Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הוספת טעם גחלים לבשר במנגל גז


rsm130d
 שיתוף
עוקבים 8

פוסטים מומלצים

שלום,

עשיתי לראשונה שימוש בגריל גז- נפוליאון רוג (עדיין לומד איך להשתמש בו).
צליתי כל מה שמוכר לכולנו כמו פרגיות, כנפיים, קבבים ועוד.
הבשר יצא טעים "ונקי" מבחינת טעם (משתמש בתבלין שווארמה של טעם וריח).
מאוד היה חסר לי את הטעם הזה שמוסיפים הגחלים לבשר.
 

מה הפתרון לזה? 

 

תודה

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

עד כמה שאני זוכר, יש אפשרות להוסיף מגש גחלים לגריל הזה- מתלבש במקום אחת הרשתות. 

פנה ליבואן כרמל דיירקט, יש להם אחלה שירות ויעזרו לך. 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר את זה שאומרים שטעם שמוציאה מחבת יציקה משתבח עם השימוש? אז ככה זה גם בגרילים 😄. תן לגריל לצבור קצת טפטופים מהשימוש וזה ישפר את הטעם בהמשך.

 

אם רוצים ממש טעם עשיר ללא פחמים אז יש אפשרות של לשים קופסה עם שבבי עץ.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

קופסת עישון + שבבי עישון בפינה, מכסה סגור, ואתה לא תתגעגע לטעם של הגחלים

  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לצלות בשר ולא ירקות. עאלק "פרגיות, כנפיים וקבבים". 

What's wrong wichyou man?!

 

*לשאלתך, אין לי מושג. מעולם לא עבדתי עם מנגל גז.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אגב אם כבר קופסאות עישון וכו', קופסה פשוטה עולה כ-50-90 שקל, נראית ככה:

media_29052020101357.jpg?rnd=0.5485738?r

ממלאים בה שבבי עץ לעישון, שמים אותה במנגל על הרשת (כמו בשר), מחכים כמה דקות שהיא תתחיל להוציא עשן, שמים בשר, סוגרים מכסה וזהו.

 

מבחינת טעמים, לחובבי טעם הגחלים כדאי לדלג על העצי תפוח, דובדבן, אפרסק ושות' (כל המתוקים למיניהם), וללכת לכיוון המעושנים - היקורי (מעושן עדין יחסית, טיפה מתקתק) או למיטיבי לכת מסקיט (יותר מעושן, לא מתקתק)

יש גם את כל האלה של עצים מחביות שרי או חביות ויסקי וכאלה שלא ניסיתי (עדיין?)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

@netco

במעמד רכישת הגריל, התלהבתי שיש כזה דבר, וקניתי את המגש פחמים של נפוליאון.

כשנכנסתי לביקורות של אנשים לגבי המוצר הזה, ראיתי שיש לא מעט בעיות.

1. הבעיה הנפוצה שהמגש הזה פשוט נסדק.

הוא לא עומד בחום הגבוה של הגחלים ומתפוצץ.

2. עוד בעיה- המגש הזה עומד על מבערים חשופים.

כול האפר נופל ישירות עליהם.

 

אז זהו שאני לא כל כך מתלהב להשתמש בו, לפחות לא כרגע.

 

@m3x7r3m3

תודה,

שבבי עץ היקורי הם הכי קרובים לטעם הפחמים?

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כן - היקורי זה הכי מוצלח לטעמי. הוא מטעים בעיקר לרטבים יותר על הצד המתקתק כמו שציינו - (ברבקיו , טרייקי וכו - מושלם לפרגיות ודגים) לסטייקים עדיף לנסות מסקיט

גם בפחמים אגב - היקורי ומסקיט הם אחלה עצים לפחמים.

 

All of that said - זה מעשן , זה לא בדיוק אותו הדבר כמו להכין דוגרי על גחלים.

לגחלים בסופו של יום יש טאץ׳ אחר גם מבחינת החום וגם בכמות / סוג העשן.

  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 17.11.2020 בשעה 00:02, rsm130d כתב:

 

@m3x7r3m3

תודה,

שבבי עץ היקורי הם הכי קרובים לטעם הפחמים?

 

לא, מסקיט הכי קרוב, אבל חבילות שמספיקות ל-4-5 פעמים לא עולות הרבה בכלל (כ-50 שקל לשק איכותי מיובא) אז תקנה אחד מסקיט ואחד היקורי נניח ותתנסה.

 

אתה יכול גם לערבב ביניהם כדי לקבל משהו באמצע מבחינת הטעמים.

 

בתאריך 17.11.2020 בשעה 00:20, Liviur כתב:

All of that said - זה מעשן , זה לא בדיוק אותו הדבר כמו להכין דוגרי על גחלים.

לגחלים בסופו של יום יש טאץ׳ אחר גם מבחינת החום וגם בכמות / סוג העשן.

 

לא בדיוק, עם מנגל גז חזק מספיק וקופסת עישון אתה מקבל בדיוק מה שתקבל עם גחלים טובים.

כמובן שזה לא הטעם של גחלים שקונים שק ב-10 שקלים ושופכים חצי קופסה של מדליק איתם, בשביל זה צריך טעם של דלק להוסיף 🤮

  • אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת הכנת הבשר, לאחר שמכניסים את קופסת העישון ונותנים לה להתחיל לעשן, האם עובדים כרגיל מבחינת זמני בישול ועוצמה?

ראיתי במרשתת מדריכים שטוענים שיש לשים את הבשר על הרשת העליונה, כאשר המבער מתחתיו כבוי ולעבוד שעות על חום נמוך, אבל מוודא ששם הכוונה היא להפוך את מנגל הגז למעשנת ולא להוסיף קצת טעם מעושן לבשר...

 

 

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

התנהלות כרגיל לחלוטין מבחינת הכנת הבשר, בהבדל אחד שהמכסה חייב להיות סגור אחרת העשן בורח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 5 שעות, m3x7r3m3 כתב:

לא בדיוק, עם מנגל גז חזק מספיק וקופסת עישון אתה מקבל בדיוק מה שתקבל עם גחלים טובים.

כמובן שזה לא הטעם של גחלים שקונים שק ב-10 שקלים ושופכים חצי קופסה של מדליק איתם, בשביל זה צריך טעם של דלק להוסיף 🤮

אני משתמש בוובר + הארובה שלהם. מדליק את זה ב10 דקות עם 3 חתיכות נייר ממתחת.

 

לא השתמשת במדליק (ולא בגחלים של 10 ש״ח או כל מני גחלים עם מדליק ושאר קומבינות מעפנות) כבר שנים.

זה לגמרי לא הכיוון ידידי :)

והפרופורציות הן מול מנגלי גז איכותיים פה בארה״ב. (שבמאמר מוסגר - הוובר גחלים עולה כמו מנגלי גז בינוניים - אז זה אפילו לא עניין של מחיר)

If living is for learning

Then dying is forgetting

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

ברור לי כפרה אבל פות"ש והרוב כאן מוגבלים למוצרים שיש בארץ, ובארץ יש בעיקר גחלים זבל, ומדליקים זבל.

למרות שלאחרונה ראיתי בשופרסל ובקצביה מדליק שנראה בשתי רמות מעל הקוביות דלק הלבנות המסריחות. אבל אנחנו עדיין לא שם.

 

אני לא קרוב לוותר על מנגל גז + קופסת עישון עם מה שיש בארץ

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אפילו חברי הטוב מ3מ3מ3

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף
×
×
  • תוכן חדש...