Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב 2020 או 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם , שאלה קצרה 

אני שוקל לקנות יונדאי i10 חדשה 2020 0 ק"מ או מתלבט לקנות את הi10 2021 שתגיע סביב ינואר פברואר.

השאלה היא כמה משמעותי ההבדל הזה לעתיד , ההפרש מחיר בין שניהם כרגע הוא סמלי , 1500 ש"ח , השאלה אם שווה את ההוצאה הנוספות וההמתנה או שבעתיד הבדל הערך לא יהיה משמעותי.

תודה.

פורסם

במחירון ההבדל יהיה נמוך, אך פסיכולוגית אנשים יעדיפו 2021.

אם אפשר לחכות הייתי מחכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מסתדר בינתיים - שווה להמתין ל 21. אם לא, אז 20. במכירה בעתיד ההפרש יגדל בין השנים 20 ל 21.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

תודה על התשבות, לאחר נסיעת מבחן בi10 היום מעט התערערתי עקב הגיר הרובוטי , מה אתם הייתם ממליצים i10 חדשה 2020 או kia gt 2019/18

פורסם

אם אין לך בטחון בגיר למה לשקול את האוטו בכלל? תחפש פיקנטו יד ראשונה וזהו, יהיה לך ראש שקט מבחינת גיר ואחריות ארוכה (עם החסרון של מובילאיי בהתקנה מקומית ופחות מקום מאחורה). 

פורסם

אני גם לא אהבתי את פעולת הגיר הרובוטי.

הייתי בודק פיקנטו או שברולט ספארק שתהיה חזקה יותר ונוחה לדעתי מהפיקנטו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, yoav911gt2 כתב:

אם אין לך בטחון בגיר למה לשקול את האוטו בכלל? תחפש פיקנטו יד ראשונה וזהו, יהיה לך ראש שקט מבחינת גיר ואחריות ארוכה (עם החסרון של מובילאיי בהתקנה מקומית ופחות מקום מאחורה). 

הנסיעה ארכה פחות מ5 ד'ק , מחר יש לי נסיעת מבחן נוספת שאוכל לקבל יותר פרופרציות בנושא הגיר.

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

אני גם לא אהבתי את פעולת הגיר הרובוטי.

הייתי בודק פיקנטו או שברולט ספארק שתהיה חזקה יותר ונוחה לדעתי מהפיקנטו.

ספארק פחות לטעמי , פיקנטו GT חדשה יקרה מאד , מנסה להשיג יד 01 קשה מאד למצוא אותה.

פורסם

אגב , אני מאד חושש שיצא מצב שאחרי שנה שנתיים שלוש הגיר יידפק כי זה משהו חדש , בדר"כ ההמלצה לחכות שנה כאשר נכנס משהו חדש לרכב , מה דעתכם ? 

לפני כשעה, המחליף כתב:

לדעתי עדיף לחכות, ערך הרכב יהיה הרבה יותר גבוה בהמשך מבחינת ירידת ערך שנתית.

תודה על התגובה :)

• אהבתי 1
פורסם

אף אחד לא יודע להגיד אם הגיר יהיה אמין או לא.

במקומך הייתי חושב ברצינות על פיג'ו 208 היוצאת שהאחרונות ממנה נמכרות כרגע כיד 1 אפס ק"מ ב-80. פרט לחוסר במערכות בטיחות, מדובר בקטגורייה למעלה בהמון מובנים, בכמעט אותו מחיר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 11 דקות, pooh-bear כתב:

אף אחד לא יודע להגיד אם הגיר יהיה אמין או לא.

במקומך הייתי חושב ברצינות על פיג'ו 208 היוצאת שהאחרונות ממנה נמכרות כרגע כיד 1 אפס ק"מ ב-80. פרט לחוסר במערכות בטיחות, מדובר בקטגורייה למעלה בהמון מובנים, בכמעט אותו מחיר.

התקציב שלי הוא עד 75K , הi10 נמכרת ב0 ק"מ ב71K לכן זאת אופציה שעלתה

הפיגו פחות לטעמי האמת , אני מחפש רכב שנראה יחסית טוב (פיקנטו GT / i10) , שקלתי ללכת על הסוויפט אבל מעבר לתקציב , בכל מקרה זה רכב ראשון שאני קונה אז לא רוצה להתפשר על העיצוב וכו

שוקל בכלל ללכת לכיוון של ליסינג של הi10 אולי , כך שאם הגיר ידפק לאחר 3 שנים אהיה אופציה להחליף אותו

פורסם

אם כך לך על הפיקנטו, גיר רובוטי חד מצמדי בעיר לא נעים וגם בהאצות יש השהייה מורגשת.

פורסם

לא מומחה רכב ולא מתיימר להיות. אבל 11 שנים נהגתי בסיויק 5ד עם גיר רובוטי. מנסיעת המבחן לא הבנתי על מה סיפורי הזועה. אולי בגלל שרוב הרכבים שלי היו ידנים. בהתחלה אפילו שאלתי אנשים שנסעו איתי, אם הם מרגישים משהו. התשובות היו שליליות. פשוט מורידים קצת גז בהחלפת הלוך.

פורסם

לסיויק 5 דלתות היה גיר רציף ולא רובוטי חד מצמדי

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...