היחידי בארץ שאתה יכול להשיג שימשה הוא רק אצל "אלי שיטרית" ברחוב המסגר, וזה רק אם אתה תחפש בעצמך.

לגבי המנוע, האם אפשר להתקין בו את מנוע הקפרי OHV גל זיזים תחתון, כי אם כן אז אתה יכול לפנות לאריק מהמועדון של הפורדים, יש לו מנוע 1600 אחרי אוברול למכירה במחיר זול מאוד.

האם עשית חיפוש בענתיקות בדרכים ובחצרות לגבי פורד כזו שזרוקה ??

בהצלחה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אצל אלי אין כי אני חיפשתי שם שמשה להילמן שלי עברתי כל השמשות ולא ראיתי אחת של הפורד שלך על רוב השמשות כתוב מאיזה רכב זה פורק לגבי פורדים אצלו יש שמשות של קפרי קורטינה אנגליה סובארו מודל ישן 73 79 פלימוט ווקסאול שברולט נובה ועוד כל מיני

ואם אתה הולך לאלי קח איתך הרבה מיים לשתות

תבדוק אצל ברוך הזגג בפ"ת

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
היי

דרוש לחבר , שמשה קידמית של פורד פריפקט שנת 60

ומנוע לרכב הזה , ראש שטוח . לא חשוב מצב המנוע .

תודה מראש לכל מי שיודע ויכול לעזור .

דרור .

היי דרור,

יש בת"א פורד פריפקט העומדת מזה זמן רב במצב של "חצי שיפוץ", ביצעו פחחות ברכב, פנים הרכב מלא בחלקים שלו, המנוע והמכלולים המכאניים אמורים להיות תקינים. אתה מוזמן ליצור איתי קשר בה"פ ואני אתן לך פרטים על מיקומו, אני מניח שניתן לרכוש אותו בסכום סמלי מבעל הרכב, שויתר על רעיון שיפוצו כבר מזמן.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...