Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ראמן - כל מה שבא לי זה ראמן. איפה יש ראמן איכותי בארץ?


maxcher
 שיתוף
עוקבים 11

פוסטים מומלצים

עוד הבדל חשוב זה הטארה (Tare). מן רוטב מלא באומאמי וארומטיקה שמכניסים לציר (שמתבשל שעות ארוכות). 

בנוסף ארומטיקה בראמן ביפן עם המון אומאמי. שבבי בוניטו, אצות קומבו, מצרכים עם המון טעם וארומה שבארץ לא משתמשים בהם וגם לא זמינים כמעט בכלל. בארץ במקסימום משתמשים באבקת דאשי, אבל זה לא אותו דבר. 

ראמן היא לא מנה קשה טכנית להכנה, היא כן מנה שמצריכה מצרכים שחסרים בישראל, אורכת המון זמן ויש הרבה עבודה בשביל מה שנתפס כ"מרק איטריות" למי שלא התעמק בזה (וזה בסדר). 

 

בזוזוברה יש פו ולא ראמן. מנה שאינה יפנית. הפו בו שלהם מצוין ומאוזן. ראמן הוא לא. 

 

ישראלים מעולים בלבשל ופענחנו הרבה אוכל מכל העולם. יפני עוד לא וחבל. גם "מקסימקני" לא ממש. 

  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

אני לא אכלתי ראמן שאפילו מתקרב לסביר במסעדות בארץ. א ב ל יש פתרון אחד מעולה: https://www.instagram.com/yukas.kitchen/?hl=en הראמן של יוקה מ ד ה י ם! אחד הטובים ביותר שאכלתי בעולם!

מיאזקי, שוק צפון, רמת החייל ת"א. ציר מאוד סמיך, מנה כבדה.   (גם ההמבורגר טוב)

בארץ- אך ורק יוקה. כל השאר זה לא ראמן. כרגע עמל על שפצור הראמן שלי לרמה שתיתן פייט למה שאני רגיל אליו בביקורים ביפן, שאגיע לתוצאה משביעת רצון אחלוק. לגבי ה "חביתה"- לא חביתה בכלל, אלא טופו מטוגן

תמונות שפורסמו בשרשור

אז יש מקום קטן מאד בדרום תל אביב שנקרא פיפיז.

עושה ומגישה את הראמן בחורה שנראה שזה ייעודה בחיים.

ראמן עם טעם מאד מאד עמוק וביצה כבושה.
לדעתי הכי קרוב ליפן שאפשר (לא הייתי ביפן - אבל ראיתי בנטפליקס את הפרק על ראמן :) ).
המקום לא פתוח כל יום וכשפתוח זה רק מ 17:30 ולא ניתן להזמין מקום.

 

אבל איזה ראמן. פשוט מצויין.

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 12 דקות, ניקו פ. כתב:

בזוזוברה יש פו ולא ראמן. מנה שאינה יפנית. הפו בו שלהם מצוין ומאוזן. ראמן הוא לא. 

 

יש להם גם ראמן אדוני. ניסיתי איזה פעם - פעמיים, אבל זה לא זה.

 

כשחזרנו מיפן הבאנו איתנו איזה 4-5 סוגי דאשי. אפשר להזמין משלוחים מיפן. הבעיה שזה לא מחזיק יותר מדי, וגם בזה צריך להבין.

  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

עוד הבדל חשוב זה הטארה (Tare). מן רוטב מלא באומאמי וארומטיקה שמכניסים לציר (שמתבשל שעות ארוכות). 

בנוסף ארומטיקה בראמן ביפן עם המון אומאמי. שבבי בוניטו, אצות קומבו, מצרכים עם המון טעם וארומה שבארץ לא משתמשים בהם וגם לא זמינים כמעט בכלל. בארץ במקסימום משתמשים באבקת דאשי, אבל זה לא אותו דבר. 

ראמן היא לא מנה קשה טכנית להכנה, היא כן מנה שמצריכה מצרכים שחסרים בישראל, אורכת המון זמן ויש הרבה עבודה בשביל מה שנתפס כ"מרק איטריות" למי שלא התעמק בזה (וזה בסדר). 

 

בזוזוברה יש פו ולא ראמן. מנה שאינה יפנית. הפו בו שלהם מצוין ומאוזן. ראמן הוא לא. 

 

ישראלים מעולים בלבשל ופענחנו הרבה אוכל מכל העולם. יפני עוד לא וחבל. גם "מקסימקני" לא ממש. 

 

קונבו מאוד זמין בארץ ועושים בו שימוש, גם שבבי בוניטו מיובשים (קאצובושי) נמצאים ברוב המקומות בארץ שמנה עולה בהם יותר מ 2 גרושים.

טארה- אצל חלק כן ואצל חלק לא

אבל כאמור, אלו חלקים של השלם.

 

הבעיה הכללית עם אוכל יפנים היא זמינות מרכיבים טריים- לא יקרה עד שיפתח קו טיסות ישיר מפה ליפן. ברגע שזה יקרה תהיה פה מהפיכה של מזון יפני טרי, והישראלי ילמד מה זה טונה טריה אמיתית.

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 17 דקות, Pika007 כתב:

הבעיה הכללית עם אוכל יפנים היא זמינות מרכיבים טריים- לא יקרה עד שיפתח קו טיסות ישיר מפה ליפן. ברגע שזה יקרה תהיה פה מהפיכה של מזון יפני טרי, והישראלי ילמד מה זה טונה טריה אמיתית.

זה הזמן לציין שבאתר של אלעל אפשר להזמין כרטיס לטיסה ישירה לטוקיו ב900$ בערך, לעוד כמה חודשים

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

טונה טריה אמיתית

אמנם אני לא ביפן אלא בארהב - אבל אכן טונה זה דגם שלמדתי לאכול טרי רק מאז שעברתי כי יש פה גישה לטונה מעולה טרייה כל הזמן.

If living is for learning

Then dying is forgetting

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...