Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 הצ'בק מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, החלטתי להתחדש ברכב.

חשקה נפשי במאזדה 3 הצ'בק מנוע 2. מבחינת תקציב אני יכולה להרשות לעצמי שנת 2017 יד 2 או משהו כזה....

מה דעתכם? האם רכב מומלץ? ראיתי שאין הרבה הצ'בק למכירה והרוב הן סדאן. פשוט בעיני ההצ'בק הרבה יותר יפה.

תודה,

אוריאן

פורסם

תלוי לשימושים, תקציב... תשלים את הפרטים על מנת שיהיה ניתן לתת ייעוץ מלא יותר, ולאו דווקא על המאזדה

על רגל אחת - אני חובב את ההאצבק הרבה יותר מהסדאן, זה בהחלט. 

המאזדה הוא רכב מוצלח בסה"כ. מנוע גמיש בסל"ד גבוה כיאה למנוע אטמוספרי, יכולות דינמיות (שבאות על חשבון נוחות ושיכוך), לוק ספורטיבי משהו...

יש לקחת בחשבון את צריכת הדלק של המנוע 2 ליטר שלצד רגל לא עדינה על הדוושה אפשר להשיג תוצאות כואבות בצריכה (לא מדי)

פורסם

קחי בחשבון שהמאזדה 3 האצבק קצת צפופה במושב האחורי ותא המטען קטן יחסית. תבדקי אם זה מתאים לשימושים המשפחתיים. מעבר לזה, רכב מצויין

פורסם (נערך)

סליחה על ההדחפות לשרשור.

אני גם מחפש את הרכב הנ"ל ומעניין אותי להיפתח לעוד אופציות דומות אם יש.

רציתי לשאול איזה רכבים "מקבילים" יש לרכב הזה?

כלומר שיהיה אמין, חזק, משפחתי-קומפקטי-האצ'בקי עם לוק יפה.

וגם בלי קשר אשמח גם לחוות דעת על המאזדה. תודה.

עריכה אחרונה על ידי Benjy_1983
  • תוכן חדש...